Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

bubcio, uprzedziłeś mnie :lapka: 

Co do samej mocy konsoli w sprawach multiplatform to zacytuję tylko wyrocznię klapów, Digital Foundry, w analizie AC: Odyssey:

Cytat

XB1X's lowest dynamic resolution is higher than the PS4 Pro's highest dynamic resolution

:pawel: 

Edytowane przez Paolo de Vesir

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 262,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano
2 godziny temu, Czezare napisał:

Powtarzam: Klapy zagrają w RDR 2 tj prawdopodobnie najlepszą, wieńczącą tę generację grę w gorszą wersję, z pływającym frameratem, słabszą rozdzielczością i widocznymi gołym okiem uproszczeniami znanymi z jedynki (PS3vsX360). Innymi słowy jak te yebane zwierzęta!:reggie:

:kaz:

Szkoda że nie wspominasz o pewnie jakichś 85-90% botów posiadających zwykłego Xo i XOS, którzy będą grać  jednak w tą najgorszą dostępną wersję RDR2 :xboss:

Opublikowano
12 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

bubcio, uprzedziłeś mnie :lapka: 

Co do samej mocy konsoli w sprawach multiplatform to zacytuję tylko wyrocznię klapów, Digital Foundry, w analizie AC: Odyssey:

:pawel: 

Ciii yeti do premiery koksa rzucał cyferkami, teraz zostały mu tylko listy prawdy. Cyferki się już nie liczą.

Opublikowano
17 minut temu, Pupcio napisał:

ło nostromo ma większy hajp na drabine 2 więc pewnie lepsza gierka będzie :dynia: 

I pyk na tym gifie jest wiecej nowosci niz we wszystkich materialach z RDR2:dynia:

PartialParallelFish-max-1mb.gif

14 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

No obejrzalem, lepsza rozdzialka ale framerate dropi tak samo:yao: Lo jenysiu, co oni zrobili z ta gra, nie mam pytan XD Bitwy, bitwy na statkach, jakies widoki z orla ( w grze o skrytobojcy ?Moze jeszcze mozna oznaczac straznikow ?!?! ), zadanie poboczne...

zbierz siano xd

KUR>WA, oj jak boli, jak mnie boli, ze macie lepsza rozdzialke w smiechu wartej grze:rofl:

Opublikowano

Oho, ofermo zaczyna pękać jak guma z kiosku. 

Opublikowano

Patrzcie babka strzela z łuku i chowa się za osłonami :oooo Co za niespotykany patent, ND krule. :pawel: 

8 minut temu, aphromo napisał:

Lo jenysiu, co oni zrobili z ta gra, nie mam pytan XD Bitwy, bitwy na statkach, jakies widoki z orla ( w grze o skrytobojcy ?Moze jeszcze mozna oznaczac straznikow ?!?! ), zadanie poboczne...

To już więcej niż oferuje Horizon ZD, jak ja tej k.wy nienawidzę.

Opublikowano

ciekawe czy będzie można w TLOU2 rzucać granatem by odwrócić uwagę wrogów? 

Opublikowano
3 minuty temu, oni napisał:

ciekawe czy będzie można w TLOU2 rzucać granatem by odwrócić uwagę wrogów? 

To już przeszłość, naughty dog wymyśliło nowy patent! G W I Z D A N I E

Tego jeszcze nie grali 

Opublikowano

nie wiem czy świat jest już gotowy na gwizdanie w TLOU2

Opublikowano

Patrzcie babka strzela z łuku i chowa się za osłonami :oooo Co za niespotykany patent, ND krule. :pawel: 

Przykro mi to mowic Paolo, ale takie czasy, ze to serio jest warte wzmianki... W koncu slynnych jader z RDR2 nikt jeszcze nie widzial:nosacz3:

To już więcej niż oferuje Horizon ZD, jak ja tej k.wy nienawidzę.

