June 19, 20179 yr Myślę, że przyda się taki temat. Na początek - jest możliwość wydania w późniejszym czasie Dragon Ball FighterZ na Switcha. Wszystko w temacie, w komentarzach linki do petycji: http://nintendoeverything.com/dragon-ball-fighterz-dev-says-no-switch-version-isnt-due-to-a-lack-of-power-open-to-porting-if-fans-show-interest/
June 19, 20179 yr W odpowiedzi do nazwy tematu: Bo switch jest za słaby. Dziękuję, można zamykać Tak za słaby, że twórca DB powiedział, że to nie kwestia sprzętu.
June 19, 20179 yr Author Można podpisać, nie zaszkodzi. Jeżeli wprost powiedzieli, że przeportują jeżeli będzie zainteresowanie to można próbować, czemu nie. Szumu już jest sporo.
June 19, 20179 yr Po co Ci to na switcha? Switch exclusivami stoi a nie multiplatformami. Już wystarczająca beka jest ze skyrima w tramwaju Edited June 19, 20179 yr by oFi
June 19, 20179 yr W odpowiedzi do nazwy tematu: Bo switch jest za słaby. Dziękuję, można zamykać Tak za słaby, że twórca DB powiedział, że to nie kwestia sprzętu. Ale ja mówię ogólnie o innych gierkach
June 19, 20179 yr Serio was bedzie jarac, ze jedna na sto petycji przejdzie i dev z laski zrobi szybki budzetowy port, zamiast ograc prawilnie na stacjonarkach?
June 19, 20179 yr Ogolnie to nie, ale akurat ten Dragon Ball w trybie przenośnym byłby świetny do pogrania na dwóch
June 19, 20179 yr Author Ogolnie to nie, ale akurat ten Dragon Ball w trybie przenośnym byłby świetny do pogrania na dwóch Tak własnie
June 19, 20179 yr Bitki, sportowki, jrpg - niech portuja na potege ale od biedaportow duzych aaa z stacjonarek to niech sie trzymaja z daleka
June 19, 20179 yr 7 razy przejrzałem ten temat i dalej szukam posta, w którym ktoś domagałby się portu dużej gry aaAaaAAAAAaA. No nie znalazłem. Znalazłem za to informację, że brany jest pod uwagę port Dragon Balla, to jest bijatyki 2d.
June 19, 20179 yr Ogolnie to nie, ale akurat ten Dragon Ball w trybie przenośnym byłby świetny do pogrania na dwóch Bijatyka z rodowodem Guilty Gear na tych śmiesznych malutkich padzikach na pewno będzie świetna.
June 19, 20179 yr https://www.forbes.com/sites/olliebarder/2017/05/24/8bitdo-wireless-pads-now-work-on-the-nintendo-switch-and-they-are-awesome/#2a6461801192 ja to się takim muszę kiedyś zainteresować
June 19, 20179 yr Nes30 PRO podobno bardzo, bardzo fajny padzik, no i działa też z innymi urządzeniami, także warto się zainteresować, jak najbardziej, sam chcę kupić kiedyś w końcu, a do Switcha będzie jak znalazł
June 19, 20179 yr Ja teraz tylko grywam na Switchu z pomocą NES30 Pro. Wszystko pięknie i bezproblemowo działa. A już miałem Pro Controller kupić, a tu 8bitdo zrobiło nowy firmware dający kompatybilność ze Switch :)
June 19, 20179 yr Tak jak napisałeś, nie ma wibracji, żyroskopu i sterowania ruchem, ale do Mario Kart czy Bombermana sprawdza mi się idealnie. A co dopiero do wszelkich platformówek czy gier z NeoGeo. Dużo lepszy kontroler niż pojedynczy JoyCon. Trzeba się tylko przyzwyczaić do przycisków L2 i R2, które są obok L1 i R2 a nie pod spodem. Ale to drobiazg. NES30 Pro obsługuje nawet guzik do screenów. Z przodu ma dwa małe guziki do synchronizacji i włączania. Przy Switch te guziki służą za Home i Print Screen.