Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
10 minut temu, YETI napisał:

Boty podczas wspólnego p(pipi)nia z wiadrem. Choroszcza 2018. e2a1c85178bd36f6bf72ed71ccbeb5c6.jpg

Nadal wygląda to lepiej niż autystyczna ekipa klapów oczekująca na wyjście tych wszystkich zapowiedzianych mega exów

mental hospital.JPG

Edytowane przez Hum

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 501,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

coraz śmieszniejsze te obrazki

2 minuty temu, _Be_ napisał:

Już za chwilę niesterylny i niepowtarzalny duet kratos&guwniak. P A S J A i E M O C J E 

Dobrze być januszem 21 wieku. Pare lat robili wydmuszke z kiepskim systemem walki, bylejaką historia wypelniona beznadziejnymi postaciami, pewnie na 5h bez filmików, nawet otwartego świata nie zrobili, do tego muzyka z operetki i cena jak  za pełnoprawną gre xD  a głupi milan sie szczerzy. RuRurkowiec wśród graczy.

Opublikowano

A nie rozumiem po co wpadać w skrajności. Ja zagram w obie i będę na pewno bawił się dobrze przy jednej z nich :cool:

Opublikowano
9 minut temu, YETI napisał:

nawet wkleić nie potrafisz melepeto xD

no ale tak jak pan jezus powiedział przyjmę mesjasza a ty co? 720p i granie w wolfensteina jedynke w 2018 :pawel: 

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

W pełni zrozumiałe, dla exow od Sony kupuje się tv i konsole, dla tych od microsoftu szkoda odpalić laptopa i opłacić jeden miesiąc gp.

Opublikowano

Zdaniem twojej chorej głowy? Ale nie oczekuję czegoś innego od pacjenta choroszczy, który biega z wiadrem pełnym gówna na 69%.

Opublikowano

kiedy wyszla na xgoovno jakas ekskluzywna gra z srednia i nagrodami na poziomie horizon zero dawn?

Opublikowano

A to na bonka od 2014r. to wyszedł jakikolwiek ex? :potter:

Opublikowano

Średnie średnio mnie obchodzą. Dragon Age i Call of Duty Advance Warfare 3 też ma dobrą średnią, ale nie czyni to ich grami wartymi zagrania. obiektywnie są wykonane poprawnie, zawierają trzymającą się kupy fabułę i nie zawierają bagów uniemożliwiających skończenie tych tytułów, ale to zwykłe rzemiosło. Bezpieczne i bez polotu, jak Horizon.

Opublikowano

Dragon Age? Ponoć dwójka lepsza od Wieśka 3, wg naczelnego spaślaka FPE. 

COD AW 3? Myślałem, że tylko jedna część z tym podtytułem wyszła :kaz: 

Edytowane przez Hum

Opublikowano
8 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Średnie średnio mnie obchodzą. Dragon Age i Call of Duty Advance Warfare 3 też ma dobrą średnią, ale nie czyni to ich grami wartymi zagrania. obiektywnie są wykonane poprawnie, zawierają trzymającą się kupy fabułę i nie zawierają bagów uniemożliwiających skończenie tych tytułów, ale to zwykłe rzemiosło. Bezpieczne i bez polotu, jak Horizon.

No to dawaj jakiegokolwiek eksa z jakąkolwiek średnią dla którego warto kupić bąka.

Opublikowano
15 minut temu, Ficuś napisał:

kiedy wyszla na xgoovno jakas ekskluzywna gra z srednia i nagrodami na poziomie horizon zero dawn?

forza horizon 3 dostała nagrody na The Game Awards 2016 według mendrka to takie growe oscary :lapka: do tego średnia wyższa niż horizon tępa ku,rwa

cuphead średnia 86 czyli blisko do horizon tępej ku,rwy i nagrody m.in Golden Joystick Awards  - Best Visual Design i Best Xbox Game of the Year a także Best Art Direction i kilka innych nagród na the Game Awards 2017 :cool:

Opublikowano
20 minut temu, Ficuś napisał:

Obecnie walczą aby osiągnąć poziom myszy w VR, ciekawe czy w tym roku się uda. Średnia Horizon, Uncharted, Bloodborne,  Persony, czy za moment God of War, nie ta generacja. 

2 minuty temu, _Be_ napisał:

forza horizon 3 dostała nagrody na The Game Awards 2016 według mendrka to takie growe oscary :lapka: do tego średnia wyższa niż horizon tępa ku,rwa

cuphead średnia 86 czyli blisko do horizon tępej ku,rwy i nagrody m.in Golden Joystick Awards  - Best Visual Design i Best Xbox Game of the Year a także Best Art Direction i kilka innych nagród na the Game Awards 2017 :cool:

Hahhahhahah, walczą indykiem do ogrania na laptopie. Jak ta konsola nisko upadła. 

Opublikowano

srednie gierek na sony oplacone, srednie gierek na xone nie sa wazne, recenzenci nie dorosli by docenic perly (ewentualnie nie maja na friendliscie asaxa)

Opublikowano

Forza Horizon to indyk? Upadłeś to ty chyba przy remoncie lepianki na ten głupi ryj :lapka: 

Opublikowano

horizon3 na pc, ori na pc - ja sie pytalem o exy, horizon zero dawn raczej na pc nie jest do ogrania

Opublikowano

Aha no to w końcu ekosystem czy nie? Słyszysz yeti? SF V, Persona, Nioh, Nier nic nie zostaje xD

Opublikowano

Nie ma to jak odpalic Forze Horizon 3 na ultra w 60-70 fpsach i jeszcze uzywac DS4  :cool:

Opublikowano

oculus-rift.jpg?quality=65&strip=all&w=7

kabel-wtyk-micro-usb-wtyk-usb-2-0.jpg

500_500_productGfx_5bbe67415ff63fc47497a

Pakiet ASAX EDITION tylko dla najwierniejszych fanów.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.