Opublikowano 7 sierpnia 20251 r 1 minutę temu, grzybiarz napisał(a):A dałeś chociaż plusa czy minusa?:)jak nie pisałeś o cdaction to nie był minus
Opublikowano 8 sierpnia 20251 r Mi też. Już myślałem, że to jakiś nadgorliwy moderator :)Może jakiś konunikat na głównej, że są takie problemy techniczne?
Opublikowano 8 sierpnia 20251 r Autor "We do have an open issue on this at present, we are looking into"
Opublikowano 8 sierpnia 20251 r Mi akurat nie skasowało, ale widziałem jak inne gdzieś wcięło, choć były jako "ostatnia odpowiedź"
Opublikowano 9 sierpnia 20251 r @Perez Trochę dziwna sprawa. W temacie o SH2R odpisałem innemu użytkownikowi bez żadnych spoiler tagów. Patrzę teraz, a tam część otagowana, chociaż nie pisałem niczego o fabule. Błąd foruma, czy nadgorliwa moderacja? Link do posta poniżej.
Opublikowano 12 sierpnia 20251 r Post w wiesciach zniknal zaraz po opublikowaniu, przynajmniej ja go nie widze. Moderacja taka szybka by nie byla raczej. Ciekawe czy ten sie ukaze.
Opublikowano 12 sierpnia 20251 r Autor Kolejny fix wjechał, ale tak ogolnie opisany, że nie wiem, czy to to. Napsuli i cudują.
Opublikowano 15 sierpnia 20251 r Pytanie: Gdzie jest opcja "Ignoruj"? Bo chciałbym sobie zablokować i zapobiec wpadaniu na wysrywy użytkownika jaskinie marvela w działach komiksowym, anime i figurkowym. Nie jestem w stanie zdzierżyć tych "radosnych huuraaa" ej ajowych postów a nie widzę nigdzie opcji aby wpisów tego osobnika nie oglądać..
Opublikowano 20 sierpnia 20251 r Autor Cos oni z tym nacudowali. Zaraz znowu odpowiedza, zeby RAM-u dorzucic. Spytam poki co admina.
Opublikowano 20 sierpnia 20251 r Szukajka jest od dawna zjebana, Ale myślałem że tak ma być i nic nie pisałem :)
Opublikowano 20 sierpnia 20251 r Autor 2 minuty temu, Plugawy napisał(a):Szukajka jest od dawna zjebana, Ale myślałem że tak ma być i nic nie pisałem :)W sumie właśnie - sorry @Bzduras nie będę gadał z adminem, bo tak ma być ;)
Opublikowano 20 sierpnia 20251 r 42 minuty temu, Plugawy napisał(a):Szukajka jest od dawna zjebana, Ale myślałem że tak ma być i nic nie pisałem :)Ja tak samo ogólnie nie wyszukuje, jak czegoś szukam to wpisuję w google z dopisekiem "psx extreme forum" i znajduje.
Opublikowano 23 sierpnia 20251 r Nie wiem czy było poruszane, ale czy jest opcja by Nieprzeczytana zawartość (https://www.psxextreme.info/discover/unread/) nie pokazywała spoilerów? Aktualnie tresci nowych postów są w pełni jawne mimo spoiler tagów.
Opublikowano 23 sierpnia 20251 r Jedynym obejściem jest chyba widok kompaktowy, wtedy w ogóle nie wyświetla podglądu postów.
Opublikowano 31 sierpnia 202531 sie Po aktualizacji tapatalk, zniknął standardowy kolor i teraz wygląda jakby tapatalk był w żałobie.
Opublikowano 31 sierpnia 202531 sie Mi się to zmieniło po aktualizacji apki, więc może coś u nich bezpośrednio.
Opublikowano 3 września 20253 wrz Autor Wjechał kolejny większy update forumka 5.0.11 - https://invisioncommunity.com/news/invision-community/whats-new-in-invision-community-r1321/Dodali m.in. systemowy spoiler, więc ten nasz tymczasowy, który był, wyciąłem i przetestujcie ten nowy - może jak już od nich to nie będzie cudów, że widać treśc spoilerów.