Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Nie no idealna opcja dla ludzi, ktorzy chcieliby zrobic sobie gamingowy setup jak Blantman w kiblu! Raven bedzie w koncu mogl wrocic do garbienia sie na taborecie przed 21 calowym monitorem, a Cezare kupi sobie myszke i klawiatura xDD Jakis telewizor w ogole obsluguje freesync, poza telewizorem Kokushimazuuu >?

Edytowane przez easye

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

kazdy sony w trybie dynamicznym z kontrastem na maxa i uplynniaczem obrazu na high

Opublikowano
6 minut temu, easye napisał:

Jakis telewizor w ogole obsluguje freesync,

Nowe modele z 2019 pewnie obsłużą. 

Opublikowano

No to do usłyszenia za rok! 

Edytowane przez easye

Opublikowano

klapy jakie ciemne trepy xd pfff po co jezdzic maybachem skoro matizem tez obskocze biedre i lekarza

Opublikowano
8 minut temu, easye napisał:

No to do usłyszenia za rok! 

wiesz scorpio to nie jest pierdółka jak półprodukt zwany ps4 pro także spokojnie

Opublikowano

Prosze Cie... Sony wyda kolejna kosnole za rok i kompletnie nikt o smieciu nie bedzie pamietal.

Opublikowano
17 minut temu, _Be_ napisał:

Nowe modele z 2019 pewnie obsłużą. 

czyli można powiedzieć że Xbox One X wyprzedza swoje czasy ;) 

Opublikowano

Super firma (pipi) xD dopiero co wydali półprodukt a tutaj już uskuteczniają dymanko nowym sprzętem. A czy tym razem wyjdą jakieś gry czy znów jedyną wartą grania grą przez 2 lata będzie remaster The Last of Us tym razem II?

Edytowane przez _Be_

Opublikowano
35 minut temu, easye napisał:

Nie no idealna opcja dla ludzi, ktorzy chcieliby zrobic sobie gamingowy setup jak Blantman w kiblu! Raven bedzie w koncu mogl wrocic do garbienia sie na taborecie przed 21 calowym monitorem, a Cezare kupi sobie myszke i klawiatura xDD Jakis telewizor w ogole obsluguje freesync, poza telewizorem Kokushimazuuu >?

No jak żadna konsola nie wspiera tego geniuszu, to na ch,uj telewizory to miały wspierać? Argumenty równie wspaniałe jak "na ch,uj ci konsola 4K jak nie masz TV 4K". Od czegoś rewolucja musi się zacząć, nie mam nic przeciwko jak konsole zaczną to wspierać pierwsze i TV z tego powodu zaczną nadganiać.

PlayStation 5? No w sumie to mogą wydawać czym prędzej, i tak miną ze 2-3 lata zanim jakieś dobre gry na plejbekę wyjdą, w tym czasie do 2020 dostaniemy wreszcie wszystkie gry zapowiedziane w latach 2015-2016. Wraz z dobrymi grami zaczną się też pojawiać jakieś sensowne modele, które nie wyją jak odrzutowiec, pewnie jakieś PS5 Pro się pojawi, które będzie tym, czym konsola miała być od początku.

Opublikowano

sony nie stac na taka jakosc jaka ma kox w takiej cenie jaka ma kox

wiec bedzie dalej konsola z dykty z pseudo moca dla biedakow z gierkami na 2023

Opublikowano

acha, czyli super Hype ze wychodzi freesync na Korkiego Xa, na ktorym gry w 60 fpsach mozna policzyc na palcach jednej reki, do tego żaden telewizor tego nie wspiera, ale jak Sony wyda PS5, gdzie nie beda musieli sie (pipi)ic z 30 klatkami, bo Xbox One bieda wersja,  gdzie multiplatformy pewnie znowy przez najblizsze lata beda wygladac znacznie lepiej niz na Xboxie Raven olewa cieplym moczem! xD

28 fpsowe gierki z wlaczonym freesynkiem na monitorze! No (pipi) dealbraker!

Edytowane przez easye

Opublikowano

nie wiem o co chodzi w tym poscie, ostra martwica i pierdnięcie mózgu :usmiech: opary ps4 znów odurzyły isisa, zaraz pewnie zaczniesz bredzić jak jeti i będziesz sie jarał myszą na vr mimo, że akutalnie gra w bf1 w 900p 

czaicie, że yeti gra w 2018 roku w gry w 720p? xD

Opublikowano

Środek tygodnia a Isis jeszcze trzyma xd

Opublikowano

No najpierw to moze niech oni skupia sie na tym by gry zaczely chodzic w 60 fpsach na konsoli.

