Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Beka,  czytam ze ekipy  piratów będą mogły zawierac sojusze i  się zdradzać, widzę mame czezarra któa leci do mamy daddiego bo jej synek chciał zdobyc skarb a  duduś go zdradził  z kolegami  z klatki. i teraz czarek płacze.

Teraz, asax napisał:

1. Mendrka nie interesuje God of War, jara się do potrzeb CW, z tego co pamiętam nie przeszedł żadnej części na PS3

Mendrek skończył  ale nie pamięta, tyle tych gier się przewinęło, prawda Karol?

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 509,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano
3 minuty temu, asax napisał:

Gdy cały świat będzie ogrywać Piratom

zh8SW5.gif

Opublikowano

Asax, czy wziąłeś pakiet specjalny?

.jpg

Opublikowano

Najbardziej przeraza mnie to, ze ktos naprawde

moze czekac na to Sea of Thieves i nie trolowac, pomimo ze to CW... 

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano
1 minutę temu, Lukas_AT napisał:

Najbardziej przeraza mnie to, ze ktos naprawde

moze czekac na to Sea of Thieves i nie trollowac, pomimo ze to CW... 

Może, bo gra się zapowiada na bardzo dobry tytuł, a jedyni zatwardziali krytycy, to klapy. Przypadek?

Opublikowano

oczywiscie ze mendrak kupi gowa na premiere, nie skonczy, oleje po chwili jak kazdy ex od sony ale kupi bo przeciez z samej styczniowej premii moglby kupic switcha

Opublikowano

Sea of Thieves (PC)

1*WeMzCLXCaZjVHCh8zKz_Wg.png

Opublikowano

Są już zdjęcia z I ZLOTU FANÓW SEA OF THIEVES W GDAŃSKU:

march-break_play-pirates.jpg

Od lewej: MaZZeo, Daddy, autyzmax.

Opublikowano

Ależ piecze, że jedni z najlepszych w branży robią coś swieżego w tej skotniałej generacji. Oczywiście nie na PlayK.rwę4. :banderas: 

Klapeczki za to jaranko Ryse of War, bo trzeba. Nikt głośnio nie powie, że już nikogo ta mechanika nie jara, chociaż każdy wie jak jest.

Opublikowano

Jara nie jara, się kupi się napisze prawdę.

2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Oczywiście nie na PlayK.rwę4. :banderas: 

Podoba mi  się ta zmiana narracji odkąd x nie ma exów.

Już nie ma " tylko  na xboxa", teraz przekaz dnia to "nie ma na ps4".

Opublikowano
5 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Ależ piecze, że jedni z najlepszych w branży robią coś swieżego w tej skotniałej generacji.

najlepsi w czym? xd od 10 lat dobrej gry nie zrobili, po tej ekipie tylko nazwa zostala.

Opublikowano

no to jak santa monica a kazdy klap czeka na gowa bo wygląda jak tlou, co za żal

Opublikowano

Wyglądac jak tlou? Sam bym chciał tak wyglądac.

Opublikowano

ale bylo grane w kinectowe gowienka od rare :banderas:

Opublikowano

Dobija mnie skala ignoracji na tym forum, userzy którzy myślą że znają się na grach zdają się przechwalać swoimi wąskimi horyzontami preferując proste gry, oparte na wytartych znanych i lubianych schematach. Dlatego nie dziwi mnie ostracyzm gdy raz na jakiś czas na horyzoncie pojawi się jakaś gierka która wyłamuje się z tego schematu i proponuje coś oryginalnego. Niech nie daj Boże ma jeszcze "dziecinną" oprawę i możemy być pewni że taki użytkownik na tę grę nie spojrzy. 

7 minut temu, milan napisał:

Jara nie jara, się kupi się napisze prawdę.

Podoba mi  się ta zmiana narracji odkąd x nie ma exów.

