Skocz do zawartości

Metroid: Samus Returns

Featured Replies

Opublikowano

Też zacząłem niedawno zbierać, uzależnia hehe

• Odpowiedzi 136
  • Wyświetleń 43 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

DGtKoaVXcAAVxcl.jpg

DGtKpOFXkAU39Lt.jpg

:obama:

Opublikowano

o ku,rwesyn

Brzydki.

Ty też i co z tego? 

Opublikowano

cholera jasna, trzeba 3dsa skombinować :cool:

Opublikowano

DGtKoaVXcAAVxcl.jpg

DGtKpOFXkAU39Lt.jpg

:obama:

Pewnie znowu bez gry w zestawie?

Opublikowano

Już można zamawiać limitowaną konsolę w KiG za 879zł :) reflink w odpowiednim temacie :lapka:

Edytowane przez Dobos

Opublikowano

Śmiech na sali...

Edit: Pewnie wychodzą z założenia, że jak ktoś poleci na limitkę, to od razu bierze wersję kolekcjonerską gry xD

Edytowane przez Badus

Opublikowano

Czyli gracze są dymani przez wszystkich, od M$, przez Sony, a kończąc na Nintendo, które prawdę mówiąc weszło na zupełnie nowy i nieznany dotąd poziom dymania.

Opublikowano

Limitka bez gry i ładowarki xD

Ja się tak nabrałem na Fire Emblemowego N3DS xD. Myślałem, że to konsola + limitka gry, a to tylko konsola w limitowanej edycji stylowanej na motywy z gry xDDDD. Bez gry bez niczego.

Opublikowano

Podoba mi sie ta konsola, aż chodzi mi po głowie czy nie sprzedać swojego N3dsXL i zamienić ale raczej to bedzie głupie posunięcie xD co do samej gry to trochę psioczyłem ale serio nie moge sie doczekać

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Można na Ultimie zamawiać kolekcjonerkę.

Mają ponoć potwierdzenie ilości.

Nie czekałem na kiga i wziąłem.

Opublikowano

Też wziąłem. Dzięki śliczne za informację chłopaki.

Opublikowano

Wczoraj HD Market a dziś Ultima i KiG, chyba będzie jak z limitką Fire Emblem- na początku mega mały nakład a potem zalegające w sklepach zapasy :P

Opublikowano

CDP miał jeszcze wcześniej po 299 ;) no pewnie tak, tradycyjnie wielkie halo i nerwy, a koniec końców będzie tego leżało sporo. bo mimo wszystko metroid to nie jest jakaś szalenie popularna marka w polsce 

Opublikowano

KiG tez wrzucil wlasnie

Już zamówione...

Opublikowano

CDP miał jeszcze wcześniej po 299 ;) no pewnie tak, tradycyjnie wielkie halo i nerwy, a koniec końców będzie tego leżało sporo. bo mimo wszystko metroid to nie jest jakaś szalenie popularna marka w polsce 

Lepiej kupic, niz potem plakac. Chyba z Majora i Fire Emblem tym poprzednim jest problem, zeby kupic w normalnej cenie?