Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

xboksie.... jak ja cie (pipi)a nienawidze

Edytowane przez Figaro

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 262,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

Nie gramy bo na PC nie ma Bloodborne, Unhcharteda czy Order 1886. Jest za to symulator kafelki chodnikowej. Czaisz różnicę, typie?

Opublikowano
1 minutę temu, Figaro napisał:

na PC nie ma Bloodborne

HMMMMMM no chyba nie do końca

Edytowane przez Bzduras

Opublikowano

Prędkie spojrzenie na komentarze - lag w sterowaniu, zacinki, podziękuję. Wolę to zostawić fizycznej konsoli, niż jakiejś chmurce. Wolę konsolę od PC. Wolę Days of Gone od.... nawet nie kojarzę żadnego exa na PC aby zestawić xD

Opublikowano

czyli jak coś ma lag w sterowaniu i zacinki, to nie istnieje? :philosoraptor:

Opublikowano

Czy RDR2  na PS4 istnieje, czy to tylko jakaś fatamorgana? Są przecież ścinki i lag w sterowaniu :philosoraptor:

rdr_2_leak_ps4_standard_1540291718013.jp

Edytowane przez oni

Opublikowano

Jaka zazdrość, przecież macie usługę Mendrek Plus :yakubu:

Opublikowano

Czytam sobie komentarze na p**.pl pod artykułem o ogłoszeniu Phila człowiekiem roku i co widzę? Festiwal afirmacji, polaczkowego umniejszania zasług i czarnowidztwa.

Ja pyerdolę, niebieskie community to jednak jest najwyklejsze w świecie robactwo.

Opublikowano

Jedyne GOTY jakie MS zdobedzie w tym roku

Opublikowano

Po co pchać się w szambo? Ja kiedyś miałem polajkowane ppe.pl na fb i poziom komentarzy pod postami to taki bottomless pit głupoty, prostactwa, rasizmu, hejtu, że ojejku. Dużo się mówi, że forum pe to siedlisko głupich użytkowników ale przy tamtych wpisach to jakbyśmy porównywali dyskusje akademickie do rozmowy dwóch żuli (chociaż ostatnio milan zbliża się do tej drugiej opcji). 

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

masz zdecydowanie zbyt wysokie mniemanie o sobie 

Opublikowano
7 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Czytam sobie komentarze na p**.pl pod artykułem o ogłoszeniu Phila człowiekiem roku i co widzę? Festiwal afirmacji, polaczkowego umniejszania zasług i czarnowidztwa.

Ja pyerdolę, niebieskie community to jednak jest najwyklejsze w świecie robactwo.

Dobra dobra, juz parę razy widziałem twoje komentarze pod filmikami PS Polska na YT i próby robienia tam CW ;) 

Opublikowano
9 minut temu, Rayos napisał:

masz zdecydowanie zbyt wysokie mniemanie o sobie 

A do czego to się odnosi? Gdzie ja w tamtym poscie pisałem o sobie?

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

gupi ryos nie zrozumiał ze dwóch żuli to ja i ty

Opublikowano

Można i to tak ująć, niemniej odnosiłem się do całej społeczności forum pe, której jestem częścią. A łajos nie zrozumiał bo brak mu dystansu skoro jest pismakiem na tym portalu, trochę słabo to wygląda jak próbujesz bronić czegoś w czym pracujesz bo siedzisz z klapkami na oczach. 

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Chyba siła nawyku. :/ Chociaż za Twoją radą ostatnio coraz częściej odwiedzam jakieś bardziej quality źródła typu Polygamia czy Eurogamer.

Pytanie na co się pchać w sekcje komentarzy jak tam zazwyczaj brylują ludzie chorzy psychicznie, którzy za obraze kawałku plastiku napyerdolili by komuś fizycznie. Takie mendrki tylko w większej skali, mogą się nie kontrolować.

Opublikowano
2 minuty temu, _Be_ napisał:

trochę słabo to wygląda jak próbujesz bronić czegoś w czym pracujesz

Zdecydowanie dziwne zachowanie, nie wiem gdziem łajos się tego nauczył. Gad

Jeden z tych trepów co jak mu bija bejbe to dzwoni na suki

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.