Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Jest to najbardziej hejtowana Fifa ever, a ja mam to w du.pie i zagrywam się jak głupi w FUT i karierę na zmianę. Nie gram dużo, ale regularnie co przynosi profity w FUT. Akurat w tym roku system jest dużo lepszy dla ludzi z ograniczonym czasem i wreszcie można zbudować skład marzeń. Online działa rewelacyjnie, polecam Fifkę.

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 338
  • Wyświetleń 59,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Na złość Wam ch ujki już zamówiłem wersję Ultimate   I będę się bawił świetnie jak co rok patrząc na doje bane licencje na wszystkie ligi, oraz świeżutką LM i LE.   A Wy dalej się onanizujcie płacąc

• Jestem pod wrażeniem realizmu w demie - Manchester United przegrywa 0:1, Mourinho w 70 minucie wpuszcza Fellainiego za Sancheza. 

• PlastikowySmalec
    PlastikowySmalec

"Najgorszy PES jest lepszy od najlepszej fify"

Opublikowano

Panowie mam problem z paroma trofikami które mi nie wskakują "mistrz" "mecz bez zasad" "lojalność" "przetrwanie" ,odinstalowałem grę i dalej nic miał ktoś podobny problem z tymi trofikami?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Niedługo TOTSy, ostał się ktoś jeszcze z Was tutaj grających? 

Ja przyznaje, że po kilku tygodniowej przerwie wróciłem i gra się całkiem przyjemnie. Nawet biorąc pod uwagę maraton z fut champions. 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

witam ,mam takie pyt kto ma z was fife 19 u mnie jest tak jak gram w fife mam akcje np to mam ta jakby spowalnialo akcje wyglda to tak jakby spowolnionym tęmpie czu u was też tak jest i macie jak gracie??

Opublikowano

Pod polem karnym? Tak zdarzają mi się dropy animacji. 

Opublikowano
  • Autor

Był. Dodali oficjalne MŚ. Ale okazało się, że to szajs, są drużyny, mecz finałowy i jeden stadion [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Opublikowano
7 minut temu, Matriks_1111 napisał:

To w 19 nie było kobiecego futbolu? 

Dodali możliwość rozegrania finałowego meczu MŚ kobiet.

Opublikowano

Polecam wam skasować wszystkie aktualizacje z konsoli i zagrać z kimś na żywo mecz lub dwa w wersję 1.0 gry. Jakieś kuriozum co oni zrobili z bardzo fajnej piłeczki tymi paczami. Mam wrażenie, że po aktualizacjach ucierpiała fizyka, strzały, zachowania/sposoby bronienia bramkarzy i pewnie coś jeszcze, czego teraz nie pamiętam. Masakra, taka różnica.

Opublikowano

Do tej pory usuwali Ronaldo z grafik w związku z oskarżeniem o gwałt teraz czas na Neymara :ragus:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

no to EA znów odwaliło. Wchodzę sobie dziś z nudów pyknąć jakiś mecz online, a tu aktualizacja, a po niej... weryfikacja konta, przez wysłanie kodu, na email, lub aplikację. No i super, email na którym miałem origina ma z 10 lat i  nie mam do  niego hasła, hasła do konta ea też nie pamiętam i pograne. 

Edytowane przez ścierpła mi noga

• 3 tygodnie później...