Czezare 1486 Posted March 11, 2018 Posted March 11, 2018 Się mi wydaje, że warto założyć osobny temat dla tej kolejnej gierki czerpiącej pełnymi garściami inspirację z soulsowej serii. Grę pichci niewielkie szwedzkie studio Toadman Interactive i ma się ona ukazać gdzieś w tym roku: Jak widać akcenty są nieco inaczej rozmieszczone, bo elementy siekawcze są w większej mierze zastępowane kwestiami strzelawczymi, co może być powiewem świeżości dla skostniałego nieco soulsowego gorsetu. Gra ma dość intrygujący setting i bardzo ineteresującą IMO oprawę graficzną. To tak jakby Soulsy spotkały się w połowie drogi z...Mass Effect. Tu więcej filmików: https://www.gamersyde.com/news_immortal_unchained_videos-19892_en.html Ja biorę grę na celownik i będę się jej bacznie przyglądał... Quote
devilbot 3800 Posted March 30, 2018 Posted March 30, 2018 Walka wygląda 100x lepiej niż ta parodia w nowym God Of War. 1 Quote
Czezare 1486 Posted June 23, 2018 Author Posted June 23, 2018 (edited) Proces tworzenia naszego madafaki: oraz nowy gejplej: Gra podobno wychodzi we wrześniu. Edited June 23, 2018 by Czezare Quote
Wredny 9879 Posted August 10, 2018 Posted August 10, 2018 Seria gameplayów od Demonidiasa - dość niszowy polski YouTuber, fan soulsów i ogónie RPGów. Całkiem spoko się go słucha, bo nie drze ryja, nie celuje w gimbusów i ogólnie jest mało popularny Quote
messer88 6805 Posted August 10, 2018 Posted August 10, 2018 ta walka xD chyba lotf będzie miał poważnego konkurenta w kategorii soulsocrapa Quote
Wredny 9879 Posted August 11, 2018 Posted August 11, 2018 Setting mi sie podoba, choć strasznie sterylne to na początku. Ale ogólnie ciekawy koncept i chętnie sprawdzę - The Surge to jedyny souls-like od wielu miesięcy, który mnie nie wkurzył/odrzucił, więc może coś choć powierzchownie podobnego również mnie wciągnie. Quote
Wredny 9879 Posted September 14, 2018 Posted September 14, 2018 Gra ktoś może? Bo kupując dziś Shadow of the Tomb Raider w MM, zauważyłem na półce i mi się przypomniało (no i byłem zdziwiony, że już wyszło na konsole - myślałem, że to jakiś PeCetowy wymysł z konsolami w terminie późniejszym). Ciekaw jestem wrażeń forumowiczów. Muszę obczaić jakieś recki, czy to warte pakowania się tak wcześnie, czy jednak jakaś solidna promocja by się przydała. Quote
Czezare 1486 Posted September 14, 2018 Author Posted September 14, 2018 Cóż, biorąc pod uwagę oceny na Meta wygląda niestety na to, że mamy do czynienia z crapem. Szkoda, bo liczyłem na tę gierkę:( Quote
easye 3441 Posted November 5, 2018 Posted November 5, 2018 (edited) No hitu raczej nie bedzie xD 48, ale za to User Scorre wyzszy! https://www.metacritic.com/game/playstation-4/immortal-unchained Cena gry jak od razu poleciala w niektorych sklepach https://lowcygier.pl/promocje-pudelkowe/immortal-unchained-ze-steelbookiem-na-ps4-i-xone-za-10990-zl-w-muve/ xD Edited November 5, 2018 by easye Quote
Recommended Posts