Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
5 minut temu, _Be_ napisał:

Kyo przeczytałem i szanuje. Zresztą ja nie pisałem, że macie zakazać twittów xD ale przesadne wciskanie jest (pipi) dosyć bolesne, to samo miałem w przypadku asaxa, ktory w ch,uj przesadzał. Magisterka z Sea of Thieves napisana, ale no z tym, że ta gra mnie nie interesowala więc mialem wyje.bane, nie zwracalem mu uwagi, 

no troche zyebałem, przepraszam za to xD  

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano
6 minut temu, kermit napisał:

proszę pani to milan zaczął a yeti jest gupi

Dorn xD

Opublikowano
17 minut temu, Kyo napisał:

Mówimy teraz o tym że się przywalasz do ludzi o tweety. Do asaxa jak milan zauważył się nie przywalałeś. i tak najlepiej odpowiedzieć - co mnie obchodzi Sot Xd

To jest właśnie problem który ja tu widzę - dam przykład:

Jak Ficek pisał niepochlebnie na forum Nintendo to mało forumek nie wybuchł. Dziesiątki PEmek, raportów itp. Miał konsolę i pisał o grze - sam mi o tym powiedział bo się bał że bana wyrwie znając tutejsze standardy które SAMI ROBICIE. Taki bluber pisze często nie na temat albo się czepia dosłownie wszystkich no ale znajomi to się nie będę czepiał - co nie? Ale jak taki jeti się jara grą i wkleja jakieś (pipi) linki to ło jezus maria - weźcie go wy(pipi)cie. A może komuś się to podoba? A może ktoś to czyta? Raven - powiem Ci co powiedziałem ragusowi na PM (mamn nadziej że się ragus nie obrazi) odnośnie Ficka i BotW - NIE BĘDĘ WPROWADZAĆ CENZURY NA FORUM BO SIĘ KOMUŚ COŚ NIE PODOBA ALBO MU GIERKĘ OBRAŻAJĄ. Spoko - mogę napisać do Yetiego żeby nie przesadzał ale też nie będę niczego nikomu zabraniać. Ja tak nie działam. Nie warnuje blubera (chociaż mógł bym i żaden moderator by nie miał nic przeciwko). Nie warnowałem Ficka. Ani nikogo kto jechał po Zero Dawn. Zwracam uwagę tylko na jedno - stosujecie podwójne standardy wmawiając innym że jest inaczej.

:lapka:

I tak (pipi)a - wynosicie to (pipi)ane CW poza CW. Sprytnie je ukrywając ale jednak wynosicie (i mówię tutaj o sporej większości botów, klapków, PCciarzy I panów od N). Kiedyś Ficek powiedział na discordzie że co mnie obchodzi że ktoś wynosi CW poza CW - ja nie wynoszę. No ale Ficek prowokował w CW i komuś psycha siadła i zaraz (pipi)burza. A kto musi sprzątać? No moderka - ta zła i niedobra moderka. Zreszą jeszcze trochę i sam będę na wylocie bo mi się niż po prostu nie chce użerać o gierki z ludźmi którzy się zachowują jak by nie wiem co to dla nich nie było.

poproszę o skrócona wersje daje plusa bo ludzie dają ale czytać mi sie nie chce

Opublikowano
1 minutę temu, Kyo napisał:

@asax może Cie to zdziwi - ale czytam wszystko co wklejasz bo jak tylko kupię XOS albo XOX to w gierkę mam zamiar pograć.

Osobiście radzę poczekać z zakupem do września, na premiere Horizona. Do końca lata po jublileuszowym update'e będzie sztos, wierze 

Opublikowano
4 minuty temu, asax napisał:

Osobiście radzę poczekać z zakupem do września, na premiere Horizona. Do końca lata po jublileuszowym update'e będzie sztos, wierze 

Przypomina mi się słynna scena w przekręcie z kiełbaskami.

Opublikowano

rayos juz wyblagal ta moderke od pereza jak kyo nam tu sugeruje w poscie, ze moze sie zegnac z nami za jakis czas?

Opublikowano

zauwazcie jaki nodramaqueen sie zrobil, jak szeryfuje by sie ktos uspokoil lub nie spamowal w tematach - jak piesci piaskownice nintendo

cos jest EWIDENTNIE na rzeczy

Opublikowano

Fickowi zapewne chodziło o GSRa, bo moderke to ja mam od dawna :kaz: 

1 minutę temu, Ficuś napisał:

zauwazcie jaki nodramaqueen sie zrobil, jak szeryfuje by sie ktos uspokoil lub nie spamowal w tematach - jak piesci piaskownice nintendo

cos jest EWIDENTNIE na rzeczy

masz coś do tego, że dbam o temat mi przydzielony? :notsure: 

Opublikowano

moderke w kaciku nintendo, a ty chcesz kompleksy leczyc na calym forum bo podnieca cie wladza

Opublikowano

Nie ma nic bardziej podniecającego niż poranna myśl o zbanowaniu Ficka, aż chce się żyć :banderas: 

Opublikowano

Jak Gruszczyk dla ppe, tak rayos dla fpe.

Opublikowano

mogliby juz wydac te kartony dla nintendaunow to by mieli co wycinac a nie bija się między sobą

Opublikowano

pierwsze co zloze z kartonu to jakiegos exa na xdauna

Opublikowano

pierwsze co złoże, to kartonowy banhammer dla ficka 

Opublikowano
47 minut temu, Ficuś napisał:

moderke w kaciku nintendo, a ty chcesz kompleksy leczyc na calym forum bo podnieca cie wladza

no i po (pipi) piszesz jakis (pipi)post o zerowej wartosci po co robisz pseudo cw poza tematem co od kiedy fakt ze inni dostana cos pozniej to powod do smieszkowania i radosci to jest dramat ja nie rozumiem w ogole nie dosc ze opoznili te premiere bo przeciez chodzila na pokazach lepiej niz na x360 i ps3 no ale nie rozumiem tez dlaczego z tego powodu sie wysmiewac i szydzic z uzytkownikow konsoli nintendo ja wiem ze ty ficus uwielbiasz siac ferment i drake bez wiekszego powodu ale to serio w tej chwili nie jest ani odpowiedni moment ani odpowiednia sytuacja czy temat zastanow sie czasem czy warto w takich chwilach w ogole dawac takie bezwartosciowe posty serio bo 90% twojego kontentu to wlasnie tego typu posty i po co ci to i tak juz w plusikach przegrywasz z ragusem a w postach chyba juz tez z kims no po co ci to przeciez jak chcesz to potrafisz pisac fajne i rzeczowe posty przestan trollowac bez sensu by wszystkim zylo sie lepiej i przede wszystkim daruj sobie wysmiewanie nintendowcow bo powinienes im nam wspolczuc a nie sie smiac smiac to sie mozesz w cw a nie tutaj 

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

czyje to?rayosa do ciebie - post czy pw?  bo chyba wypadlo z tematu dzieki szeryfowi  xddd

Opublikowano

psycha godna gsr xD

Opublikowano

o jezu jak dupa pekla rayosowi na prowakacyjny post blubera, bylby gsr juz by ostrzezenie polecialo albo blokada na pisanie xddd

Opublikowano

człowiek dla beki napisze paste a Ci to traktują poważniej niż zwykłe posty :yao: 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.