Opublikowano 9 sierpnia 20177 l Już można zamawiać limitowaną konsolę w KiG za 879zł :) reflink w odpowiednim temacie Edytowane 9 sierpnia 20177 l przez Dobos
Opublikowano 9 sierpnia 20177 l Limitka bez gry i ładowarki xD Edytowane 9 sierpnia 20177 l przez Ukukuki
Opublikowano 9 sierpnia 20177 l Śmiech na sali... Edit: Pewnie wychodzą z założenia, że jak ktoś poleci na limitkę, to od razu bierze wersję kolekcjonerską gry xD Edytowane 9 sierpnia 20177 l przez Badus
Opublikowano 10 sierpnia 20177 l Czyli gracze są dymani przez wszystkich, od M$, przez Sony, a kończąc na Nintendo, które prawdę mówiąc weszło na zupełnie nowy i nieznany dotąd poziom dymania.
Opublikowano 10 sierpnia 20177 l Limitka bez gry i ładowarki xD Ja się tak nabrałem na Fire Emblemowego N3DS xD. Myślałem, że to konsola + limitka gry, a to tylko konsola w limitowanej edycji stylowanej na motywy z gry xDDDD. Bez gry bez niczego.
Opublikowano 16 sierpnia 20177 l Podoba mi sie ta konsola, aż chodzi mi po głowie czy nie sprzedać swojego N3dsXL i zamienić ale raczej to bedzie głupie posunięcie xD co do samej gry to trochę psioczyłem ale serio nie moge sie doczekać
Opublikowano 1 września 20177 l Można na Ultimie zamawiać kolekcjonerkę. Mają ponoć potwierdzenie ilości. Nie czekałem na kiga i wziąłem.
Opublikowano 1 września 20177 l Wczoraj HD Market a dziś Ultima i KiG, chyba będzie jak z limitką Fire Emblem- na początku mega mały nakład a potem zalegające w sklepach zapasy :P
Opublikowano 1 września 20177 l CDP miał jeszcze wcześniej po 299 ;) no pewnie tak, tradycyjnie wielkie halo i nerwy, a koniec końców będzie tego leżało sporo. bo mimo wszystko metroid to nie jest jakaś szalenie popularna marka w polsce
Opublikowano 1 września 20177 l CDP miał jeszcze wcześniej po 299 ;) no pewnie tak, tradycyjnie wielkie halo i nerwy, a koniec końców będzie tego leżało sporo. bo mimo wszystko metroid to nie jest jakaś szalenie popularna marka w polsce Lepiej kupic, niz potem plakac. Chyba z Majora i Fire Emblem tym poprzednim jest problem, zeby kupic w normalnej cenie?