Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

A teraz ci sie PC nie wiesza?

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 262,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

Jedyne co mi  sie wiesza to autocad.

Opublikowano

Aj rejz maj kejz.

Opublikowano
11 minut temu, Maus napisał:

Od kiedy pozbylem sie PC, a bedzie to jeszcze za czasow Windows 7, stwierdzam, ze komputer stacjonarny w 21 wieku, to najgorsze, co mozesz sobie zrobic. Chcesz zagrac w gre, ktora akurat nie jest kompatybilna ze sterowanikami Driver 411.70xa, tylko Driver 411.70xb. Za moment siadasz do gry i okazuje sie, ze do tej najlepiej posiadac Driver 411.70c, poniewaz nie bedziesz mial tych 10 klatek wiecej. Blue screen of death dwa razy dziennie, system windows czeka, az zamkniesz windowsa, zeby mozna zamknac system. Tysiace niepotrzebnych rzeczy, ktore potrafia ci zawiesic system w kazdym momencie. Wysypywanie sie gier, ktore staraja sie optymalizowac na kazdy procesor, karte graficzna lub plyte glowna. I teraz najwazniejsze. Koszenie frajerow typu izi na podzespolach, ktore za 3 miesiace beda kosztowowac 1/3 tego, co musiales wybecalowac w dniu zakupu. Ceny karty graficznej lub procesora spadaja szybciej, niz ceny samochodow. Ale masz te 10 klatek wiecej za 1500pln. Nie wazne, ze siedzisz na zydlu w kuchni spocony, przy monitorze 22 cale, wazne ze jestes PC MASTER RACE z 60fps capem w zle zoptymalizowanej grze na xboxa, ktora wywala na pulpit po zobaczeniu szarego ekranu. Dorzucic jeszcze plastikowe Razery, fotel Piewdiepieja i kanal na Twitchu, ktory stal sie popularny przez otwieranie packow do Hearhstone i mamy najgorsze bydlo od czasow wyjscia pierwszego Battle Royale na modzie Dayz. Gdzie sie podziala generacja Baldura, Ultimy Online lub dynamicznego QW. Degradacja gorsza, niz u ksiecia Karola po ksieznej Dianie.

Łoł, z całym szacunkiem kolego maus, ale takiego steku bzdur to nawet w CW dawno nie czytałem. 

Opublikowano

ja w 2007 roku na windowsie xp nie miałem takich problemów

Opublikowano

Problemy były,  jak kopia xpeka od kumpla była zyebana.

Opublikowano
Godzinę temu, Maus napisał:

Od kiedy pozbylem sie PC, a bedzie to jeszcze za czasow Windows 7, stwierdzam, ze komputer stacjonarny w 21 wieku, to najgorsze, co mozesz sobie zrobic. Chcesz zagrac w gre, ktora akurat nie jest kompatybilna ze sterowanikami Driver 411.70xa, tylko Driver 411.70xb. Za moment siadasz do gry i okazuje sie, ze do tej najlepiej posiadac Driver 411.70c, poniewaz nie bedziesz mial tych 10 klatek wiecej. Blue screen of death dwa razy dziennie, system windows czeka, az zamkniesz windowsa, zeby mozna zamknac system. Tysiace niepotrzebnych rzeczy, ktore potrafia ci zawiesic system w kazdym momencie. Wysypywanie sie gier, ktore staraja sie optymalizowac na kazdy procesor, karte graficzna lub plyte glowna. I teraz najwazniejsze. Koszenie frajerow typu izi na podzespolach, ktore za 3 miesiace beda kosztowowac 1/3 tego, co musiales wybecalowac w dniu zakupu. Ceny karty graficznej lub procesora spadaja szybciej, niz ceny samochodow. Ale masz te 10 klatek wiecej za 1500pln. Nie wazne, ze siedzisz na zydlu w kuchni spocony, przy monitorze 22 cale, wazne ze jestes PC MASTER RACE z 60fps capem w zle zoptymalizowanej grze na xboxa, ktora wywala na pulpit po zobaczeniu szarego ekranu. Dorzucic jeszcze plastikowe Razery, fotel Piewdiepieja i kanal na Twitchu, ktory stal sie popularny przez otwieranie packow do Hearhstone i mamy najgorsze bydlo od czasow wyjscia pierwszego Battle Royale na modzie Dayz. Gdzie sie podziala generacja Baldura, Ultimy Online lub dynamicznego QW. Degradacja gorsza, niz u ksiecia Karola po ksieznej Dianie.

