Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

Do gier które wymienia wystarczy naprawdę "laptop z biedronki", wiec może sobie spokojnie podłączyć pod telewizor i grac jak na konsoli, tyle!

Edytowane przez easye

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 262,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

OK, spoko ale po co jak można na konsoli z dobrodziejstwem inwentarza? Fajnie że Microsoft nie zapomina o PC, ale to wciąż przystawka do konsoli, a nie na odwrót.

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

Co nie zmienia faktu, że lepiej mieć zestaw PS4 und laptop z biedronki niż PS4 plus ten śmieć xbox

Opublikowano

No uważam, ze skoro go interesuja 2 indyki to mając jakikolwiek sprzęt w domu nie ma sensu by wydawał na konsole.

Dla mnie tez warto ograc exy MS, bo o ile HALO czy Gearsami w singlu juz rzygam, tak do multi od lat wracam, podobnie z wyścigami pokroju Forza Motorsport czy Horizon, a i z exow znajdzie sie sporo gier, ktore mimo słabych ocen warto samemu sprawdzic , jak Ryse, Recore,  Laky Tale, Killer Instinct itp.

Edytowane przez easye

Opublikowano

kto nie ogrywał tamtej generacji na 360, a też nie za bardzo pasują mu exy od Sony, a chce najlepsze wersje multiplatform to Xbox One X to spoko opcja

Opublikowano

Wiadomo że sprzęt kupujesz dla konkretnego tytułu, a potem jakoś leci. Ogra te indyki na lapku, a potem i tak będzie trzeba kupić Xa do gier od MS Studio czy GamePassa. Także po co iść na pół środki skoro wersja PC-towa Oriego i Kupehad wyglądać będzie identycznie na PC jak i premierowym facie za 500zł.

Opublikowano
29 minut temu, easye napisał:

Cuphead to taka gra, ze po 20 minutach już mi sie do niej wracać nie chciało.

oj chyba za trudne co xd

Opublikowano
10 minut temu, easye napisał:

Laky Tale

xD

Opublikowano

1 minutę temu, ragus napisał:

oj chyba za trudne co xd

nie (pipi)owe po prostu, ale przywykłem ze zieloni z kazdego (pipi) robia gre generacji.

Opublikowano

jesteś Laky, że mi się minusy pokończyły

Opublikowano

No beka z typa, bo unikatowe indyczki złe, a potem powrót do jaranka PS4 gdzie ostatnie hity 1st party to klepane na jedno kopyto ubigierki :) 

Jeszcze śmieszniejsze jest to że Days Gone również będzie open-world, story oriented action game z elementami RPG i znaczkami na mapie. Ciekawe czy tak samo będzie z Ghost of Tsushima, ale nie zdziwię się jeśli tak. Nawet walka jest tam jak w Assassinie.

Opublikowano

IMG_20150913_180440.jpg

>potężny chad

>robi grę 10 lat, gra ma dużo bossów

>niepowtarzalna oprawa graficzna

>na ciepłe przyjęcie gry reaguje uśmiechem, po czym jedzie do sopotu na weekendowe balety

hqdefault.jpg

>płaczący virgin

>robi grę 10 lat, gra ma mało bossów

>gra wygląda jak last of us bez drabin, ale z linami

>na ciepłe przyjęcie gry reaguje płaczem jak piz,deczka

wybór pozostawiam wam

Opublikowano
6 godzin temu, ragus napisał:

wybór pozostawiam wam

kandydat do GOTY kontra sympatyczny indyk, ktory pojdzie na tosterze.

Ciezki wybor :(

Opublikowano

Porównywanie flashowej gierki na 5 minut do buldożera 2018.

ragus, takie posty będą pamiętane

Opublikowano
3 minuty temu, milan napisał:

do buldożera 2018.

6628107-isolated-broken-bulldozer-on-sno

Opublikowano

Ja bym chciał tę giereczkę na switcha. No ale nie za 269

Edytowane przez milan

Opublikowano

i tak byś nie przeszedł

Opublikowano

buldożer 2018 xD milan niby taki stary a dalej potrafi rozbawić człowieka :usmiech:

Opublikowano
2 godziny temu, aphromo napisał:

kandydat do GOTY kontra sympatyczny indyk, ktory pojdzie na tosterze.

Ciezki wybor :(

serwery kazdego portalu ktore w tym roku dadza temu buldosredniakowi goty powinny zostac spalone

Opublikowano

Agresja nie jest rozwiazaniem.

Opublikowano

Tak, gra przeskakuje pewna poprzeczke jesli chodzi o technikalia. Zreszta, to jest dla tej serii poniekad charakterystyczne.

Czas gry ? Jasne, dobrego nigdy za wiele, ale niektorzy zapominaja, ze ze np. 3 mozna zrobic ponizej 10h.

Just sayin.

Opublikowano

Nie chodzi o czas tylko zawartość i generalne deja-vu towarzyszące graczowi przez całą grę. Technikalia bardzo na poziomie, ale generalnie teraz gry z najwyższej półki graficznej, nawet te multiplatformowe, dzielą jakieś szczegóły, a nie kolosalna przepaść. Tak jak pisałem już na sąsiednim forum:

"najpiękniejsza gra tej generacji" to nie fakt tylko hasełko którym szafuje Digital Foundry

Opublikowano

Jak ktoś grał na easy nie wgłębiając się w gameplay to się nie dziwię, że jest daunem niedoceniającym wspaniałego God od Wara :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.