Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

tez odpaliłem po dluzszej przerwie ps4 i stwierdzam:

watchdogs 2 > fc5 > ac origins

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 501,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Nie udzielam się tu zbyt wiele, chyba. Moim zdaniem komputer osobisty klasy PC, na który was wszystkich - je.bane biedaki - nie stać, który - tak jak u mnie - posiada na pokładzie procesor marki Intel (ósmej generacji) oraz dosyć dobrą kartę graficzną... cośtam GTX1080... robi z waszych konsol pasztet, czaicie?! PASZTET! Wy nie macie tekstur w grach, rozumiecie to? Wy macie pasztet! Tekstury są u mnie i u Pinga na GE FORCE 1080GTX. U was jest pasztet. Wy sobie wmawiacie, że macie fajne tekstury, ale tak naprawdę macie pasztet, chu.jnię, nie wiem... końską spier.dolinę... Widziałem nie tak dawno cienie w nowym Wolfie i Wiedźminie na najnowszym Xboksie... No i co? No i pasztet znowu ;/ Nie jestem jakimś koneserem i smakoszem pasztetu... Ale te wasze super mocne konsole są właśnie tyle kur.wa warte - pasztet. Wszędzie ku.rwa pasztet. Kłoćcie się dalej który pasztet jest lepszy PS4P v X1X, tymczasem PC MASTER RACE z GTX1080 NA POKŁADZIE będzie mi robił tysiące  klatek na sekundę oraz tekstury w natywnym 4k wy zje.bane biedaki. Acha, PC posiada HDR, proszę nie wprowadzać ludzi w błąd, na PC w panelu sterowania NVidia możesz sobie nawet wybrać HDR - 10 lub 12bit. Po prostu gracz z prawdziwego zdarzenia podłącza PC do TV a nie do monitora jak przygłup jakiś i idiota pedał i męska prostytutka... I prawdziwy gracz posiada OLEDA od LG, a nie tą chu.jnę od Sony jak jakieś kukuszimany, wulfeny i ukania alterkonta popier.dolce zje.bane i głupie niesprawne umysłowo melepety. Pozdrawiam wszystkich oprócz upośledzonych właścicieli TV Bravia.

Opublikowano
18 minut temu, Royal napisał:

Acha, PC posiada HDR, proszę nie wprowadzać ludzi w błąd, na PC w panelu sterowania NVidia możesz sobie nawet wybrać HDR - 10 lub 12bit.

I w tym problem, na pc można sobie tylko ustawiać w panelu albo na tech demie :) 

Opublikowano
6 minut temu, wulfen napisał:

I w tym problem, na pc można sobie tylko ustawiać w panelu albo na tech demie :) 

Ty jesteś jakiś poje.bany czy tylko udajesz, że nie wiesz, że ten piękny OLEDOWY panel LG na to sam reaguje?

Typie, ja na swoim PC mam HBAO+, TAA+, wszystko kur.wa plus, tekstury plus, twoja stara plus, weź już idź z tego forum, bo rzygam jak typ co ma krawędziaka XE93 będzie mi pisał, że ma fajną grafikę... No co za zboczeńcy...

Opublikowano
Cytat

Ty jesteś jakiś poje.bany czy tylko udajesz, że nie wiesz, że ten piękny OLEDOWY panel LG na to sam reaguje?

W wielu grach pctowych HDR jest wycięty. Spróbuj ustawić sobie HDR w rise of the tomb raider. Nie da się, twój pc jest za słaby :cool2: Nie mówiąc o twoim TV, który nie osiąga nawet 1000 nitów. To ma być wg ciebie HDR? Pseudo hdr w panelu nvidii :D

7 minut temu, Royal napisał:

Typie, ja na swoim PC mam HBAO+, TAA+,

Weź mnie nie rozśmieszaj, na konsoli od dawna stosuje się różne wariacje technik TAA.

Edytowane przez wulfen

Opublikowano

No japier.dole XDDDD

Opublikowano

Ej , jak może być coś za słabe na kolory? xd Czy twój Sony osiąga 0 nitów? Bo mój LG tak! I CO TERAZ! XD
Napisz to wprost... Konsole mają lepszą grafikę niż PC. No jak nie napiszesz?! A kto napisze!!!? TY NIE NAPISZESZ?!

Jak mój PC może być za słaby na cokolwiek skoro sama moja karta graficzna ma więcej terafanków niż Twój mózg?

Opublikowano

graficzka na pc łał. i co tam ci wypala gałki oczne? far kraj i assassin krid? xddd macie tam jakieś fajne gry?

Opublikowano

Ja tam kupiłem tylko PC za 1499 funtów żeby je.bać konsolowców, że mają gorszą grafikę. Pozdrawiam.

No ale prawilnie podłączony do LG OLED.

a nie jakichś biednych sony xd dziwięćdziesiąt cośtam...

Edytowane przez Royal

Opublikowano

W ogóle jak można grać na krawędziowcu, jarać się upłynniaczem i morde cieszyć do zyebanego HDR'u (light bleed) xD No trzeba być niezłym januszem. No ale korpo slejwy tak mają.

Opublikowano

pc za 1499 funtow a gierki wszystkie pewnie kradzione z torrentow, co za robaki yebane

Opublikowano

Przecież nie będę płacił za coś co mi się należy...

Opublikowano
Cytat

Czy twój Sony osiąga 0 nitów?

Tak. Od 0 do 1900 nitów.