Już nie ma " tylko  na xboxa", teraz przekaz dnia to "nie ma na ps4".

sam niedawno milan w Konsolowej Tęczy marzyłeś o wizji grania bez podziału na platfromy, zliczanie osiągnięć i statystyk  z cross-buyem, cross-savem i cross-playem. Ale teraz źle bo Xbox coś takiego oferuje xD trzeba się zastanowić czy w tym wieku wolisz dalej wojenki na nikomu nie potrzebne  na listy exów czy codzienną wygodę grana

Opublikowano

kinect sports rivals mialo potencjał, skutery dawaly rade a przy kreglach spedzilem nie jeden wieczór

Opublikowano

Viva Pinata i Banjo Kazooie: Nuts and Bolts.

Z resztą, czy o sile tego developera nie świadczy fakt, że wystarczyła beta gierki bez fabuły żeby wywołać u klapów masową histerię? Przecież jak wyjdzie pełniak to, ku mojej uciesze, zaczniecie się wieszać. :banderas:

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

zlot fanow BF1

HWrnRaE.jpg

Opublikowano
Teraz, asax napisał:

sam niedawno milan w Konsolowej Tęczy marzyłeś o wizji grania bez podziału na platfromy, zliczanie osiągnięć i statystyk  z cross-buyem, cross-savem i cross-playem. Ale teraz źle bo Xbox coś takiego oferuje xD trzeba się zastanowić czy w tym wieku wolisz dalej wojenki na nikomu nie potrzebne  na listy exów czy codzienną wygodę grana

Nie rozumiem, czy ja uważam że to źle że x nie ma exów?

Poza tym ja wspominałem TYLKO  o  save'ach. Nic nie pisałem o  roztopieniu konsol i  wyklejeniu jednej,  albo  crossplayach ;/

Ja sie ciesze ze moge pykac w gry  z Xa bez kupowania tego pudełka.

Opublikowano
5 minut temu, asax napisał:

Dobija mnie skala ignoracji na tym forum, userzy którzy myślą że znają się na grach zdają się przechwalać swoimi wąskimi horyzontami preferując proste gry, oparte na wytartych znanych i lubianych schematach. Dlatego nie dziwi mnie ostracyzm gdy raz na jakiś czas na horyzoncie pojawi się jakaś gierka która wyłamuje się z tego schematu i proponuje coś oryginalnego. Niech nie daj Boże ma jeszcze "dziecinną" oprawę i możemy być pewni że taki użytkownik na tę grę nie spojrzy. 

Prawde piszesz, nadal pamietam jaka porazka sprzedazowa bylo Sunset overdrive 

Opublikowano

nie rozumiem co z idei konsoli zostało roztopione?

Xbox oferuje to samo co wcześniej, jest tą samą konsolą, a konsumentom niczego nie zabrano (no może z wyjątkiem list exów do wojenek w CW). Ba możliwość kupienia jednocześnie gry na Xboxa i PC, przenoszenia zapisy, czy możliwość gry z osobami na innych platformach, np z dziewczyną/żoną w coopie na L A P K U to bardzo prokonsumenckie rozwiązania i tylko debil z wypranym przez CW mózgiem może to krytykować. 

aaaaaale jeżeli chcesz to możesz to całkowicie olać i nie korzystać z żadnego z tych dobrodziejstw wtedy Xbox pozostanie tą samą nieroztopioną konsolą. 

Zazwyczaj olewam tego typu rzeczy, ale dojrzałemu człowiekowi, odpowiedzialnemu ojcu nie wypada takich rzeczy dlatego reaguje ;) 

Opublikowano

Ty  za to jesteś jakiś chyba niezbyt dojrzały, bo napisałem tylko o  pier,dolonej grze na różne platformy,  jakie roztapianie? Piłem do tych  bzdur ze niby pisalem  ze chce multikulti w konsolach, i że nie cche jednego sprzętu bo konkurencja musi  być.

Na ch,uj zgłebiasz temat personalnie jak  to jest CW?

Wszystko co napisałem to przemsiewczy  wpis na temat  smiesznych opisów co można robic w  grze sea of thieves, reszte sobie dopowiadasz.

Edytowane przez milan

Opublikowano

del

Edytowane przez milan

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.