Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano
7 minut temu, easye napisał:

nie nie raz podkreslalem, ze granie na PC nie jest najtansze i nie dla kazdego, tak? Sam zreszta jak widzisz kupilem w miare tanie czesci w sierpniu. Ty zas jeszcze 10 stron bedziesz pokazywał ze dla Ciebie to za duuuuuzzzzooo. (pipi) ludzie telewizory do konsol kupuja po 10-20 tys zł, dla jakości, a ten nie może przelknac sprzetu 1500-2000 zl drozszego, bo ktos chce pograc w gry konsolowe w normalnej plynnosci. 

po prostu granie na pc było fajne w 2000 roku i szkoda pieniędzy wydawać na części do pc kiedy to samo w wygodniejszej opcji masz za mniej na konsoli :usmiech: 

nowa strona więc prawda

Edytowane przez suteq

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 306,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano
7 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Za 3.5K nie ma 4K/60 na Ultra skoro w cenie takiego zestawu zaleca się 1060. Za 3.5k to możesz kupić same GTX 1080TI.

Poprostu pier.;dolisz dzbanie.

No mentalnosc podlasia, ma Ci (pipi) fakture z sierpnia wkleic? Teraz chlop, gdy czesci sa najdrozsze z calego roku bedzie sie klocil o to, ze nie ma 4k i 1440 na PC, choc w tym roku bylo nawet pare lepszych okazji. xD

1. Procesory Intel Core i5 Intel i5-8400 2.80GHz 9MB BOX szt. 1- 779,00 

2. Płyta główna Socket 1151 Gigabyte B360M DS3H szt. 1 - 329,00 

3.Pamięć RAM DDR4 G.SKILL 16GB 3000MHz Aegis CL16 (2x8GB) szt. 1 - 655,00

4. GTX 1080 2000 zł / 3 tyg pozniej chodzil po 1800...

Edytowane przez easye

Opublikowano
17 minut temu, easye napisał:

Ja kupilem PC bo mam 150 gier na stemie

xD ja nie grając na PC mam 111 gier na steamie także nie wiem czy się chwalisz czy zalisz :kaz: 

Opublikowano

nie chwale, tylko dla mnie to wciaz ogromny backlog i chce w nie grac w miarę możliwie najlepszej jakości.

Opublikowano
21 minut temu, easye napisał:

Chlop od 2 lat na Xie tylko Netflixa odpala

Nie no teraz HBO GO machine jest PS4, ch,uj że wbiłem w tym miesiącu 70h w RDR 2 w 4K na xox, 50h w FH4, 35h w Rocketa ale easyego zdaniem siedze na netflixie xD

1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

des dzbanito mocno izi

XDDDDDDDD

@Rayos 

wnioskuje o zmiane ankiety i dodanie easyego do dzbanów xD

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Za rok będzie miał szansę się wykazać :) 

Chyba, że damy mu specjalne wyróżnienie w tej kategorii przyznane za szczególne zasługi :Coolface:

Opublikowano
10 minut temu, suteq napisał:

po prostu granie na pc było fajne w 2000 roku i szkoda pieniędzy wydawać na części do pc kiedy to samo w wygodniejszej opcji masz za mniej na konsoli :usmiech: nowa strona więc prawda

no nie dogadamy sie bo od 5 stron jedyny wasz argument to szkoda pieniędzy. Dobrze ze w temacie telewizorow sie nie wypowiadacie, bo tam na kazdy lepszy model byloby szkoda pieniedzy! xD

Nie widzę różnicy w wygodzie, PC mam podłączonego pod tv, gram na padzie, na tych samych serwerach siedząc czasami w grupie Xbox - ogolnie roznic nie ma zadnych, poza tym, ze gry chodzą znacznie lepiej, a to ze Tobie, czy Wizyrowi z Podlasia na to szkoda kasy to zupełnie inna kwestia.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Dobra idz wez leki i przestan odpowiadac na kazdego posta.

Opublikowano

NIe bedziesz mi mowil jak mam zyc! 

No i rozumiem, jakby tutaj ktos choc raz podal normalny argument, typu nie umie Windowsa, czasami sa problemy ze sterownikami, cos czasami nie dziala jak powinno i trzeba przestawić jakas opcje w systemie, "a mi się nie chce i nie wiem nawet czy bym nie umial" ok - to tez sa jakies wyrzeczenia, nawet na sprzęcie za 15 kola czasami cos moze nie dzialac i trzeba szukac przyczyny (zreszta na konsolach tez juz tak jest), ale cala dyskusja sprowadza sie do 'szkoda pieniedzy' na granie w lepszej jakosci, a blantman ma 7 letniego pieca, na ktorym nadal odpala gry pod myszkę w Full HD "Dzbanie" xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

Izi chcesz byc naszym dzbanem swiatecznym? Zeby afromu nie czul sie urazony.

