Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

teraz czas  podliczyć serie Super Mario i Zelda aby ten argument jeszcze bardziej stracił na znaczeniu 

Osobiście nie ma dla mnie znaczenia, czy IP zostało zarejestrowane w urzędzie miesiąc czy 25 lat temu. Ale ważne jest aby stare serie ewoluowały, eksplorowały nowe pomysły nie dopuszczając do zmęczenia materiału. Dobrym przykładem jest tutaj Uncharted 4, BOTW i właśnie nowy God of War który znakomicie odświeżył Kratosa 

Edytowane przez asax

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Prawdę napisałem. Sony wystrzelało się ze swoich najlepszych marek i zostały same niewiadome + Spider-Man. Z Bloodborne 2 też nie wiadomo czy nie wyjdzie na inne sprzęty.

Swoją drogą, wystarczy że MS zapowie action RPG na modłe Mass Effect w świecie Gears of War, pokaże nowe Ori i konkurencja dla mnie nie istnieje.

Marka Bloodborne należy do Sony. Czyli Sony na e3 może pokazać TLoU2, Death Strending, Spider Mana, Dreams, Ghost of Thusima, Days Gone, Medievil, FFVII i zapewne z 2 nowe gry, a Microsoft odpowie Ori i jakimś nowym ip (może ten klon Horizon) i Sony nie ma szans.

Boty to jednak niezle świr są, spencer dobrze im sprał mózgi.

PS. Days Gone i Ghost of Thusima niewiadome, tak samo jak Horizon czy GoW, po którym nikt nie spodziewał się że będzie takim Mesjaszem.

Prawdę napisałem. Sony wystrzelało się ze swoich najlepszych marek i zostały same niewiadome + Spider-Man. Z Bloodborne 2 też nie wiadomo czy nie wyjdzie na inne sprzęty.

Swoją drogą, wystarczy że MS zapowie action RPG na modłe Mass Effect w świecie Gears of War, pokaże nowe Ori i konkurencja dla mnie nie istnieje.

Marka Bloodborne należy do Sony. Czyli Sony na e3 może pokazać TLoU2, Death Strending, Spider Mana, Dreams, Ghost of Thusima, Days Gone, Medievil, FFVII i zapewne z 2 nowe gry, a Microsoft odpowie Ori i jakimś nowym ip (może ten klon Horizon) i Sony nie ma szans.

Boty to jednak niezle świry są, spencer dobrze im sprał mózgi.

PS. Days Gone i Ghost of Thusima niewiadome, tak samo jak Horizon czy GoW, po którym nikt nie spodziewał się że będzie takim Mesjaszem.

Opublikowano
11 minut temu, Bzduras napisał:

Chyba Cię pogięło, żadnych takich pomysłów mi tutaj proszę nie wypisywać, bo Spencer zobaczy i pomyśli, żeby zrobić z Gearsów gierkę tak słabą jak ME

Nosz kierwa. Jedynka, a potem dwójeczka to były banderasy nad obamy.

2 minuty temu, YETI napisał:

Days Gone i Ghost of Thusima niewiadome, tak samo jak Horizon czy GoW, po którym nikt nie spodziewał się że będzie takim Mesjaszem.

Tak, z tą różnicą że ani Sucker Punch ani Bend nie zrobili nic ponad przeciętność. Ładnie się popi.erdoliło od chwilowego dobrobytu na PS4. :pawel:  Zaraz dowiem się, że Dream będzie nowym standardem branży i głównym konkurentem GoW na MC.

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Nosz kierwa, jedynka, a potem dwójeczka to były banderasy nad obamy.

Ja tam widziałem tylko parujący kloc nad parujący kał

Opublikowano

Sucker Punch akurat zrobili całkiem fajną serię, wiec wystarczy że ogarną pewne elementy i może byc bomba. A bend, no bend może zrozumie co zrobiło graczom wydając ordera i  też dadzarade tym razem, ważne że to zdolni ludziei  mają błogosławieństwo.

Ale mi się poyebało z ready at dawn, to ja nie wiem co macie do tych Bend.

Edytowane przez milan

Opublikowano
11 minut temu, milan napisał:

kotleciarze od SOTC np.

ND całe robi  LOU2?

Kotleciarze to może zrobią twoje ukochane Demon's Souls :pawel: 

9 minut temu, milan napisał:

Mhm, widzę kolega ominął  wieczną bekę kw,kw, trójkat.

