Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano
5 minut temu, blantman napisał:

Ashen, Mutant, Below i Kingdom Two Crowns w jednym miesiącu i do tego aż 3 z nich w game pass za 1 zł. Dziekuję MS za wspaniałą gwiazdkę.

Jeszcze Hellblade od 17 grudnia, na ktorego czekam z niecierpliwoscia. :wub:

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 334,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano
13 minut temu, Mojave napisał:

Jeszcze Hellblade od 17 grudnia, na ktorego czekam z niecierpliwoscia. :wub:

a sorry zapomniałem o hellblade bo już mam od dawna. Swoja drogą najmocniejsze 7/10 oczywiście oceny miało wyższe bo było eksem ps4 przez chwilę czyli +2 z automatu.

Opublikowano

w dodatku lepsze od większości exów na ps4. Połowa z nich to pewnie gry życia roziego ale jeszcze o tym nie wie. Będzie jak z hollow knight gra nie istnieje aż nie wyjdzie na ps4 po roku lub 2 :)

Opublikowano
25 minut temu, blantman napisał:

a sorry zapomniałem o hellblade bo już mam od dawna. Swoja drogą najmocniejsze 7/10 oczywiście oceny miało wyższe bo było eksem ps4 przez chwilę czyli +2 z automatu.

granie na plejstejszon to nie to samo, na xboxie masz 4k i dobrego pada

Opublikowano

to ten biomutant już wyszedł?

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
1 minutę temu, milan napisał:

to ten biomutant już wyszedł?

juz dawno z twojej mamy :kaz:

Opublikowano

Jak tam? Gotowi na ponad rok smiecstacji 4 bez gier? :kaz: Ploty są, że gays done przesunięte

Opublikowano

xboty dają radę od 5 lat to i my wytrzymamy rok :)

Opublikowano

DHL w grudniu 2019, będzie dobrze.

Opublikowano

beta dreams

oczko w strone BB2

chlopak malujacy sciany

cos jeszcze?

Opublikowano

w grudniu więcej exów na exboxa niż na plejśmiecia od premiery  :banderas:

Opublikowano

Chyba mam "dejavu", bo juz to dzis czytalem.

Opublikowano

Czyzby łajos dal łołna?

Opublikowano

nie ale ktoś z bólem dupy usuwa posty z CW (nie tylko moje) jak ktoś napisze plejku****   bez gier xD

Opublikowano

Sprawa robi się poważna.

ziobro.jpg

Opublikowano

Ja dostałem chwilowego bana i blokadę na statusy jak napisałem kur,estwo niebieskie :fsg:

klapy to słabe jednostki 

Opublikowano

Kolega z pracy został poproszony przez syna 8 lat aby kupił mu na święta 10 000 v dolarów do fortnite. Jak zobaczył ile kosztuje (chyba ze 400 zł) to zwątpił. Stwierdził że kupi 1000 za 39 zł i aby starczyło na jakiś battlepass. Własnie czytam że to co kilka miechów trzeba kupować bo co sezon. Pięknie Epic goli rodziców :banderas:. Jak tak będą w przyszłości wyglądać gry to ja zmienie hobby.  Teraz się w sumie nie dziwie czemu yakubu gra w to. Pełno 6-16 lat na serwerach prawdziwie skillowe multi :ragus: .

Opublikowano

Juz nie potrzebuje switcha :fsg:

Opublikowano

Ja tam w multi najlepiej grałem w wieku 16-18 lat, mailem najwięcej czasu na granie i nie raz siedziało się do 4 nad ranem na serwerach. Więc ja tam z 16 latków bym się nie śmiał jeśli chodzi o skill. Teraz nie mam czasu a jak go mam to mi szkoda na multi online. 

Edytowane przez Ukukuki

Opublikowano

Mutant Year Zero, Ashen, Below i Kingdom Two Crowns wszystkie 4 gry na premierę w game pass który można kupić za 1 zł :obama:  A co sony przygotowało na święta dla swoich graczy? 

Opublikowano
13 minut temu, Ukukuki napisał:

Ja tam w multi najlepiej grałem w wieku 16-18 lat, mailem najwięcej czasu na granie i nie raz siedziało się do 4 nad ranem na serwerach. Więc ja tam z 16 latków bym się nie śmiał jeśli chodzi o skill. Teraz nie mam czasu a jak go mam to mi szkoda na multi online. 

Ja tam mam na odwrót. Z racji tego że mam mało czasu na granie to nudzą mnie gry fabularyzowane i stawiam na indory lub skill-shootery. Te ostatnie odpalam na 3 meczyki po 10 minut i nie muszę pamiętać co się działo, zabijać zawsze tak samo zachowujących się NPC-ów tylko każda gra jest inna bo każdy gra inaczej.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Account

Navigation

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.