Edytowane przez easye

Opublikowano

No fajnie jakby Sony wreszcie zrobiło jakiegoś exa w 60fps

Opublikowano
4 minuty temu, easye napisał:

acha, czyli super Hype ze wychodzi freesync na Korkiego Xa, na ktorym gry w 60 fpsach mozna policzyc na palcach jednej reki, do tego żaden telewizor tego nie wspiera, ale jak Sony wyda PS5, gdzie nie beda musieli sie (pipi)ic z 30 klatkami, bo Xbox One bieda wersja,  gdzie multiplatformy pewnie znowy przez najblizsze lata beda wygladac znacznie lepiej niz na Xboxie Raven olewa cieplym moczem! xD

28 fpsowe gierki z wlaczonym freesynkiem na monitorze! No (pipi) dealbraker!

Czy ty w ogóle wiesz co to jest ten freesync? Bo to pier,dolenie o małej ilości gier 60fps sugeruje mi, że nie bardzo xd.

Sugerujesz też, że jak wyjdzie PS5 to gry nie będą już chodzić w 30fps, a jak będą to sztywniutko? Czy ty się wczoraj urodziłeś?

Mieć bekę z wprowadzania zaje,bistej technologii na salony konsolowego plebsu to trzeba jednać mieć pierdnięcie mózgu

Opublikowano

no o to wlasnie chodzi, nadal bedziemy grac w 30 fpsach nawet za rok i powiedz mi co freesync pomoze jak nadal bedzie gooowno.

z PS5 chodzilo mi o to,  ze Sony odetnie sie od PS4 jednym precyzyjnym ruchem skalpela, a MS wpierając caly czas stare konsole strzela sobie w kolano. Chciałbym w koncu zobaczyc Horizon w 60 fpsach, a nie 30 bo Vizir ma Xbox One S.Znowu Sony wyda potezniejsza konsole, gdzie multiplatformy beda dzialaly zdecydowanie lepiej i pozmiatane. Zwlaszcza biorac polityke exow MS, a raczej totalnego braku...

No i freesync nie interesuje mnie za bardzo do poki na konsoli gry dzialaja wlasnie w 27 fpsach. Tymbardziej nie napisalbym ze technologia obecnie wazniejsza niz HDR.

Edytowane przez easye

Opublikowano
2 minuty temu, easye napisał:

z PS5 chodzilo mi o to,  ze Sony odetnie sie od PS4 jednym precyzyjnym ruchem skalpela

no że dobre sony znowu się wys,ra na cały swój fanbase a oni jeszcze rozsmarują sobie kupsko na twarzy z uśmiechem o tak -> :fsg:  to wiadomo

Opublikowano
1 minutę temu, easye napisał:

Chcialbym w koncu zobaczyc Horizon w 60 fpsach

Nie miałeś jakiegoś za(pipi)istego PC-ta na którym ogrywałeś te "eksy" z Xboxa?

a nie 30 bo Vizir ma Xbox One S

Nie, bo fata.

No i freesync nie interesuje mnie za bardzo do poki na konsoli gry dzialaja wlasnie w 27 fpsach.

W sumie po co freesync skoro na bazowym Xie masz betonowe 60 w Forzy, Halo czy Gearsach w multi. :banderas: 

Opublikowano
11 minut temu, easye napisał:

no o to wlasnie chodzi, nadal bedziemy grac w 30 fpsach nawet za rok i powiedz mi co freesync pomoze jak nadal bedzie gooowno.

z PS5 chodzilo mi o to,  ze Sony odetnie sie od PS4 jednym precyzyjnym ruchem skalpela, a MS wpierając caly czas stare konsole strzela sobie w kolano. Chciałbym w koncu zobaczyc Horizon w 60 fpsach, a nie 30 bo Vizir ma Xbox One S.Znowu Sony wyda potezniejsza konsole, gdzie multiplatformy beda dzialaly zdecydowanie lepiej i pozmiatane. Zwlaszcza biorac polityke exow MS, a raczej totalnego braku...

No i freesync nie interesuje mnie za bardzo do poki na konsoli gry dzialaja wlasnie w 27 fpsach. Tymbardziej nie napisalbym ze technologia obecnie wazniejsza niz HDR.

https://twitter.com/XboxQwik/status/965472748049899521

Xbox One X i nowa konsola nie będzie wstrzymywana przez starsze konsole 

Edytowane przez asax

Opublikowano

acha, no to (pipi) nie zmieniajmy w ogole konsol i cale zycie grajmy w 900p i 30 fpsach! 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.