Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

bubcio, uprzedziłeś mnie :lapka: 

Co do samej mocy konsoli w sprawach multiplatform to zacytuję tylko wyrocznię klapów, Digital Foundry, w analizie AC: Odyssey:

Cytat

XB1X's lowest dynamic resolution is higher than the PS4 Pro's highest dynamic resolution

:pawel: 

Edytowane przez Paolo de Vesir

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 307,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano
2 godziny temu, Czezare napisał:

Powtarzam: Klapy zagrają w RDR 2 tj prawdopodobnie najlepszą, wieńczącą tę generację grę w gorszą wersję, z pływającym frameratem, słabszą rozdzielczością i widocznymi gołym okiem uproszczeniami znanymi z jedynki (PS3vsX360). Innymi słowy jak te yebane zwierzęta!:reggie:

:kaz:

Szkoda że nie wspominasz o pewnie jakichś 85-90% botów posiadających zwykłego Xo i XOS, którzy będą grać  jednak w tą najgorszą dostępną wersję RDR2 :xboss:

Opublikowano
12 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

bubcio, uprzedziłeś mnie :lapka: 

Co do samej mocy konsoli w sprawach multiplatform to zacytuję tylko wyrocznię klapów, Digital Foundry, w analizie AC: Odyssey:

:pawel: 

Ciii yeti do premiery koksa rzucał cyferkami, teraz zostały mu tylko listy prawdy. Cyferki się już nie liczą.

Opublikowano
17 minut temu, Pupcio napisał:

ło nostromo ma większy hajp na drabine 2 więc pewnie lepsza gierka będzie :dynia: 

I pyk na tym gifie jest wiecej nowosci niz we wszystkich materialach z RDR2:dynia:

PartialParallelFish-max-1mb.gif

14 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

No obejrzalem, lepsza rozdzialka ale framerate dropi tak samo:yao: Lo jenysiu, co oni zrobili z ta gra, nie mam pytan XD Bitwy, bitwy na statkach, jakies widoki z orla ( w grze o skrytobojcy ?Moze jeszcze mozna oznaczac straznikow ?!?! ), zadanie poboczne...

zbierz siano xd

KUR>WA, oj jak boli, jak mnie boli, ze macie lepsza rozdzialke w smiechu wartej grze:rofl:

Opublikowano

Oho, ofermo zaczyna pękać jak guma z kiosku. 

Opublikowano

Patrzcie babka strzela z łuku i chowa się za osłonami :oooo Co za niespotykany patent, ND krule. :pawel: 

8 minut temu, aphromo napisał:

Lo jenysiu, co oni zrobili z ta gra, nie mam pytan XD Bitwy, bitwy na statkach, jakies widoki z orla ( w grze o skrytobojcy ?Moze jeszcze mozna oznaczac straznikow ?!?! ), zadanie poboczne...

To już więcej niż oferuje Horizon ZD, jak ja tej k.wy nienawidzę.

Opublikowano

ciekawe czy będzie można w TLOU2 rzucać granatem by odwrócić uwagę wrogów? 

Opublikowano
3 minuty temu, oni napisał:

ciekawe czy będzie można w TLOU2 rzucać granatem by odwrócić uwagę wrogów? 

To już przeszłość, naughty dog wymyśliło nowy patent! G W I Z D A N I E

Tego jeszcze nie grali 

Opublikowano

nie wiem czy świat jest już gotowy na gwizdanie w TLOU2

Opublikowano

Patrzcie babka strzela z łuku i chowa się za osłonami :oooo Co za niespotykany patent, ND krule. :pawel: 

Przykro mi to mowic Paolo, ale takie czasy, ze to serio jest warte wzmianki... W koncu slynnych jader z RDR2 nikt jeszcze nie widzial:nosacz3:

To już więcej niż oferuje Horizon ZD, jak ja tej k.wy nienawidzę.

