Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

Zwykły 1080, nie mogę się wozić? ;./ Ta karta i tak robi z konsolowej jakości gamingu pasztet.

Konsolarze pier.doleni, kur.wy zaje.bane mają tekstury pasztet, teselację pasztet, filtrowanie anizotropowe pasztet, anty-aliasing pasztet, HDR pasztet, motion blur pasztet, post-procesing pasztet, mip-mapping pasztet, true-mapping pasztet, bump-mapping pasztet, god ray'e pasztet, global illumination pasztet, HBAO pasztet (tego to ku.rwa w ogóle nie ma), ich stare to też pasztety, nie chce mi się już pisać. Konsolowcy to jest podrasa, PC master race patrzy z góry i się śmieje z gówna je.banego, śmierdzącego, pier.dolonych beta-testerów RDR2.

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 272,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

Był przed chwilą, mówił, żebyś na anoskopię jak najszybciej się zgłosił.

Opublikowano
12 minut temu, Royal napisał:

Zwykły 1080, nie mogę się wozić? ;./

Do wożonka trzeba mieć Ferrari a nie poloneza, przykro mi :(

Opublikowano

Jeśli krul gamingu, jaśnie Pan GTX1080 to Polonez, to wasze plastki do gier telewizyjnych wideo to jest (pipi)a rower.

Opublikowano

Źle, ja dałem za kompa 10000zł i kradnę gry z torrenta.

Opublikowano

I co tam konslowe prawiczki, zabrakło argumentów, peda.ły, chu.jki? Piz.deczki? Nawet 10:00 rano nie ma, a już moc GTX 1080 was zmiażdżyła.

Tyle prawdy co w moich ostatnich postach to przez 100 stron tematu nie było. PC (PERSONAL COMPUTER) was tak miażdży, że musicie się chować pod skorupę.

Śmiecie. Wy i wasze sprzęty jesteście niczym, gardzę wami. Moja karta graficzna wami gardzi. W sterowniku NVidia jest nawet opcja - grać jak pedał, szmata, ch.uj - konsolowiec.

Ale nigdy nie włączyłem, bo nie musiałem. Zawsze 8k 240 fps na ULTRA.

Opublikowano

PC za 7k, monitor 20 cali i jazda kilka godzinek w tibijkę

Nie zazdroszczę

Opublikowano

27 cali 165Hz z G-sync.

Czaisz tą jakość? A oni na telewizorach grają xD

Opublikowano

Moim zdaniem nigdy nie było śmiesznie, zawsze była prawda.

Opublikowano

W co tam grasz royal na tym PC?

Opublikowano

No pisałem, obecnie w Nier Automata.

Piękna gra, polecam.

Opublikowano

przecież ta gra na ps2 by ruszyła xD

Opublikowano
7 minut temu, Royal napisał:

Piękna gra, polecam.

No przeszedłem dwa lata temu, na PS4 w 60 fpsach. 

Opublikowano

Więcej niz 120 i w jakości ULTRA, wszystkie opcje wymaksowane, rozumiesz, czy pięściami wytłumaczyć?

A na konsoli co, bieda 60 klatek? Low-medium? Nawet mi was żal.

https://imgur.com/a/SMuDuiT

Opublikowano

Nadal wygląda jak go.wno

2B :wub:

Opublikowano

Nawet robotowi stanął przez mój sprzęt.

Opublikowano
12 minut temu, Royal napisał:

Piękna gra

UuFN9bw.jpg

Opublikowano

royalowi znowu chłopak nie dal ze sie tak wozi po forumku? 

Opublikowano

Dla xbota asaxa piękna gra = grafika na max xboxa, która nawet w połowie nie będzie tak piękna jak na moim potęznym PC.

Dla xbotów nie ma pięknych gier, Shadow of the Colossus to śmieć.

Paliłbym żywcem te x-boty zaje.bane.

Edytowane przez Royal

Opublikowano
20 minut temu, Royal napisał:

Piękna gra, polecam.

Rowniez polecam, szkoda tylko ze SE tak bardzo gdzies ma PC ze nawet nie wydali patcha latajacego bugi dla tej wersji.

No, moze to Yorha Edition co zapowiedzieli cos naprawi.

Opublikowano

Jest mod FAR na steamie. Odblokowuje klatki ponad 60, niszczy stuttering, jak chcesz to znajdziesz tekstury 4k, wspiera HT na prockach, dzięki temu masz 2x więcej klatek niż na bieda wersjach konsolowych.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.