38 minut temu, Royal napisał:

Napisz to wprost... Konsole mają lepszą grafikę niż PC.

Nic odkrywczego. 3 najładniejsze obecnie gry na świecie są tylko na konsoli.

Edytowane przez wulfen

Opublikowano

Konrad miałeś pisać w TV wars przecież.

Opublikowano
1 godzinę temu, Royal napisał:

Nie udzielam się tu zbyt wiele, chyba. Moim zdaniem komputer osobisty klasy PC, na który was wszystkich - je.bane biedaki - nie stać, który - tak jak u mnie - posiada na pokładzie procesor marki Intel (ósmej generacji) oraz dosyć dobrą kartę graficzną... cośtam GTX1080... robi z waszych konsol pasztet, czaicie?! PASZTET! Wy nie macie tekstur w grach, rozumiecie to? Wy macie pasztet! Tekstury są u mnie i u Pinga na GE FORCE 1080GTX. U was jest pasztet. Wy sobie wmawiacie, że macie fajne tekstury, ale tak naprawdę macie pasztet, chu.jnię, nie wiem... końską spier.dolinę... Widziałem nie tak dawno cienie w nowym Wolfie i Wiedźminie na najnowszym Xboksie... No i co? No i pasztet znowu ;/ Nie jestem jakimś koneserem i smakoszem pasztetu... Ale te wasze super mocne konsole są właśnie tyle kur.wa warte - pasztet. Wszędzie ku.rwa pasztet. Kłoćcie się dalej który pasztet jest lepszy PS4P v X1X, tymczasem PC MASTER RACE z GTX1080 NA POKŁADZIE będzie mi robił tysiące  klatek na sekundę oraz tekstury w natywnym 4k wy zje.bane biedaki. Acha, PC posiada HDR, proszę nie wprowadzać ludzi w błąd, na PC w panelu sterowania NVidia możesz sobie nawet wybrać HDR - 10 lub 12bit. Po prostu gracz z prawdziwego zdarzenia podłącza PC do TV a nie do monitora jak przygłup jakiś i idiota pedał i męska prostytutka... I prawdziwy gracz posiada OLEDA od LG, a nie tą chu.jnę od Sony jak jakieś kukuszimany, wulfeny i ukania alterkonta popier.dolce zje.bane i głupie niesprawne umysłowo melepety. Pozdrawiam wszystkich oprócz upośledzonych właścicieli TV Bravia.

XD

Opublikowano

Czaekaj, zara.

2 minuty temu, Kyokushinman napisał:

XD

Człowieku Ziarno, dlaczego IKSDE?

Ten produkt był głównie stosowany odnośnie Twoich hipotez...

No ale, wybaczam...

Opublikowano

Liczę na Twój merytoryczny post niszczący psychike fanów telewizorów Sony.

#teamOLED

Opublikowano

Nie no, czekam na #TEAM ZIARNO...

Najpierw sprawdzę ustawienia TV, później zaoram biedaków.

Opublikowano

Już to pisałem na porzedniej stronie..

Wy nie macie tekstur w grach, rozumiecie to? Wy macie pasztet! Tekstury są u mnie i u Pinga na GE FORCE 1080GTX. U was jest pasztet. Wy sobie wmawiacie, że macie fajne tekstury, ale tak naprawdę macie pasztet, chu.jnię, nie wiem... końską spier.dolinę... Widziałem nie tak dawno cienie w nowym Wolfie i Wiedźminie na najnowszym Xboksie... No i co? No i pasztet znowu ;/ Nie jestem jakimś koneserem i smakoszem pasztetu... Ale te wasze super mocne konsole są właśnie tyle kur.wa warte - pasztet. Wszędzie ku.rwa pasztet. Kłoćcie się dalej który pasztet jest lepszy PS4P v X1X.
Takie typy jak kjukiszin - cośtam i inne wulfeny nie mają pojęcia jak TV ustawić, naoglądają się Soula i na forum wrzucają swoją amatorszczyznę... gardzę..

Opublikowano

Na poprzedniej stronie napisałeś już to samo. Powtarzasz się jak jakis kiepski przeterminowany pasztet.

Opublikowano

Już to pisałem na porzedniej stronie..

Wy nie macie tekstur w grach, rozumiecie to? Wy macie pasztet! Tekstury są u mnie i u Pinga na GE FORCE 1080GTX. U was jest pasztet. Wy sobie wmawiacie, że macie fajne tekstury, ale tak naprawdę macie pasztet, chu.jnię, nie wiem... końską spier.dolinę... Widziałem nie tak dawno cienie w nowym Wolfie i Wiedźminie na najnowszym Xboksie... No i co? No i pasztet znowu ;/ Nie jestem jakimś koneserem i smakoszem pasztetu... Ale te wasze super mocne konsole są właśnie tyle kur.wa warte - pasztet. Wszędzie ku.rwa pasztet. Kłoćcie się dalej który pasztet jest lepszy PS4P v X1X.
Takie typy jak kjukiszin - cośtam i inne wulfeny nie mają pojęcia jak TV ustawić, naoglądają się Soula i na forum wrzucają swoją amatorszczyznę... gardzę.

Opublikowano

No skoro tak mówisz

Opublikowano

Kupić PC za 1499 funa i grać w gierki Ubi lub EA, bo nic innego nie ma prócz chłamu w Early Accessie z grafiką wczesnego PS3. Mozna niżej upaść? 

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

Zawsze można być klapem i jarac się białymi myszkami na vr 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.