Tak ? A ukryte ostrze/skok wiary chociaz jest ?

edit-ukrytego ostrza nie ma, a skok wiary pozwala skakac gdziekolwiek bez smierci xDDDDDD No ale jest za to...

Spoiler

walka z rekinem:rofl:

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Żałosne są te docinki. :) Ubisoft w końcu wyjęło głowę z dup.y i dostarczyło świetny tytuł, że akurat pod względem aktywności jest bardziej różnorodny niż Horizon Zero Dawn to chyba tylko się cieszyć. Zwłaszcza że jest to multiplatforma i ogra ją większa liczba graczy.

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Ubisoft w końcu wyjęło głowę z dup.y i dostarczyło świetny tytuł.

Gratuluję (pipi)a gustu xddddddddd

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Żałosne są te docinki. :) 

Tez nie lubie tych one-linerow Pupcia.

1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Ubisoft w końcu wyjęło głowę z dup.y i dostarczyło świetny tytuł, że akurat pod względem aktywności jest bardziej różnorodny niż Horizon Zero Dawn to chyba tylko się cieszyć.

Nie to ladne co ladne a co sie komu podoba jak powiadaja, odnosnie AC, szkoda, ze urzneli ikoniczne elementy dla serii, i zrobili podrobke W3 z rekinem.

Opublikowano

@Yakubu Oceny mówią same za siebie, twórcy zdecydowali się na radykalny krok zmiany formuły serii z czego do tej pory słynęło głównie Capcom i wybrali najbardziej mnie interesujący okres historyczny, czyli antyczną Grecję. Nie kupiłem żadnego tytułu z serii od AC: Brotherhood, ale teraz dam im szansę. Zwłaszcza że gra wydaje się oferować wszystko to w czym słabował Horizon ZD.

Opublikowano
1 minutę temu, Yakubu napisał:

Gratuluję (pipi)a gustu xddddddddd

Orgins było za(pipi)iste. Tylko większość pluje na ten tytuł, bo to AC i Ubisoft. 

AC Orgins > Horizon Zero Dawn. 

W oddysey jeszcze nie grałem, zrobię to po RDR2, bo chcę odpocząć od sandboxow przed Mesjaszem. 

Opublikowano

Rudy coś wspominał o złym guście xddddddddddddddddddddddddddddddddd

Opublikowano
3 minuty temu, chris85 napisał:

Orgins było za(pipi)iste. Tylko większość pluje na ten tytuł, bo to AC i Ubisoft. 

AC Orgins > Horizon Zero Dawn. 

W oddysey jeszcze nie grałem, zrobię to po RDR2, bo chcę odpocząć od sandboxow przed Mesjaszem. 

Grałem i myślałem że się na konsolę zrzygam z żenady

Opublikowano
5 minut temu, Yakubu napisał:

Grałem i myślałem że się na konsolę zrzygam z żenady

Ja tak mam z większością ekskluzywnych gier Sony.  Szczerze mówiąc dobrze wspominam tylko Uncharted, BB i Wipeout. No nie wiem co tak słabo :dunno: W God of War jeszcze nie grałem 

Remake R&C też był ok. 

Edytowane przez chris85

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Japa warchlaku.

Uspokoj sie Paolo. W koncu w nowym Girsach juz za rok jezioro jak z Boga wojny, nacisk na storytelling i innowacyjne napyerdalanie dragiem

Znalezione obrazy dla zapytania gears of war 5 melee gif

Wreszcie jakas w porzadku gra bedzie na X1.

Opublikowano

Asasyn dobrą grę xD? To już zaszło za daleko

Opublikowano
6 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Nie wiem, nie czekam,

ja wiem, ja wiem, kupic xboxa w tej generacji, to jak skoczyc na glowke w nieznana wode niestety..

Zeby nieco uspokoic temat, kolejna nowosc w branzy gier video prosto od ND.

q5vywCl.gif

Opublikowano

No fajny smaczek w liniowej gierce na 15h :) r* upchnęło takich milion razy więcej w potężnym sandboxie nowej generacji ;) 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.