@_Be_ i bloodborne 2

Przecież to nie jest bloodborne 2 to coś zapowiedziane od Fromu

No ale tak czy siak jest na co czekać :usmiech:

Opublikowano

Bawiłem się nieźle przy pierwszym inFamous, ale Second Son odpaliłem po skończeniu Sunset Overdrive. Nie było co zbierać. Nie dałbym rady grać po raz trzeci w to samo, przynajmniej nie w takiej formie.

Teraz SP ma o tyle dobrze, że pracuje nad nowym IP, więc może zaskoczyć.

Opublikowano

Bend nie robiło Ordera milan. Za The Order odpowiadało Ready at Dawn, po tej porażce Sony podziękowało im za współpracę i zrobili jakiegoś indyka z bąblami 

Opublikowano
4 minuty temu, milan napisał:

A bend, no bend może zrozumie co zrobiło graczom wydając ordera i  też dadzarade tym razem, ważne że to zdolni ludziei  mają błogosławieństwo.

Bend nie robiło Ordera :facepalm: Oni są od Syphonów i innych (pipi)gierek na psp. 

Opublikowano

Wiem, poprawiłem.

Opublikowano

Szkoda mi ziomków z Ready at Dawn, ich god of wary na psp miażdzyły, daxter to samo :( 

Opublikowano

Syphony na psp to był pogrom przecież.

Opublikowano

Daxter był zayebisty. 

Ale chyba nie ma co ich tak żałować bo jakoś sobie radzą. Bodajże z ofert pracy wynika że pracują nad nową gierką AAA

Opublikowano

Ready at Dawn powinni dostać taka propozycję:

- nie umiecie za bardzo  w swoje gry, to w rok prosze odrestaurować Vagrant Story, taki jeden polaczek  z Polski dostanie zawału ze szczęscia.

Opublikowano
2 minuty temu, milan napisał:

Syphony na psp to był pogrom przecież.

Zdecydowanie. 

Ale potem robili jakieś gówna jak Resistance Retribution i Uncharted na vite.

Opublikowano
1 minutę temu, _Be_ napisał:

Ale potem robili jakieś gówna jak Resistance Retribution i Uncharted na vite.

Tej, ale Resistance Retribution był naprawdę dobry, hulał na silniku Syphona właśnie. Chyba masz na myśli Burning Skies na Vite za który odpowiadał jakiś random

Opublikowano

Też coś kojarzę że ten resistance był ok.

Opublikowano
21 minut temu, Shagohad napisał:

Do tej pory wyszlo 6 części God of War i 5 części Gears of War, ale to ta druga jest wyśmiewana jako tasiemiec. Po prostu klapy :reggie:

Poprawka, God of War wyszło 7 części do tej pory. Jeszcze lepiej :yao:

Opublikowano
29 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Sony się wystrzelało i super. Przynajmniej są świetne gry do ogrania na PS4. Za to na XO strzela się z kapiszonów i w większości przypadków gra jest słaba lub skasowana. No super partia.

Ori się ogra za rok na facie wyciągniętym ze śmietnika i tyle. 

Xbox w tym momencie nie ma NIC do zaoferowania jeśli chodzi o nowe IP, a tego ta konsola potrzebuje. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano
2 minuty temu, Rayos napisał:

Tej, ale Resistance Retribution był naprawdę dobry, hulał na silniku Syphona właśnie. Chyba masz na myśli Burning Skies na Vite za który odpowiadał jakiś random

Czy ja wiem czy dobry? Syphony to były spokojnie 9/10 ten Resistance to maksymalnie 6/10

Opublikowano
19 minut temu, Shagohad napisał:

Do tej pory wyszlo 6 części God of War i 5 części Gears of War, ale to ta druga jest wyśmiewana jako tasiemiec. Po prostu klapy :reggie:

najnowszy god - kompletna zmiana formuły i wychodzi na to że najlepsza część serii

najnowsze gerarsy - wystarczył 1 filmik z e3 i podczas animacji reloadu za murkiem wrócił 2006 xd

tylko bohaterowie jakies niemoty randomy

Opublikowano

Sony się wystrzelało, a MS jeszcze nie załadował, to jest różnica.

No i oczywiście, że cieszy mnie sytuacja na rynku, PROsiak kwiczy w każdej wolnej chwili. :cool: 

@nobody no fajnie, ale ostatnie Gearsy wyszły w 2016, nie wiesz co się tam teraz dzieje.

Opublikowano

Tak kwiczy, że yebie jak qwę szmatę tego xboxa bez gier.

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Sony się wystrzelało, a MS jeszcze nie załadował, to jest różnica.

MS próbuje załadować od 2013 i jedyne co udało mu się wystrzelić to FH3. 

Opublikowano

Dziwne, Spencer ma taką dużą głowę,  a nic nie może wymyślić.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.