Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Największą bekę mam z tego, że klapy są doskonale świadome, że te ich exy są z gatunku "widziałeś jeden, widziałeś wszystkie", ale pożerają je jak świnie, na siłę, tylko żeby udowodnić że tak nie jest. Z tym, że każdy zna prawdę: klapy, boty, nientendofagi i rycerze blachy, i każdy jak jeden mąż toczy bekę z tych przegrywów. Cóż, taki los jednoplatformowego guana.

Jeszcze jak bezczelnie kłamie, popatrz ty rudy kłamcą z Podlasia, exy na ps4, które wyszły tylko w tym roku.
Epickie sotc, świetny RPG Ni No Kuni 2, Yakuza 6, mysza w VR lepsza od gejlogirsy, bejsbol, czyli Morda Lewaka Bartka, oraz najlepsza bijatyka generacji SF AE. Widzisz ty rudy oszuście, każda z tych gier to inny gatunek, a zaraz GoW, Detroit i Spider-Man, które mają ze sobą tylko tyle wspólnego, że będą miały średnią, o której ty i twoi koledzy przegrywy tylko możecie pomarzyć podczas wylewanie guwna z tonacego okrętu.
  • Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 501,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Jaranie się MLB czy Moss jest bardziej na siłę niż przewiduje ustawa. Jeszcze wymieniane SF V, który to już rok wymieniasz ten sam tytuł, czwarty? Przemilczę już nawet ile Yakuz wyszło w ciągu ostatnich 2 lat, to już trzecia czy czwarta? Potem zostaje tylko jaranie się reskinem Batmana, reskinem Rise i nowymi-starymi Soulsami w postaci BB. Nie mówiąc już jak ze smakiem Sony klepie remastery i remake’i gier dobrze wszystkim znanych.

Laika na tę pozorną różnorodność może byś oszukał, ale nie kogoś kto przez 22 lata grania zjadł na konsolach zęby. Także nicetry, ale idź się jarać tym sztucznym tłokiem gdzieś indziej.

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

kazdy ogarniety juz wie, ze exy samego sony to jedno kopyto, cinematic experience, press x to jason, z jedna firma ktora to ogarnia ale juz z powodu pedalowania ci wartosciowi ja opuscili

poczekajcie jeszcze troche i sony z exami zostanie juz tylko z tymi od wlasnych gooovnianych devow wewnetrznych bo te od devow zewnetrznych z kkw (ktore i tak w wiekszosci sa do ogrania juz teraz na pc) beda rownoczesnie wychodzic tez na switcha

Opublikowano

Jak zaciekle bronią tego sea of shit XDD Co tu się odjaniepawla to przechodzi ludzkie pojęcie, buty tfu.

Opublikowano

mlb, moss i remaster 15 letniej gierki xddddddddddd 

Opublikowano
11 minut temu, YETI napisał:

eszcze jak bezczelnie kłamie, popatrz ty rudy kłamcą z Podlasia,

kłamcą xxdxdxdxdxdxdx chyba chciał napisać kłamcom 

1 minutę temu, Faka napisał:

buty tfu.

temu chyba aspgerger wjechał za mocno 

13 minut temu, YETI napisał:

Epickie sotc, świetny RPG Ni No Kuni 2, Yakuza 6, mysza w VR lepsza od gejlogirsy, bejsbol, czyli Morda Lewaka Bartka, oraz najlepsza bijatyka generacji SF AE

tyle prucia sie a wszystko na steamie albo remake gierki sprzed 15 lat xdddd

Opublikowano

Faka jak zwykle żyje w innym wymiarze. Zresztą jaka cała ta zgraja dziwadeł i klapoulungów bez własnego zdania i honoru. 

Opublikowano

nie no w dupie mam sot tak samo jak gówniaka. Ino far cry 5 w najlepszej jakości jak i inne multiplatformy (kingdom, monster hunter, ac origins czy wolfenstein 2). Exy to może 5 % tego co ogrywam. Będę grał na gorszej konsoli po to aby te 2-3 gierki na krzyż przejśc i na pchli xD To tak jakby dooma na switchu ogrywać mając wersje na koksa. PO CO? Jeżeli masz możliwość ogrywania coś na nadkonsoli

Opublikowano

Jaranie się MLB czy Moss jest bardziej na siłę niż przewiduje ustawa. Jeszcze wymieniane SF V, który to już rok wymieniasz ten sam tytuł, czwarty? Przemilczę już nawet że Yakuz wyszło w ciągu ostatnich 2 lat, to już trzecia czy czwarta? Potem zostaje tylko jaranie się reskinem Batmana, reskinem Rise i nowymi-starymi Soulsami w postaci

