Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

czy w tym roku wyjdzie fh4?

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 510 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano
8 minut temu, _Be_ napisał:

No masz pabdżi, super lucky tale, fm 7, cupheada, halo wars 2

zaraz sea of thieves, crapdaun 3 i goty state of decay 2

pytam sie co dobrego wyszlo, podajesz exa z 64 na mc i gierki jakie sie pojawia

Opublikowano

@kermit Czekaj, już się pytam Spencera.

E: powiedział, że "jest możliwe, więcej info na E3"

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Ficuś dajesz. Ja jestem ciekawy.

Co za różnica czy ogrywasz gierki nowe, roczne, dwuletnie? Dobra gra to dobra gra. Gierki z tej generacji w większości nie zestarzały się

Opublikowano

Super Lucky Tale podobno lepszy niż to chvjowe Mario Odyssey 6/10, warto spróbować 

Opublikowano
4 minuty temu, Ficuś napisał:

Lol, przecież ma wymienone bardzo dobre gry, które wyszły.. Każda oferująca coś innego. Ja wiem, że to CW, ale bez przesady. 

Edytowane przez Shagohad

Opublikowano

@Godot

Godzinę temu, Ficuś napisał:

Możesz rownież iść sie zabić bo twoje zdanie nikogo koneserze :yao:

Opublikowano

Dostał konsole bez napędu do ogrywania gierek z gamepassa i jak kozaczy xdd. No zobacz sobie co tam Spencer rzucił do usługi biedaku i graj.

Tak się śmiał z Mendrka że bieda i z Figaro że ogrywa starocie, a sam Xbox z zapomogi, PS4 od żony, Switch ukradł dziecku xddd. Wydawało się że po obcowaniu z Nintendo chłopak się wyrobię, a tu stał się połączeniem swoich dwóch najgorszych koszmarów. 

Opublikowano

bo czlowiek ze wsi wyjdzie ale playstation z człowieka nigdy

Opublikowano
6 minut temu, Ficuś napisał:

no i cupheada na 86, fm7 na 86, halo wars 2 79, pabdzi 85 

zanim ograsz sunseta, ori, forze horizon 3, gearsy 2,3,4, halo mcc czy 5, dead rising 3, state of decay, quantum break to moze coś zapowiedzą na e3

Opublikowano

To że ktoś mu pożyczył konsolę wpływa na cokolwiek? Brak napędu to mały minusik, ja w swoim xox nie użyłem ani razu. Nie będę zmieniał płyteczek jak zwierzę. Tylko cyfra

Opublikowano
1 minutę temu, Godot napisał:

To że ktoś mu pożyczył konsolę wpływa na cokolwiek? Brak napędu to mały minusik, ja w swoim xox nie użyłem ani razu. Nie będę zmieniał płyteczek jak zwierzę. Tylko cyfra

a to dlatego tak srałeś o te płyty xDDD

Opublikowano

To było pudełko i w dodatku na plejstejszyn. Dawno i nieprawda ^_^

Opublikowano

ale ja dwa dni mam ta konsole z czego 1,5dnia sciagalem to wszystko z sieci bo microsoft takie dobre i wspiera gry i waza po 100gb a nawet jak sciagniesz 90gb z tego i mozesz ja odpalic to bedziesz siedziec w menu startowym gry

jedynie moge oglosic oficjalna kolejnosc padow:

1. xone

2. pro controller od nintendo

3. bazarowy badziew dual shock 4

Opublikowano

rdr mobilnie?

Opublikowano

Kolejny ex nintendo na wyląduje na telefonach 

Nintendo announces Mario Kart Tour for smartphones

Nintendo is bringing another of its biggest franchises to smartphones and tablets. This time, it's Mario Kart.

Mario Kart Tour will launch sometime before the end of the next financial year - so, before the end of March 2019. There's no word yet on whether it will be paid-for or free-to-play.

http://www.eurogamer.net/articles/2018-02-01-nintendo-announces-mario-kart-tour-for-smartphones

Opublikowano

kartony, gierki na komórki, remastery, platny online bez czata

no niezle zje.bane to nintendo :)))

Opublikowano

Nintendo? innowatorzy, pionierzy nowych rozwiązań, nie boją się iść w nowe segmenty rynku. Szanuję jak poyeban 

Opublikowano

Microsoft wspiera swoje gierki jeszcze jak. Update do MCC

Essentially the run down

• They will probably be using the Xbox Insider Program to allow public testing of changes to the game, will start off small but will become opt-in, they are aiming for a March 2018 start

• The matchmaking API's will be updated meaning more reliable and stable party management as well as matchmaking

• All of the game engines will be updated, meaning all 8 games could feature increased resolution, visual enhancements as well as possible support for Xbox Arena, custom game browser & mixer support

• There will also be faster game to game transition time, better UI consistency and will also means that it will be easier for them to get us in to games quicker after the previous session has ended

• The games network code has been overhauled meaning that they can now work around NAT setting issues meaning that you should have less issues of joining other people

• It also seems that dedicated servers will be guaranteed for all match made games meaning less chances of games being peer hosted

Wyngiel się na Śląsku skończy a Ficus tego nie ściągnie.

Opublikowano

Ładnie zaczął się ten rok dla Xboxa

-Microsoft zapowiedział rewolucyjną dla całej branży usługę Xbox GamePass 

-Microsoft notuje bardzo dobre wyniki finansowe, odnotowując w dywizji gierkowej wyraźny wzrost

-PUBG na Xboxie sprzedał się w 4 milionach egzemplarzy, okazując się ogromnym sukcesem, a wszystko wskazuje na to że sprzedaż będzie jeszcze przyśpieszać

-Beta Sea of Thieves z fotorealistyczną wodą zrobioną z łez klapów, okazała się dużym sukcesem, a serwery pękały w szwach

-Wzmagają się plotki o inwestycjach w sektorze first-party 

-Zapowiedź nowego patcha do Master Chief Collection, ponad 4 lata po premierze, zawierającego nową zawartość - to się nazywa wsparcie (klapy już ztriggerowane bo szykują się kolejne gigabajty do ściągnięcia)

-Update dla Forzy Horizon 3 umocnił ją na pozycji najpiękniejszego racera wszechczasów

a minął dopiero jeden miesiąc :xboss:

Edytowane przez asax

Opublikowano

Zapomniałeś o:

- Ficek w końcu zagrał na xboxie

Opublikowano
Teraz, suteq napisał:

Zapomniałeś o:

- Ficek w końcu zagrał na xboxie

racja, to zdecydowanie największe wydarzenie roku 2018 i nawet premiera RDR2 tego nie przebije 

Opublikowano

licze ze zagramy razem w cos na tych niezawodnych serwerach

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.