Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
4 minuty temu, Pupcio napisał:

Możesz używać obu i tak bym Cie rozyebał samym pistoletem zielony robalu :lapka: 

Kiedy gramy?

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 502,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

na switchu porty i spoznione indyki, na xgovnie nic, na plejbece gierki z pc - bluber jak zyc?

Opublikowano
1 minutę temu, YETI napisał:

Ja wiem ze wy żyjecie w swoim zielonym matriksie (nie powiem, beka z was konkretna).

TLoU, poza zasięgiem wszystkich generacji xsmiecia, U4 to samo, grę na takim poziomie, to chyba dostaliście przy premierze pierwszych girsow, jskues 15 lat temu :rotfl:.  SFV 88% vs Ki 73% xdddd, jedynie ta Forza, jedna jedyna gra przez całą generację, (pipi)ane wyścigi. Na PS4 jest GTS, może i gra gorszą, ale tu też jest WipEout, a u was co? Zielone (pipi). 

Kierwa, ale mowa jest o multi. Jak dla Ciebie multi w takim Ch.jcharted czy TLoU jest czymś super (a tym bardziej lepszym od Gearsów 4) to ja nie mam pytań. :lol: 

No chyba, że dla Ciebie synonimem skilla jest skończenie singla z durnymi jak but i przewidywalnymi wrogami na jakimiś ch.owo zbalansowanym poziomie trudności. :pawel: 

Opublikowano
3 minuty temu, Ficuś napisał:

poziom mendrka prezentujecie - nie mozna krytykowac konsoli jaka sie ma bo to zdrada matki

Można, jeszcze jak ale nie w CW bo Ci oczy wydrapią wstrętny klapie. Yyyy bocie? EEee? Nitendofagu? Kimy Ty w ogóle jesteś?

Opublikowano
5 minut temu, Ficuś napisał:

na switchu porty i spoznione indyki, na xgovnie nic, na plejbece gierki z pc - bluber jak zyc?

No własnie nie da się. 

Opublikowano

ficek jak chcesz dzis poplywac to se nalej wody do wanny bo na live to najwyzej wpie.rdol od wizira :lapka:

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Kierwa, ale mowa jest o multi. Jak dla Ciebie multi w takim Ch.jcharted czy TLoU jest czymś super (a tym bardziej lepszym od Gearsów 4) to ja nie mam pytań. :lol: 

No chyba, że dla Ciebie synonimem skilla jest skończenie singla z durnymi jak but i przewidywalnymi wrogami na jakimiś ch.owo zbalansowanym poziomie trudności. :pawel: 

Oczywiście że mowa o multi i oczywiście, że to w U4 i TLoU jest lepsze od tych w girsach. Żeby cię pocieszyć, to powiem, że jeżeli chodzi o fps, to to w halo najlepsze. We wszystkie wymienione gry grałem bardzo dużo więc. 

Halo, TLoU, U, Girsy. 

Bluber, wpisałem Ki, wyskoczyla mi tylko podstawowa wersję, co kie zmienia faktu że SF nadal lepszy. Poza Tim kto gra w KI? Chyba asax z donem, czyli jedna i ta sama osoba. Gdzie ten śmieć do bijatyki z największą e-sportowa scena. 

Opublikowano

Nie wiem, może fakt taki, że nikt nie gra w bijatyki :lapka: 

Opublikowano

29472409_965843723571278_397691336371081

Opublikowano

typowy rajos

Opublikowano

Kumasz to ziom

pixel1.gif

Opublikowano

Na następną dawkę beki w wykonaniu microguwienka trzeba czekać do E3, może znowu będzie XBOX CONSOLE LAUNCH EXCLUSIVE.

Opublikowano
48 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Wezyr pokażesz kdr i wlr w tych całych multi i zobaczymy jaki z ciebie niesamowity znawca? czy jednak :chicken:

also jechanie po U4 i równocześnie jaranie QBeką i RoTR. ładne opary nad tym Białymstokiem macie

Opublikowano
12 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

(pipi), ale ja ciągle o multi. No ale singlowo RoTR >> Uncharted, wiadomix.

(pipi) ja też (pipi)

Opublikowano

Ty to byś się na zgolenie włosów ustawił.

Opublikowano

Gearsy są tak chooyowe w multi że tylko boty mogą grać w to samo od 10 lat 

A w Halo to już chyba najwierniejsi fani nie grają

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
4 minuty temu, Szymek_PL_ napisał:

tylko boty mogą grać w to samo od 10 lat 

https://psnprofiles.com/Szymek_PL

- Call of Duty: WW II

- Call of Duty Infinite Warfare

- Call of Duty Modern Warfare 3

- Call of Duty Modern Warfare Remastered

- Call of Duty Black Ops III

- Call of Duty Advanced Wafare

- Call of Duty Ghosts

- Call of Duty Modern Warfare 2

- Call of Duty Black Ops

- Call of Duty World at War

OK

Opublikowano
10 minut temu, Szymek_PL_ napisał:

Gearsy są tak chooyowe w multi że tylko boty mogą grać w to samo od 10 lat 

A w Halo to już chyba najwierniejsi fani nie grają

dużo szymek grałeś w gow i halo? jakie kdr? które tryby? jakie bronie ulubione?

Opublikowano
6 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

- Call of Duty Ghosts

- Call of Duty Black Ops

OK

o gustach sie nie dyskutuje, szczegolnie tak spyerdolonych

Opublikowano

mendrek, yeti, instalujcie SoT, wypłhniemy razem, naucze was robić osemki, i napadać na statki, wykorzystam moją ostatnią wyprawę na was.

Opublikowano
38 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Nie wiem czy takie informacje są ogólnodostępne, ale może się ustawimy na sołóweczkę kolego? :lapka: 

możemy zagrać w jednym teamie. nie chce bys sie w(pipi)iał że wpadasz w moje pułapki zanim mnie zobaczysz :sapek:

Opublikowano
28 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

- Call of Duty Ghosts

- Call of Duty Black Ops

OK

jak juz tak sprawdzasz to zobacz ktory z tych Codow skonczylem ;) brat jest wielkim fanem wiec kupuje a sprawdzic dwie 2h raczka to nie grzech...jakis Ubiszotow albo tasiemcow od EA nie zauwazles ciekawszych??

@_Be_ jak pytasz serio to  Gow srednio mi sie podobal...natomiast jesli chodzi o halo to gralem tylko w 3 i 4 na premiere ( bronie BR i DMR). Jak na pierwsze stycznosci z seria to calkiem spoko mi szlo ;)  

Edytowane przez Szymek_PL_

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.