Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 502,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Wpis taktyczny na setnej stronie

nawet tak prostej rzeczy nie potrafisz poprawnie wykonac xd

Opublikowano

rayos dał popis jak spencer w nocy xd

Opublikowano

Wpis taktyczny na setnej stronie

<Gif z high five z konfy EA>

Opublikowano

Techland z Dying Light 2 na konfie Sony 64.gif

Techland jest na Targach z tego co pisał Kax na innym forum.

Opublikowano

jak insajderzy figaro tak mówią no to nie ma szans że to nieprawda :) :) :)

Opublikowano

Niektóre ameby dalej myślą że 4k i 60 klatek... Chyba w indykach i wstecznej z Xbox.

Sony jak i Ms, nie potrafią wyciągnąć stałych 60 klatek plus full HD, ale (pipi)... 4k,hdr wyznacznikiem przyszłości w specyfikacji laptopowej

Opublikowano

Całkiem dobre porównanie z GAF-a.

W kolumnach liczba gier zapowiedzianych w danym roku kalendarzowym. 

XBOX

DCHcfMbVwAQ3sjo.jpg

--

PLAYSTATION

Ld0whAE.png

PHIL SPENCER TO JEST ŁAJDAK i KŁAMCA! Przejął dowództwo na początku 2014 roku. Od tamtego roku Xbox zrobił bardzo dużo w tematach "okołogrowych" (BC, model S, lepsze gry w GwG, jakieś abonamenty), ale na polu gier wydawanych przez Microsoft (on je wszystkie nazywa 1st party) to jest TRAGEDIA. Wystarczy popatrzeć na tę tabelkę i widać, że więcej projektów dostało zielone światło (i dobiło do premiery bez kosy) za czasów Dona Mattricka. Ale w wywiadach do 3 lat nawijka, że 1st party to dla niego priorytet xDDDD Ostatnio pojechał do Japonii, prosić, żeby wydawcy nie olewali multiplatform na XOne. Co załatwił? Dragon Balla i Code Vein u Bandai Namco xDDDDDDD

Opublikowano

Zero chęci podjęcia konkurencji z Sony, zero woli walki, zero inwestycji w nowe studia i IP. Żyją we własnym świecie popierdulek z Twitcha.

Kurcze nie żebym bronił tego knura, ale według tej tabelki z gafa było tak, że w 2013 roku XO dostał dużo gierek w tym AAA, nowe ip, indyki no wszystko ale i tak nikt tego nie kupował. SO sprzedalo się tak super, że dorzucali to do płatków sniadaniowych, do golda, triale na 24h a i tak mazzea woleli grać w destiny czy co tam. 

Community same tego chciało :usmiech:

Opublikowano

-No new Fromsoft ARPG today
-absolutely 0 chance of a Fromsoft made Bloodborne 2 anytime soon
-Highly unlikely we see Armored Core today either, but im open to being surprised on that one though.

Got a message from source today. Didn't get a wink or a nod about anything happening today, so I think 2018 will be the big Fromsoft blow out with potentially multiple title announcements.

:(

Ja też takie gówienko mogę napisać

Dajcie sobie spokój z tymi "insiderami" i Xboxem XD

Opublikowano

Zero chęci podjęcia konkurencji z Sony, zero woli walki, zero inwestycji w nowe studia i IP. Żyją we własnym świecie popierdulek z Twitcha.

Kurcze nie żebym bronił tego knura, ale według tej tabelki z gafa było tak, że w 2013 roku XO dostał dużo gierek w tym AAA, nowe ip, indyki no wszystko ale i tak nikt tego nie kupował. SO sprzedalo się tak super, że dorzucali to do płatków sniadaniowych, do golda, triale na 24h a i tak mazzea woleli grać w destiny czy co tam. 

Dlatego nawet mi ich nie jest szkoda, w sensie M$ bo graczom współczuję

Opublikowano

Wiekszosc z nich byla fes (pipi)owa.

A to jak sie sprzedal Sunset to jest nieporozumienie jakies, w 2014 lepszej gry na ps4/xo nie bylo, (pipi)ac to community, zasluguja w sumie na te posuche jaka obecnie panuje.

Opublikowano

Bo sobie takie community wychowali na Xboksie i X360, że Quantum Break ledwo do pół miliona dobiło, a Halo Wars 2 - do 300 tys. :yao:

Opublikowano

Czuję, że dziś będziemy świadkami większego gwałtu niż wtedy

Opublikowano

19059201_1267611516669535_36364713420943

Opublikowano

Czuję, że dziś będziemy świadkami większego gwałtu niż wtedy

Paradoksalnie przez fatalną konfę MS przyszli posiadacze PS4 Pro trochę stracą, bo Sony nie ma teraz powodu, by obniżać cenę z $399 na $349 :xboss:

Opublikowano

zlota kula widzi dobra konfe - miazdzace technicznie gameplaye z juz zapowiedzianych pozycji (choc bedzie w nich za duzo z tlou style), niespodzianki w postaci trailera nowej gry sucker punch i teasera crash team racing tez zrobia robote, pierwszy pokaz remake'u resident evil 2 wywola lawine komentarzy na forum

Opublikowano

WPIS TAKTYCZNY NA SETNEJ STRONIE YOOOO

Opublikowano

Niech dadzą remake Orange Boxa i chuy

No i Portal 3 ale Valve nie potrafi liczyć do 3 :reggie:

Opublikowano

Właśnie dostałem tel, zaraz gościu bierze ode mnie XBOX ONE S w cenie 7 Jagiełów  :kaz:

Sony na(pipi)iaj  :czezky:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Sa gdzies dane w ilu egzemplarzach sprzedało sie PS Pro? Chciałbym zobaczyc na tle ogołu jak bardzo w (pipi)e jestesmy z modelem biznesowym zaczerpnietmy z komorek.

Opublikowano

ja nie wiem w jakim ty świecie żyjesz cieplutki 

najpierw Agent, potem Bully, a teraz chcesz Orange Boxa xD 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.