Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Tylko kox. Jak można grać w mesjasza z świadomością, że można grać w jego lepszą wersję?

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 310,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
Godzinę temu, Qvstra napisał:

kupowac koXa pod forzunie, czy s styknie? mam 50" full hd tv

e: poznaniak we mnie siedzi mocno i juz mi sie rece poca jak tylko pomysle, ze mam wydac 1700zl na pudlo pod tv 

Jak zobaczysz grę na Koksie (nawet na FHD), to będziesz się dotykał :p

Opublikowano
30fps vs 60fps z lepszą grafiką. Sam sobie odpowiedz co Ci bardziej pasuje dog.png
30 i 4k. Chyba nikt nie gwałci oczu grafiką w 60 fps...
Opublikowano

Czy ktoś z obecnych ogarnął te wyścigi na sezon letni? Konkretnie chodzi mi o 3 szt z czarnej planszy (007 itp), na mapie mam z 8 zawodow z zegarkiem zamiast 3, i nigdzie niema takich tytułów :/

Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

ragus kupił ultimate bo nie mógł poczekać 3 dni xddd gracze

nie no zazdro :rayos:

Opublikowano

Showcasy wszystkie zrobiłem bo wpadł achik wiec pewnie nie bedzie ich więcej, a szkoda bo sa bdb

4dni zostały do końca lata bedzie trzeba zabrać sie za dokończenie mistrzostw w sezonie

Genialna gierka

Opublikowano

Ten event z Halo :banderas:

W dashu pokazuje mi 15 godzin gry, a czuję się jakbym dopiero co nadgryzł jej kawałek 

Opublikowano

tez nie czuje ile juz tej grze czasu poswiecilem, jeszcze jedna sugestia odnosnie klubu w sumie juz jest jeden nazywa sie Zielona Szlachta FPE  wiec nie wiem czy jest sens tego co utworzyl Pipolino chyba ze zmienic nazwe jego ze to tylko odnosnie FH4? 

Opublikowano

[mention=10380]colin[/mention] czemu wciąż nie dołączyłeś do klubu naszego? Zdradzasz nas?

[mention=2500]kubson[/mention] ludzie ciągle dołączają, więc sens jest [emoji4][emoji4][emoji4]

Ba, jesteśmy już w najlepszych 11% na świecie [emoji86][emoji86]

Opublikowano

I nastała wiosna. Super gierka, ale oczywiście pieniądze i samochody rozdawane są jak cukierki.

Opublikowano

No kurna nie wiem ja np nie mam na combo Mocne Ferrari, Lambo i Bugatti Chiron podlane Maclarenem Senna bo to tak ~z 15 baniek? Mam Vipa i zbierałem z apki forza hajs a mam 1,5 banki? No dobra kupiłem mustanga hoonigan ale nie mogłem się oprzeć :>

Opublikowano
3 godziny temu, PiPoLiNiO napisał:

[mention=10380]colin[/mention] czemu wciąż nie dołączyłeś do klubu naszego? Zdradzasz nas?

nie jesteście wystarczająco godni :master: a poważnie to ze swoimi ziomami z xbl zawsze klub robimy niemniej jednak będziemy się ganiać po pastwiskach i uliczkach. nawpierniczam się singla to później na multi się spotkamy ^^

Opublikowano

Co do zbyt szybkiego hajsu to pomyślcie sobie, że jedna z chatek kosztuje 15 milionów kredytów :cool2:

Opublikowano

koncze robic mistrzostwa z sezonu letniego i faktycznie nie ma 007:Spectre ani Horizon Seasonal:Supercars-on-sea jedynie jest The Trial: cheeky lambos, ktos cos?

edit 

a nie jednak sa, wlasnie zaczynam robic 007:Spectre

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Siemka, ktoś znalazł zapomniany wóz w zniszczonej stacji kolejowej?Szukałem z pół godziny i nie mogłem znaleźć. PS ależ ta gra jest świetna, ikon tyle, że nie wiadomo za co się wziąść :)

Edytowane przez spo21

Opublikowano
Spoiler

Poszukaj na południowej jej części. Jest na dole względem stacji w mniej więcej połowie jej wielkości - schowane między drzewami w małym lasku

Edytowane przez Matriks_1111

Opublikowano
13 minut temu, kermit napisał:

panowie ku.rwa bez spoilerow

ok, już zdejmuję z mojego mercedesa i bmw

jedyny minus po kilku godzinach to zbyt długa animacja po wygraniu wyścigu, te całe liczenie nagród, poziomy, no sporo to trwa ;/

Edytowane przez ragus