Tak ? A ukryte ostrze/skok wiary chociaz jest ?

edit-ukrytego ostrza nie ma, a skok wiary pozwala skakac gdziekolwiek bez smierci xDDDDDD No ale jest za to...

Spoiler

walka z rekinem:rofl:

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Żałosne są te docinki. :) Ubisoft w końcu wyjęło głowę z dup.y i dostarczyło świetny tytuł, że akurat pod względem aktywności jest bardziej różnorodny niż Horizon Zero Dawn to chyba tylko się cieszyć. Zwłaszcza że jest to multiplatforma i ogra ją większa liczba graczy.

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Ubisoft w końcu wyjęło głowę z dup.y i dostarczyło świetny tytuł.

Gratuluję (pipi)a gustu xddddddddd

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Żałosne są te docinki. :) 

Tez nie lubie tych one-linerow Pupcia.

1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Ubisoft w końcu wyjęło głowę z dup.y i dostarczyło świetny tytuł, że akurat pod względem aktywności jest bardziej różnorodny niż Horizon Zero Dawn to chyba tylko się cieszyć.

Nie to ladne co ladne a co sie komu podoba jak powiadaja, odnosnie AC, szkoda, ze urzneli ikoniczne elementy dla serii, i zrobili podrobke W3 z rekinem.

Opublikowano

@Yakubu Oceny mówią same za siebie, twórcy zdecydowali się na radykalny krok zmiany formuły serii z czego do tej pory słynęło głównie Capcom i wybrali najbardziej mnie interesujący okres historyczny, czyli antyczną Grecję. Nie kupiłem żadnego tytułu z serii od AC: Brotherhood, ale teraz dam im szansę. Zwłaszcza że gra wydaje się oferować wszystko to w czym słabował Horizon ZD.

Opublikowano
1 minutę temu, Yakubu napisał:

Gratuluję (pipi)a gustu xddddddddd

Orgins było za(pipi)iste. Tylko większość pluje na ten tytuł, bo to AC i Ubisoft. 

AC Orgins > Horizon Zero Dawn. 

W oddysey jeszcze nie grałem, zrobię to po RDR2, bo chcę odpocząć od sandboxow przed Mesjaszem. 

Opublikowano

Rudy coś wspominał o złym guście xddddddddddddddddddddddddddddddddd

Opublikowano
3 minuty temu, chris85 napisał:

Orgins było za(pipi)iste. Tylko większość pluje na ten tytuł, bo to AC i Ubisoft. 

AC Orgins > Horizon Zero Dawn. 

W oddysey jeszcze nie grałem, zrobię to po RDR2, bo chcę odpocząć od sandboxow przed Mesjaszem. 

Grałem i myślałem że się na konsolę zrzygam z żenady

Opublikowano
5 minut temu, Yakubu napisał:

Grałem i myślałem że się na konsolę zrzygam z żenady

Ja tak mam z większością ekskluzywnych gier Sony.  Szczerze mówiąc dobrze wspominam tylko Uncharted, BB i Wipeout. No nie wiem co tak słabo :dunno: W God of War jeszcze nie grałem 

Remake R&C też był ok. 

Edytowane przez chris85

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Japa warchlaku.

Uspokoj sie Paolo. W koncu w nowym Girsach juz za rok jezioro jak z Boga wojny, nacisk na storytelling i innowacyjne napyerdalanie dragiem

Znalezione obrazy dla zapytania gears of war 5 melee gif

Wreszcie jakas w porzadku gra bedzie na X1.

Opublikowano

Asasyn dobrą grę xD? To już zaszło za daleko

Opublikowano
6 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Nie wiem, nie czekam,

ja wiem, ja wiem, kupic xboxa w tej generacji, to jak skoczyc na glowke w nieznana wode niestety..

Zeby nieco uspokoic temat, kolejna nowosc w branzy gier video prosto od ND.

q5vywCl.gif

Opublikowano

No fajny smaczek w liniowej gierce na 15h :) r* upchnęło takich milion razy więcej w potężnym sandboxie nowej generacji ;) 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.