Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano
1 minutę temu, _Be_ napisał:

???

No pytałeś czy da się gorzej.

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 306,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

Ale pes to jest król piłki jak lew jest król dżungli więc nie wiem o co chodzi

Opublikowano

Chodzi o to, że kopanie szmacianki już w realu jest słabe, a co dopiero na konsoli i to jeszcze płacąc za to hajsy. Żeby to jeszcze rok w rok się czymś różniło, a to to samo (pipi) z tej samej półki co CoD czy inny Asasyn.

Opublikowano

Bzdury piszesz, jak kazdy, kto grami sportowymi sie nie interesuje.

Opublikowano
5 minut temu, Bzduras napisał:

Chodzi o to, że kopanie szmacianki już w realu jest słabe, a co dopiero na konsoli i to jeszcze płacąc za to hajsy. Żeby to jeszcze rok w rok się czymś różniło, a to to samo (pipi) z tej samej półki co CoD czy inny Asasyn.

czy ty czasem nie kupiłeś remastery crasha? xddd

Opublikowano
Teraz, _Be_ napisał:

czy ty czasem nie kupiłeś remastery crasha? xddd

No, na PS4 na premierę. Lepsze od szmacianki tak z czterdzieści sześć razy i nie wychodzi co rok.

A, sorry - PES to większe (pipi) od CoDa, tam przynajmniej mapy są inne w każdej części :dynia:

Edytowane przez Bzduras

Opublikowano
1 minutę temu, Bzduras napisał:

No, na PS4 na premierę. Lepsze od szmacianki tak z czterdzieści sześć razy i nie wychodzi co rok.

Kupiłeś remastery gierki z psxa i jeszcze smiesz zarzucać komus, że kupił nową gre xD co za typ

Opublikowano

Tak,  bo w grach sportowcych nic sie od czasow PSXa nie zmienia!!!!. xD

Edytowane przez easye

Opublikowano
3 minuty temu, _Be_ napisał:

Kupiłeś remastery gierki z psxa i jeszcze smiesz zarzucać komus, że kupił nową gre xD co za typ

Ty znowu jesteś w jakimś cieczkamode, naucz się czytać, potem sprawdź co napisałeś ipomyśl,  dlaczego nie ma to za ch.uj sensu.

2 minuty temu, easye napisał:

Tak,  bo w grach sportowcych nic sie od czasow PSXa nie zmienia!!!!. xD

Grafika ładniejsza

Edytowane przez Bzduras

Opublikowano

On nie grał a wie lepiej człowieku

Teraz, Bzduras napisał:

Ty znowu jesteś w jakimś cieczkamode, naucz się czytać, potem sprawdź co napisałeś ipomyśl,  dlaczego nie ma to za ch.uj sensu.

ipomyśl to jakiś nowy sprzęt apple?

Opublikowano

On nie grał a wie lepiej człowieku

Akurat miałem to nieszczęście mieszkać z ludźmi, co grali w te kopanki i przejmują się piłeczką, rok w rok kupowali to samo, a ja za ch.uj różnicy nie widziałem jakoś od 2010. Na szczęście już mieszkamy osobno.

2 minuty temu, _Be_ napisał:

ipomyśl to jakiś nowy sprzęt apple?

500x428_product_media_8001-9000_Towar_88

Opublikowano

Typowy bzduras.

Nie wiem - mnie jak nie interesuja np bijatyki, to nie pisze herezji, ze kazda jest taka sama, bo odpalilem Tekkena 7 i Hworanga udalo mi sie zrobic juggla z PSXa nogami!

Opublikowano

Nie wiem, nie grałem w teczkena od szóstki, więc możliwe. Piłeczka na konsoli, a innym wypominają granie w jakuzę :D Uwielbiam ten temat

PES2010-EPL-16-17-Scoreboard-by-Rachid-E

pes-2018-screen2.jpg

R E W O L U C J A :dynia:

Edytowane przez Bzduras

Opublikowano

yakuza? prawie taka spyerdolina jak seria devil may guwno :)

Opublikowano
9 minut temu, Bzduras napisał:

Nie wiem, nie grałem w teczkena od szóstki, więc możliwe. Piłeczka na konsoli, a innym wypominają granie w jakuzę :D Uwielbiam ten temat

PES2010-EPL-16-17-Scoreboard-by-Rachid-E

pes-2018-screen2.jpg

R E W O L U C J A :dynia:

trzeba coś zrobić z tym, że boisko wyglada tak samo jak w życiu, proponuje napisać petycje do fifa zeby zrobili cos z tą zje.baną trawą, nie wiem może niech grają na powierzchni księżyca?

Opublikowano

Żeby nie było wątpliwości, na górze gierka z numerkiem 2010, na dole z 2018, wspaniały rozwój serii

Bartek, nie wściekaj się, ja mam głęboko w anusie na co kto kasę wydaje. Ale wmawianie sobie i innym, że jest się koneserem, bo piłeczka co roku taka nowa i wypominanie jakiegokolwiek tasiemca (czy nawet remastera gierki sprzed 20 lat jak to zrobiłeś) zakrawa na hipokryzję.

Edytowane przez Bzduras

Opublikowano
4 minuty temu, Bzduras napisał:

nie wściekaj się

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

na co ja mam się wściekać? na to że robisz z siebie ksiązkowy przykład debila? 

6 minut temu, Bzduras napisał:

Ale wmawianie sobie i innym, że jest się koneserem

a gdzie ja tak twierdze? smieje sie tylko z jakuzy a ty sie wj.ebales z pesem, ktory jest najlepszą wirtualną piłką ever ale co ty mozesz wiedzieć jak jestes typową aspołeczną jednostką, która nie kuma sportu

Opublikowano

na co ja mam się wściekać? na to że robisz z siebie ksiązkowy przykład debila? 

Na to, że biorę przykład z Ciebie :pechowiec:

Opublikowano

ojejku jaka słabizna, moge tylko odpowiedzieć jakże mocarnym chyba ty

Opublikowano

No przecież jesteś orędownikiem posiadania własnego zdania, moje jest takie, że PES to (pipi) i zmienia się tam nic.

Opublikowano
12 minut temu, Bzduras napisał:

No przecież jesteś orędownikiem posiadania własnego zdania, moje jest takie, że PES to (pipi) i zmienia się tam nic.

z tym, że ja w crasha jaki pesa grałem a ty nie, taka jest różnica :potter: 

posiadanie swoje zdania na podstawie screenów, prawie tak mocne jak mendrek piszący felieton o master chefie znając gre z yt 

Opublikowano
48 minut temu, Bzduras napisał:

Akurat miałem to nieszczęście mieszkać z ludźmi, co grali w te kopanki i przejmują się piłeczką, rok w rok kupowali to samo, a ja za ch.uj różnicy nie widziałem jakoś od 2010. Na szczęście już mieszkamy osobno.

LaczyNasPilka.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.