Opublikowano

isis ale raz piszesz, że drogo a raz granie na PC tanio xD takie argumenty, ja tam mam wyje,bane na PC ale pewnie moglbym sobie jutro i pojechać kupić budę za 5k tylko po co? żeby grać w F4 w 60fpsach? XD Mi po jednym razie już starczy

Opublikowano

Try harder konsolowcy. Typ wydał 3,5 koła żeby sobie komfortowo grać a biedaków piecze dupa. Nie każdy jest zatrudniony przy przerzucaniu gnoju u sąsiada jak wy.

Opublikowano
Teraz, UberAdi napisał:

Try harder konsolowcy. Typ wydał 3,5 koła żeby sobie komfortowo grać a biedaków piecze dupa. Nie każdy jest zatrudniony przy przerzucaniu gnoju u sąsiada jak wy.

Ipad mnie drozej kosztowal.

Opublikowano
1 minutę temu, UberAdi napisał:

Argument ad biedakum odpalony raz xD 

O co ma kogos dupa piec? 3,5k? Przecież w warszawie to jest dwa dni roboty xDDD

Opublikowano

Teraz, Mojave napisał:

Ipad mnie drozej kosztowal.

Nic dziwnego, w koncu apple to przeplacony szmelc

Opublikowano

ale myslisz ze ja kupilem Peceta by grac akurat w Fallouta 4? To był przykład ostatnio odpalanych gier w moim profilu - tyle! Napisałem, ze granie na PC nie jest takie drogie jak ludziom sie tutaj wydaje, bo przecież kazdy post zielonych to komputer za minimum 10 tys, żeby w ogole odpalal grafike zbilizona do jakosci Xbox One X! xDD

Napisalem jedynie, ze stek bzdur, ze na upgrade wydalem jakie 3700 zl, nie wiele zatem wiecej niz jak w tym okresie mialbym kupix Xboxa, a mam wszystkie gry z Xboxa i stare/nowe multiplatformy w znacznie lepszej jakosci, to zaczyna sie jalowa dyskusja "ze drogo, ze wygodniej i taniej na konsoli" i ze online nie ma z kim grac, choicaz serwery te same...

Edytowane przez easye

Opublikowano
Teraz, _Be_ napisał:

O co ma kogos dupa piec? 3,5k? Przecież w warszawie to jest dwa dni roboty xDDD

No właśnie siebie zapytaj i kolegów bo dyskutujecie o kosztach gierkowania jakby to były jakieś duże pieniądze i poważna sprawa 

Opublikowano

w sumie, (pipi) ISIS PRZEKONALES MNIE biorę PC! będę się garbił po godzinach pracy przy komputerze 

meanwhile-in-germany-ah-finally-its-home

sprzedam tego szrota 4 i będzie już na GRAFĘ bo nic na to nie wychodzi już na Tlou 2 lepiej bedzie na PS5 zagrać 

Opublikowano
2 minuty temu, UberAdi napisał:

No właśnie siebie zapytaj i kolegów bo dyskutujecie o kosztach gierkowania jakby to były jakieś duże pieniądze i poważna sprawa 

Szczerze to wolałym na wakacje polecieć do jakiegoś mozambiku niż wydawać na pieca do grania w F4 :rotfl:

Opublikowano

Proces myślowy blubera: hehe wkleje smieszny obrazek z 2013 roku, wygram tym konsol łors

Opublikowano

Gdyby Ciebie bylo stac na porządnego peceta to bys (pipi) pierwszy klaskal uszami jaka masz grafe w Forza Horizon 4!

Opublikowano

Moglo byc gorzej, mogl grac w Fallouta 76.

Opublikowano
3 minuty temu, UberAdi napisał:

Proces myślowy blubera: hehe wkleje smieszny obrazek z 2013 roku, wygram tym konsol łors

Tak - podaj Fallouta 4 jako zwykly przyklad gry, ktora na konsolach chodzi w 0 fps, pomimo starego silnika 

"hehe, juz biegne kupowac Peceta dla Fallouta" No to jest przyklad jakich (pipi) wiele na konsolach. Wymienie Ci cala mase innych gier, napiszesz ,ze w singlu w sumie plynnosci nie potrzebujesz - 26 fpsow styka! No ja wole poswiecie Twoje 2 dni pracy i kupic Peceta.

Edytowane przez easye

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.