Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Battle Chasers: Nightwar

Featured Replies

Opublikowano

Kosmos jak pozornie latwy system walki jest mega skomplikowany i dopracowany! Te wszystke talenty, połączenia z umiejętnościami, odpowiednio dobrane postacie powodują że niektórych przeciwników można pokonać w 4 ruchami albo męczyć się przez 30!

• Odpowiedzi 35
  • Wyświetleń 18,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jest patch, mam 10h na liczniku i gra ani razu się nie zawiesiła, działa bardzo dobrze.   Co do samej gry to niestety trochę się zawiodłem, gra bardzo szybko nuży, system walki niby ok ale przez ilo

• Na chwilę obecną grind jest nie do wytrzymania, trzeba wybrać sobie 3 postacie i nimi grać. Ale dostali za to pojazd. I pracują nad patchem który sprawi, że postanie równo wbijają lv.

Opublikowano

A zrobili coś z grindem? Słyszałem, że po dość krótkiej grze (2-3h?) grind staje się niemiłosierny, by przejść jakąkolwiek lokację i tak co lokację jest. :/

Opublikowano

Narzekanie na grind w grach RPG xD Nie wiem jak mam to komentowac, skoro nawet w Octopatch Traveler dla niektorych jest za duzo grindowania. Mam jakie 18h przegrane, kazdy Dungeon (3 za mna) robilem 2 razy - na heroicu i legendarnym by uzyskac lepsze przedmioty. NIe jest to na pewno gra, w ktorej przejdziesz wszystko uzywajac broni na 3 poziomie, ale jakiegos ogromnego grindu tam poki co nie widze. Jasne dungeony z poczatku zajmuja, tak jak walka z przeciwnikami, na polowania (trudniejsi bosowie) mozna sie wybrac dopiero gdzies po parunastu godzinach gry, system walki jest naprawde zlozony, ale czas wlozony wjego poznannie szybko sie zwraca. Tak jak pisalem wczesniej - masa zaleznosci, talenty, zdolnosci, odpowiednie polaczenie druzyny (a biegamy zaledwi 3 postaciami z 7, wiec zawsze musimy z czegos zrezygnowac) sprawia, ze w walce przeciwnikowi mozesz odebrac 80 / 222 albo 2222 hp z pierwszej turze z wlaczonym mysleniem.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Alumon,Monika and Garrison poki co dla mnie najbardziej OP postacie w grze. Myslalem, ze zrywy maja przesadzone, ale odpowiednio ustawione talenty, buffy w 1 rundzie i walka z z trudniejszym przeciwnikiem konczy sie po 3 ciosach!

Edytowane przez easye

Opublikowano

No i skonczylem - kolo 60h na liczniku, świetna pozycja, w 2 części gry lochy i polowania sa znacznie ciekawsze, podobnie jak misje poboczne, jedyny minus to bardzo nierówny poziom, może to przez mnogość opcji i fakt, ze pierwsze 20-30h trudno sie w tym wszystkim połapać, zwlaszcza z talentami, buffami, laczeniem zrywow, druzyna, zas od pewnego momentu rzadko w ogole ginalem! Ubranie na odpowiedni level, ustawienie krytykow i sily ataku + epicka bronią walka z bosami wyglądała tak:

(spoiler z ostatniego)

Edytowane przez easye

Opublikowano

Tak, wiec trudni mi wydac jakas opinie, na PC nawet na SSD loadingi byly troche przydługie ^^

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Gierka w promocji, mozna wyrwac za niecale 40 zł (w plusie). Dlugo na nia czekalem, ale w koncu zakupiona :D

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

No chyba coś nie pykło, w końcu zacząłem w to grać na PS4 i wciąz levelują tylko postaci które mamy w druzynie. A mowa była o jakimś patchu, naprawiającym tę niedogodność.

Strasznie to irytujące.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Okolo 20h za mna, poki co IMO najlepszy system w jRPG ever (z turowych).

Jak ktos lubi siedziec w buildach, to goraco polecam.