A czym wy się możecie jarac, kolejna Forza i crapdownem, hahaha, kisne z beki. I dobrze wiedzieć, że te wymienione przeze mnie gry, to ten sam gatunek, jedno kopyto, kalka TLoU.
Po tej premierze kolejnego crapa microsoftu, tym razem na 6, w Choroszczy zwiększono dawki psychotropow, bo chłopaki odleciał konkretnie. Miało być tak pięknie, 100tys widzów na twitchu, najlepsza woda w historii, a skończyło się na tonącym okrecie i wylewanie guwna z pokładu.
:kaz:

Opublikowano

2 kwietnia, jak co roku przypada Światowy Dzień Świadomości Autyzmu. Dziwnym trafem w tym samym okresie czasu na forum wpuszczony zostaje pan tabelka, ekspert nadal napyerdalający kółka w DC, pan ziarno jest nadal panem ziarno i ocenia grafikę w Hotline Miami, Faka ma nasilone objawy, Yeti jak zwykle dostaje szału pizdy. Przypadek? Nie sądzę. 

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Ostatnio oglądałem filmik sod2 w którym paru chłopków walczy z jakimś mendrkiem.

I się śmiałem.

Grafika z ps2, mechanika gry psx/ps2, w zasadzie sod2 to kolejny chat  z graniem  w tle.

Nawet kurnik i literaki poza wspólnymi smiechami dawały więcej graczom. Micro wie że jak ma już dużą grupę graczy których nabrał filmikami z uśmiechniętymi ludzmi z wielkimi głowami, to teraz może im sprzedać wszystko, byleby można było sobie pogadać.

Opublikowano
tyle prucia sie a wszystko na steamie albo remake gierki sprzed 15 lat xdddd

Xbox dostał jakiś remake gry? Nie, to tylko bluber, który w dniu pojawienia się recenzji sea of autyzm, dostał takiego bólu dupy, że postanowił odpalić Bloodborne, U4 czy Horizon na pc.

XDDD

Opublikowano
2 minuty temu, YETI napisał:

Xbox dostał jakiś remake gry? Nie, to tylko bluber, który w dniu pojawię i się recenzji sea of autyzm, dostał takie bólu dupy, że postanowił odpalić Bloodborne, U4 czy Horizon na pc.
XDDD

https://majornelson.com/blog/xbox-one-backward-compatibility/

Edytowane przez blantman

Opublikowano
4 minuty temu, Hum napisał:

2 kwietnia, jak co roku przypada Światowy Dzień Świadomości Autyzmu. Dziwnym trafem w tym samym okresie czasu na forum wpuszczony zostaje pan tabelka, ekspert nadal napyerdalający kółka w DC, pan ziarno jest nadal panem ziarno i ocenia grafikę w Hotline Miami, Faka ma nasilone objawy, Yeti jak zwykle dostaje szału pizdy. Przypadek? Nie sądzę. 

Jakoś tak nie wspomniałem ale dzień po  premierze SOT był dzień ludzi z zespołem downa, 20 ściągali i instalowali, zjedli bułkę, i w swój dzień wypłyneli.

Opublikowano

Dziwnym trafem byłeś tam wśród nas. :reggie: 

Opublikowano

A zgadza się, latałem jak  maciuś z wiaderkiem, nawet miałem Kapitana Maciusia :reggie: 

Opublikowano

milan sie wozi a na premierę sot odkurzyl lapka z komunii i lutowal kamerke z kaczora donalda by przez chwile być wśród najlepszego community

Opublikowano

Na lapku tylko w superhota, ori i cupheada. Szanujmy sie

A community złoto. Nie znam lepszego, i innego.

Opublikowano

by przez chwile być wśród najlepszego community

Boty podczas wspólnego p(pipi)nia z wiadrem. Choroszcza 2018. e2a1c85178bd36f6bf72ed71ccbeb5c6.jpg
Opublikowano

te community jest tak hermetyczne, ze byle kogo nie wpuszcza, wstep tylko dla osob lubianych

Opublikowano
13 minut temu, YETI napisał:

Bloodborne, U4 czy Horizon na pc

Wymieniasz najpierw Ni No Kuni xD czy SF V a potem piszesz o Bloodborne xD LOGIKA

Opublikowano

milan z tylu z kijem tuz po zamordowaniu wujaszka

ale to byla biba

Opublikowano
16 minut temu, milan napisał:

Grafika z ps2, mechanika gry psx/ps2,

A czy ty czasem nie pisałeś, że kurrła kiedyś to było i odpaliłeś jakiś remake residenta i całą noc grałeś? No to w SoD 2 może byś się odnalazł :kaz:

Opublikowano

No tak za bardzo nie znajduje tutaj nic co łezkę by wycisnęło, sterylne powtarzalne otoczenie to nie to za czym się tęskni.

Otwarte światy to też nie za bardzo domena tamtych generacji.

Opublikowano

Już za chwilę niesterylny i niepowtarzalny duet kratos&guwniak. P A S J A i E M O C J E 

Edytowane przez _Be_

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.