Skocz do zawartości

Silnik forum 3.0

Featured Replies

Opublikowano

Jak widać nie działa dobrze to ograniczenie. Było 600px co pewnie na PC rozwiązywało problem, ale na mobilkach się kopało.

Screenshot_2025-05-07-17-39-57-989_com.opera.browser-edit.jpg

Wyłączyłem i jest git, ale na kompie pewnie znowu na cały ekran?

Co ciekawe nie wszystkie były skopane.

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 369,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Alleluja! Trafiła się dzisiaj na infolinii jakaś życzliwa duszyczka, która pocisnęła kogo trzeba i mamy temat zamknięty. Nowy właściciel potwierdził, że domena jest już u nich i nawet home.pl ogarnął

• To jest poważne forum a nie prezentacja Nintendo tu trzeba być przygotowanym

• Jak ktos sie spruje o minusa to "beka z typa ze placze o kawalek ikonki", a tu sie okazuje, ze niektorzy pisali dlatego, ze widzieli zielona marchewke pod awatarem xD

Opublikowano
2 godziny temu, Square napisał(a):

Wyłączyłem i jest git, ale na kompie pewnie znowu na cały ekran?

Tak, znowu sraka na kompie. U mnie na mobilce działało, widac zalezy od przeglądarki.

Opublikowano

Wszystko czy tylko niektóre? U mnie tylko niektóre, więc włączyłem ponownie na testy żeby zobaczyć które nowo wrzucone będą nie ok.

Opublikowano
13 godzin temu, Square napisał(a):

Wszystko czy tylko niektóre? U mnie tylko niektóre, więc włączyłem ponownie na testy żeby zobaczyć które nowo wrzucone będą nie ok.

Dziwna sprawa z regionu filmowego

Screenshot_20250511-205143.Chrome.png

Opublikowano

Na losowych stronach dolna belka z lupa itd. pojawia sie przy przewijaniu na srodku. Do tego dochodzi ze mozna przesunac strone w lewo. Wczesniej tego nie bylo.

e: mobile

Opublikowano

No to jest z tytułu tych rozjechanych filmików. Czy coś wrzucone dzisiaj rozjeżdża stronę?

Opublikowano

Od paru dni jest git, wiec cokolwiek sie tam pozmienialo to pomoglo.

Opublikowano

Chyba jednak nie, bo tu mi się rozjeżdża, ale jak wrzuciłem sam to było ok.
@Sep skalowałeś ten filmik może ręcznie, czy po prostu wkleiłeś? Z PC czy mobilnie?

Opublikowano

No, go.wno jest na mobilce. Na desktopie ok.

Opublikowano
16 minut temu, Square napisał(a):

Chyba jednak nie, bo tu mi się rozjeżdża, ale jak wrzuciłem sam to było ok.
@Sep skalowałeś ten filmik może ręcznie, czy po prostu wkleiłeś? Z PC czy mobilnie?

Wkleiłem. PC. I tam wygląda wszystko ok mnie.

Opublikowano

Dzięki. Tak, na PC skalowanie działa ok, na mobilce niekiedy się rozjeżdża.

Opublikowano

Świruje mi ostatnio na telefonie (Mozilla) ta dolna belka. Czasami wyświetla ją na samym środku strony, a czasami w ogóle. Jest jakiś fix w planach?

Opublikowano
  • Autor

My sami niestety nic tu nie połatamy. Raz, ze nie bardzo jest komu, dwa - grzebanie w kodzie forum zostało dość mocno ograniczone - kiedyś był dostęp do template'ów i można było coś rzeźbić, teraz jest to pochowane. Tak że zostaje czekanie na kolejne update'y ze strony IPB.

Opublikowano

Ale to dzialalo dobrze. Pytanie czy popsulo sie po ktorejs poprawce forum, czy nasi namieszali w ustawieniach.

Opublikowano
  • Autor

Pokażcie jakiegoś screena. Poklikałem teraz na tel na Chromie to wszystko OK - pasek na dole jest... na dole :)

Opublikowano

Posta Squarea z linkiem do postu Sepa wyzej. Kacik filmowy -> seriale -> marvel cinematic universe.

Opublikowano
W dniu 11.05.2025 o 21:09, Mejm napisał(a):

Na losowych stronach dolna belka z lupa itd. pojawia sie przy przewijaniu na srodku. Do tego dochodzi ze mozna przesunac strone w lewo. Wczesniej tego nie bylo.

e: mobile

Opublikowano

Nie spotkałem się jeszcze z tym, a głównie na mobilce przeglądam. W ustawieniach nie ma co zmienić, bo tam jest tylko czy ma być u góry czy na dole.

Przesunięcie to wiadomo, rozjechany YT.

Opublikowano

Belka rozjezdza sie na stronach gdzie jest rozjechany yt. Mysle ze jak to sie naprawi to i belka wroci do normy. Pytanie nadal co popsulo rozjazd yt?

Opublikowano

Już pisałem, że jest włączone skalowanie aby na kompie nie wyświetlało się na cały ekran. Na mobilce przy niektórych wrzutach głupieje i się rozjeżdża, podejrzewam, że jak jest pisane z PC.

• 2 tygodnie później...