Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

nie znam tych gier, co to? gamepass na grudzien?

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 262 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

To jest niesamowite, że konsola niebieskich jest na pozycji lidera, zielona konkurencja praktycznie nie istnieje, a i tak PlayK,rwa 4 jest obiektem szydery, tak jak jest nim ten rój niebieskiego robactwa. Cudowne CW, nie zapomnę ich nigdy. :fsg:  

Opublikowano
5 minut temu, ragus napisał:

to nie lepiej im grać na koksie prawilnie w 4k?

ty jak to glupie jest xD kupią dwa razy te samą obesraną slimkę byle by cichsza była

Opublikowano

Grudzien Xbox vs Sony.

bobbarker.gif

Opublikowano
42 minuty temu, _Be_ napisał:

ty jak to glupie jest xD kupią dwa razy te samą obesraną slimkę byle by cichsza była

Godzinę temu, krupek napisał:

db393f1003b846d1gen.jpg

Budżetowa wymiana Fata na S. W zestawie jeszcze Gold i Gamepass.

Ehh gold i gamepassik za friko, nie trzeba będzie czekać na promo za zyla

Godzinę temu, krupek napisał:

Wrócił z serwisu, usterki nie wykryli, przywrócili ustawienia fabryczne. Gwarancja za chwilę się kończy to go opyliłem na OLX.

Jeszcze kogoś prawdopodobnie na minę wpierdala :yao: 

No i ta FIFA XD wracając do poprzedniej strony tego tematu takie trochę Xku.rwaDee

Opublikowano

Fan yakuzy pluje na fife? :mog:

Opublikowano

Ależ to kurna smuty widok. 2017 rok - jeden z najlepszych w gamingu, a Xbox dostaje jedynie Halo Wars 2. I Forzę. Ale daddusiowie zapewniali, że to chwila przed atomówkami w 2018. Okazuje się, że 2018 rok jest jeszcze gorszy, z Sea of Thieves i Forzą na czele. Co więc dostaniemy w 2019? Ku.rwa Crackdown i Forzę xDDD Przepraszam jeszcze Girsy 5, które po filmikach wyglądają na kotlet w opiekaczu.

A teraz widzimy przykry widok, jak gracze xboxa zamiast walczyć exami, to muszą mierzyć wartość konsoli Game Passami i grami w Goldzie. Ideą którą jeszcze parę lat temu gardzili. Przesmutny widok.

Opublikowano

Daddy nie odpowie bo gra w banderasa below.

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

lepiej spójrzcie co tam na ps4 xD bo do września pogracie w wielkie nic a potem gays done

2 minuty temu, milan napisał:

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Smutne że prostytuka xbox oddaje się sie ekosystemowi o każdej godzinie, na trzezwo i po pijaku, ale za to gdy na pc wychodzi GRIS to xbox nawet nie może powąchać.

Taki to ekosystem, boty pod pokładem wiosłują, elita na górze pije szampana, czasami ktoś za dużo pomiesza i na dół leci below.

Opublikowano

http://gamstat.com

Wybierzcie sortowanie po "Number of players", ExStation :dynia: Fify, Cody i Fortninte, taki wygląd community PlejStulejszyn.

Opublikowano

gris? ta gierka bez gameplayu z srednią jak ashen? no jak by dali za darmo to bym nie zagrał nawet

Opublikowano
Teraz, _Be_ napisał:

gris? ta gierka bez gameplayu z srednią jak ashen? no jak by dali za darmo to bym nie zagrał nawet

Dokładnie ta :)

Opublikowano

Ej, od GRISa proszę 3 wujaszki w bok, małe cudeńko.

No i to nie jest tak, że PlejStulejszyn stanie kiedyś obok tego małego dzieła sztuki xddddddd

Opublikowano

walka grisem, który nie wyszedł na plejku,rwe i jest jedyną nową grą na swticha? znak, że w stulejarstwie niebieskim źle się dzieje

Opublikowano
13 minut temu, _Be_ napisał:

Fan yakuzy pluje na fife? :mog:

Zawsze, ostatni raz grałem z Tobą i Blantmanem jak miałem jeszcze klocka z EA Access :yao: 

Opublikowano

Teraz front obrony Sony zaczyna stosować wojnę na gierki, których nie dostaną, ale nie ma ich gdzieś indziej?

Darmowe zoo tylko na forumku :dynia:

Opublikowano
Teraz, Figuś napisał:

Zawsze, ostatni raz grałem z Tobą i Blantmanem jak miałem jeszcze klocka z EA Access :yao: 

Raczej chodzi o to, ze to taki sam tasiemiec i odcinanie kuponów jak srakuza :lapka:

Teraz, milan napisał:

ekosystem :)

teraz ekosystem to ps4 i swtich?

Opublikowano
10 minut temu, Figuś napisał:

Ehh gold i gamepassik za friko, nie trzeba będzie czekać na promo za zyla

Jeszcze kogoś prawdopodobnie na minę wpierdala :yao: 

No i ta FIFA XD wracając do poprzedniej strony tego tematu takie trochę Xku.rwaDee

Wypraszam sobie, nikogo na minę nie wpuściłem, sytuacja z konsolą opisana w ogłoszeniu, zwróciłem na to uwagę, a kupującemu przy przekazaniu konsoli powiedziałem, że jakby coś się działo to niech dzwoni.

Dla mnie S to jedyny słuszny wybór, nie potrzebuje fajerwerków, więc X to dla mnie niepotrzebny dodatkowy wydatek. PS4 brałem przez moment pod uwagę, ale wziąłem ponownie pada do ręki i się zasmiałem pod wąsem jakie to jest guwno obesrane i nie ma mowy, żebym na tym grał. Gold, Gamepass i Fifa, która pójdzie na wymianę, albo sprzedaż, były w zestawie, a obecnie nie było innych wersji pakietu konsoli z dwoma padami. A ten zestaw był w dobrej cenie, która jest równowartością zestawu twojej osoby i godności między moimi pośladkami.

Opublikowano
2 minuty temu, _Be_ napisał:

Raczej chodzi o to, ze to taki sam tasiemiec i odcinanie kuponów jak srakuza :lapka:

o ty (pipi)o!!!#?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.