Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

ale taki bluber ci powie ze nie było gier xD

luminesy,  locoroco,  patapony,  tysiace gier z psxa. Co tam się nie działo,  syphony, mniam.

pamiętam jak kupiłem psp i @Ekansik wziął do łapy i  z nieukrwanymi pretensjami mówi, "hej, tobie strzałki chodzą zayebiscie,  a mi latają (pipi)a, no (pipi)a!".

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 262,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

Ja kupilem PSP tylko po to, zeby przejsc Medievil. Pozniej nawet nikt tego gunwa kupic nie chcial, to oddalem Cerbowi. xd

Opublikowano

Razem z rzeżączką?

Opublikowano

a ja mówiłem o vicie, psp ok przynajmniej coś tam sony robiło a nie jak w przypadku ps mortem ch,uja wyłożyli ale i tak DS > PSP 

Opublikowano
2 godziny temu, _Be_ napisał:

No konsole dobre, szkoda, że gier brak. 

kuuuurwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Opublikowano
1 minutę temu, milan napisał:

Razem z rzeżączką?

Nintendo nigdy nie mialem. :v

Opublikowano

idz tam zbierz klocuszki mariankiem bo nosi cie

Opublikowano

AAAAAAAAA

pudło  bo grałem własnie w jakich kochasiów w kosmosie i ratowałem króliczki.

Opublikowano

PSP to był świetny sprzęt, moje parcie na kupno tego było równe chęci ruchania w gimnazjum. Niestety oba cele spełnione dopiero w szkole średniej. 

Opublikowano

Bioshock vita pamiętamy (*) xD 

Opublikowano

Skasowali gre że już skreślasz ją z list wydawniczych? ;)

Opublikowano

Bioszoka nie ma kumasz synek? Ludzie z studia odpowiedzalnego za serię robią exa na Xboxa :usmiech:

Opublikowano

Tak jak bluber pisze konsole fajne, szkoda że gier brak. PSP slużyło mi przede wszystkim jako emulator konsol Nintendo (Zeldy na GBA <3). Odbiłem się niemal od wszystkich trajhardowych gierek które udawały wersje z dużych konsol, ale Joanne Dar'c szanuje. 

Z Vitą było jeszcze gorzej, odeszły emulatory, wsparcie wydawców 3rd party nie istniało, a Sony dalej nie nauczyło się robić gierek na handheldy forsując wizje PS3 w kieszeni. Sprzęt w moich oczach uratowały indyki (w tym przede wszystkim Spelunky) i na tyle go polubiłem że kupiłem go dwukrotnie (pierwszą konsole zgubiłem na auli gdy przysnęło mi się na wykładzie, gdy się ocknąłem trzeba było już wychodzić i w pośpiechu zabierając rzeczy zapomniałem konsoli)

Opublikowano

Ale ten pryszcz udajacy galke i brak drugiego to lekkie nieporozumienie. Ja wiem, ze do tetrisa starczalo ale granie w cos z obracna kamera to byly tortury.

Opublikowano
W dniu 18.11.2018 o 10:36, Paolo de Vesir napisał:

Święta Trójca dalej najlepsza w swoich kategoriach no i Xbox wciąż jest jedyną konsolą na rynku oferującą świetne multi i interface przygotowany pod taką formę rozrywki. Wczoraj odpaliłem Xa po raz pierwszy od wielu miesięcy i co ten sprzęt to ja nawet nie.

Pass i Gold za złotówkę? Dziękuje Król Spencer. :fsg:

Pewnie dlatego , ze Co ten Xbox, nie odpalales go od wielu miesiecy.

Opublikowano
2 godziny temu, _Be_ napisał:

a ja mówiłem o vicie, psp ok przynajmniej coś tam sony robiło a nie jak w przypadku ps mortem ch,uja wyłożyli ale i tak DS > PSP 

kurde jak lubie nintendo i ogolnie dla mnie gry nintendo>sony, tak PSP bardziej mi siadlo niz DS, mimo poteznej biblioteki gier na DS to dla mnie dobrych gier bylo jak na lekarstwo, za to na PSP o panie :fsg: Vite kupilem tylko dla indykow bo duze gry byly takie sobie ale i tak przyjemniej mi sie na niej gra niz na 3ds

Opublikowano

A pryszcz zamiast analoga wam nie wadzil? W tetrisach spoko ale gierki 3d z obracaniem kamera to tortura.

Opublikowano

Nie był taki zły ten analag, ale brak drugiego i obracanie kamery w Syphon Filter guzikami to faktycznie była męczarnia ale gierka i tak dawała radę btw mogło by Sony odświeżyć tego sztosa

Opublikowano
21 minut temu, YETI napisał:

https://www.metacritic.com/game/pc/we-happy-few

Mówisz o autorach tego sztosa? Idealny zakup spencera, wpasuja się świetnie w srandardy panujące na xboxie. 

Nie

Opublikowano
2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

Kubson? Zawsze szanowałem. Również stawiam zdecydowanie PSP >> DS. 

Bo nie miałeś ds dzbanie xD

Opublikowano

Ty wszystkie konsole miałeś przenosne jak cie stara wypier,dalala spod rodzinnego grundiga.

Edytowane przez milan

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.