Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
5 minut temu, _Be_ napisał:

Tak a spróbuj wyłączyć cały hud to nie wiesz co robić xD

Graj z włączonym i dostań pierdo.lca nie wiedząc od czego zacząć xD

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

w wielu gierkach można tez stopniowo powyłączać. w Wiedzminie 3 bym sie chyba zayebał gdy gra informowała mnie kazdorazowo jak wchodzic, schodzic i jezdzic na płotce

Opublikowano
1 minutę temu, Yakubu napisał:

no(pipi)a

to co Cie tak szkalujo tutaj gnoje jedne?

Opublikowano
2 minuty temu, Yakubu napisał:

no(pipi)a

byś skończył chociaż :usmiech: 

Opublikowano
1 minutę temu, MYSZa7 napisał:

to co Cie tak szkalujo tutaj gnoje jedne?

zazdroszczą dobrego gustu :dunno: 

5 minut temu, _Be_ napisał:

byś skończył chociaż :usmiech: 

kiedyś się zaciąłem na jakichś trzech hunterach i sobie zrobiłem "chwilę" przerwy. ale ostatnio dość intensywnie myślę o gierce, więc niedługo wracam. tylko najpierw muszę się od pabdżeja oderwać

Opublikowano

<tu był tekst o piratach> 

Edytowane przez asax

Opublikowano

Czy tylko ja mam mdłości jak czytam asaxa piszącego o SoT? Powoli zaczyna to przypominać sytuację z syndromem Yetiego :( 

Opublikowano

Mnie to przypomina syndrom drajwklaba, co jakiś czas wraca, a jak jeszcze zacznie autyzmax poruszać to już kaplica.

Opublikowano

Czy SoT leczy raka i steruje rakietami? Czy takie rzeczy tylko u Sony?

Opublikowano
2 minuty temu, Kyo napisał:

Czy tylko ja mam mdłości jak czytam asaxa piszącego o SoT? Powoli zaczyna to przypominać sytuację z syndromem Yetiego :( 

jeszcze 5 dni do premiery :pawel:

i proszę nie porównywać mnie do Yetiego który produkuje setki postów a potem gra w te gry 5-6 godzin 

Opublikowano

:pizza:

Opublikowano
7 minut temu, Kyo napisał:

Nie ty jeden :lapka: 

Opublikowano

nie rozumiecie zajawki. 

ale ok jak wam przeszkadza to przestane o tym pisać poza tematem. Chociaż gra mi się podoba i po prostu dlatego lubie o niej pisać, nie robię tego specjalnie xD

Opublikowano

Pływaj se łajbą, wal konia do krakena, zero hudu najlepiej, wyspy ze szkieletami XD A jeszcze świniaki sobie z bananem w dopie lataj do zagrody. Czy to simsy z piratami bez budowania?

Opublikowano
7 minut temu, asax napisał:

gra mi się podoba i po prostu dlatego lubie o niej pisać, nie robię tego specjalnie xD

YETI też jest zajawiony VR o myszy i śmiem twierdzić, że też nie robi tego specjalnie, a jest po prostu upośledzony xD

Edytowane przez Matriks_1111

Opublikowano
1 minutę temu, Faka napisał:

Pływaj se łajbą, wal konia do krakena, zero hudu najlepiej, wyspy ze szkieletami XD A jeszcze świniaki sobie z bananem w dopie lataj do zagrody. Czy to simsy z piratami bez budowania?

To flashback jak śmigało się po podwórku. Jak się nie miało kolegów albo podwórka to brak reakcji jest uzasadniony. :pawel: 

Opublikowano
1 minutę temu, Faka napisał:

3zy3HqmwA6-4.png

klapy chyba są serio jakieś  ograniczone umysłowo 

Opublikowano

XD

Już wolałem granie w gałę z kumplami na dworze jak przystało na prawdziwego gówniaka lat dziecięcych, a nie siłowanie i chwaleniem pytonga jaki coop w sot to jakiś ewenement na skalę światową, a jeszcze rozdziawianie gęby na widok glizdy krakena, zajawka jak uj XD

Edytowane przez Faka

Opublikowano

dobrze już dobrze  idź pooglądaj zwiastun Czołg of War, pograj w battlefielda albo idź na podwórko pograć w gałę z kumplami

Opublikowano

Z A J A W K A

XD

Opublikowano
6 minut temu, asax napisał:

klapy chyba są serio jakieś  ograniczone umysłowo

to tylko faka

Opublikowano
5 minut temu, Faka napisał:

Już wolałem granie w gałę z kumplami na dworze jak przystało na prawdziwego gówniaka lat dziecięcych

Do tego Dragon Ball w TV i schabowy na obiad, co?

Klapy ten miałki gust i ograniczony światopogląd wyssały z mlekiem matki? :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.