Kur wa Mendrek sie nie przelogowal czy co? 

Spotify na kompie ogarniete czy dalej za trudne?

Edytowane przez Grabek

Opublikowano
54 minuty temu, kermit napisał:

starzy ludzie nie umieja dobrze w komputer, to nie ich wina, prawda czezare?

Jestem silnym, poważnym, dojrzałym, ustatkowanym i heteroseksualnym mężczyzną, a nie jakimś płazem/gadem co by się w blacharskim szambie jeszcze w 2018 roku taplać...

Opublikowano

miliardy kupują lapki i kompy z systemem windwos 10, nawet nie wiedzac co to errory i  zawiechy,  ale nie, trzy ciamajdy na forum umieją tylko w apple.

Opublikowano

Jezdzcie gowno, miliardy much nie moga sie mylic.

Opublikowano

Tlen windows masło, sa rzeczy które po  prostu są dobre dla wszystkich.

Opublikowano
5 minut temu, Maus napisał:

Jezdzcie gowno, miliardy much nie moga sie mylic.

Podrzucę ten cytat następnym razem jak ktoś wyjedzie z hasłem "a plejstulejszyn sprzedało się 500 milionów, bo jest najlepsze"

Opublikowano

Te porownania Maca do PC ludzi, ktorzy zetkneli sie z produktami Apple na polce w Media Markcie.  <3

Opublikowano
1 godzinę temu, Maus napisał:

Widać że użytkownik maca ze zrobioną lobotomią przez apple. Maus nie wiedziałem że macie z mendrkiem wspólne konto. 

P.S. Produkty maca mam w pracy i muszę na nich czasem pracować.

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Przechodziłem kiedyś koło gościa z zegarkiem Apple, wystarczy.

Opublikowano
1 minutę temu, blantman napisał:

Widać że użytkownik maca ze zrobioną lobotomią przez apple. Maus nie wiedziałem że macie z mendrkiem wspólne konto. 

Idz sobie programuj w e-sport. :v

Opublikowano
8 minut temu, Maus napisał:

Idz sobie programuj w e-sport. :v

nie lubię e sportu nie gram w darmowe gówna i battleroyale.

zmieniając temat już 88 na meta

https://www.metacritic.com/game/xbox-one/assassins-creed-odyssey

Wiecie ile miał spider-man? 87 czyli na razie ac> spider-man wg klapów oceny najważniejsze

Edytowane przez blantman

Opublikowano
5 minut temu, blantman napisał:

Wiecie ile miał spider-man? 87 czyli na razie ac> spider-man wg klapów oceny najważniejsze

Haha, ubi pokazało jak robić ubiraki a nie jakieś gufno od sony, do miecza klękać 

20160612222356-YvesGuillemotco-founderan

Opublikowano

horizon? Ktoś jeszcze pamięta to guwno? 

Opublikowano
  1. monumentalna rekonstrukcja starożytnej Grecji – z pierwszorzędnym klimatem, piękną oprawą i kapitalną muzyką;
  2. absorbująca eksploracja, w której różne elementy gry sprytnie się przenikają;
  3. przyjemna mechanika walki, znacznie usprawniona względem AC Origins;
  4. wciągające zbieranie, wymienianie i ulepszanie ekwipunku;
  5. główni bohaterowie, których trudno nie polubić;
  6. opowieść potrafi zaangażować i wzbudzić emocje

Czyli UBI wie jak robić ubi gierki. Deweloperzy sony nadal muszą się uczyć. Szczególnie jeżeli chodzi o elementy poboczne kopiuj wklej (horizon, spiderman).

Edytowane przez blantman

Opublikowano

brzmi jak gra życia roziego, kolejna już w tym roku 

Edytowane przez oni

Opublikowano

gra zycia klapow gorsza od 57 tasiemca ubisoftu jak mnie to nie dziwi xd te exy sony to niezle wydmuszki

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.