Opublikowano 7 maja 20251 r Jak widać nie działa dobrze to ograniczenie. Było 600px co pewnie na PC rozwiązywało problem, ale na mobilkach się kopało.Wyłączyłem i jest git, ale na kompie pewnie znowu na cały ekran?Co ciekawe nie wszystkie były skopane.
Opublikowano 7 maja 20251 r 2 godziny temu, Square napisał(a):Wyłączyłem i jest git, ale na kompie pewnie znowu na cały ekran?Tak, znowu sraka na kompie. U mnie na mobilce działało, widac zalezy od przeglądarki.
Opublikowano 11 maja 20251 r Wszystko czy tylko niektóre? U mnie tylko niektóre, więc włączyłem ponownie na testy żeby zobaczyć które nowo wrzucone będą nie ok.
Opublikowano 11 maja 20251 r 13 godzin temu, Square napisał(a):Wszystko czy tylko niektóre? U mnie tylko niektóre, więc włączyłem ponownie na testy żeby zobaczyć które nowo wrzucone będą nie ok.Dziwna sprawa z regionu filmowego
Opublikowano 11 maja 20251 r Na losowych stronach dolna belka z lupa itd. pojawia sie przy przewijaniu na srodku. Do tego dochodzi ze mozna przesunac strone w lewo. Wczesniej tego nie bylo.e: mobile
Opublikowano 11 maja 20251 r No to jest z tytułu tych rozjechanych filmików. Czy coś wrzucone dzisiaj rozjeżdża stronę?
Opublikowano 14 maja 20251 r Chyba jednak nie, bo tu mi się rozjeżdża, ale jak wrzuciłem sam to było ok.@Sep skalowałeś ten filmik może ręcznie, czy po prostu wkleiłeś? Z PC czy mobilnie?
Opublikowano 14 maja 20251 r 16 minut temu, Square napisał(a):Chyba jednak nie, bo tu mi się rozjeżdża, ale jak wrzuciłem sam to było ok.@Sep skalowałeś ten filmik może ręcznie, czy po prostu wkleiłeś? Z PC czy mobilnie?Wkleiłem. PC. I tam wygląda wszystko ok mnie.
Opublikowano 14 maja 20251 r Dzięki. Tak, na PC skalowanie działa ok, na mobilce niekiedy się rozjeżdża.
Opublikowano 14 maja 20251 r Autor BTW, właśnie wjechał update na 5.0.8 - https://invisioncommunity.com/release-notes-v5/508-beta-1-r42/
Opublikowano 16 maja 20251 r Świruje mi ostatnio na telefonie (Mozilla) ta dolna belka. Czasami wyświetla ją na samym środku strony, a czasami w ogóle. Jest jakiś fix w planach?
Opublikowano 16 maja 20251 r Autor My sami niestety nic tu nie połatamy. Raz, ze nie bardzo jest komu, dwa - grzebanie w kodzie forum zostało dość mocno ograniczone - kiedyś był dostęp do template'ów i można było coś rzeźbić, teraz jest to pochowane. Tak że zostaje czekanie na kolejne update'y ze strony IPB.
Opublikowano 16 maja 20251 r Ale to dzialalo dobrze. Pytanie czy popsulo sie po ktorejs poprawce forum, czy nasi namieszali w ustawieniach.
Opublikowano 16 maja 20251 r Autor Pokażcie jakiegoś screena. Poklikałem teraz na tel na Chromie to wszystko OK - pasek na dole jest... na dole :)
Opublikowano 16 maja 20251 r Posta Squarea z linkiem do postu Sepa wyzej. Kacik filmowy -> seriale -> marvel cinematic universe.
Opublikowano 16 maja 20251 r W dniu 11.05.2025 o 21:09, Mejm napisał(a):Na losowych stronach dolna belka z lupa itd. pojawia sie przy przewijaniu na srodku. Do tego dochodzi ze mozna przesunac strone w lewo. Wczesniej tego nie bylo.e: mobile
Opublikowano 16 maja 20251 r Nie spotkałem się jeszcze z tym, a głównie na mobilce przeglądam. W ustawieniach nie ma co zmienić, bo tam jest tylko czy ma być u góry czy na dole.Przesunięcie to wiadomo, rozjechany YT.
Opublikowano 16 maja 20251 r Belka rozjezdza sie na stronach gdzie jest rozjechany yt. Mysle ze jak to sie naprawi to i belka wroci do normy. Pytanie nadal co popsulo rozjazd yt?
Opublikowano 16 maja 20251 r Już pisałem, że jest włączone skalowanie aby na kompie nie wyświetlało się na cały ekran. Na mobilce przy niektórych wrzutach głupieje i się rozjeżdża, podejrzewam, że jak jest pisane z PC.
Opublikowano 28 maja 202528 maj Autor I kolejny update wjechał - 5.0.8.. Szczegóły https://invisioncommunity.com/release-notes-v5/508-r42/