Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano
10 minut temu, aphromo napisał:

W pelni zasluzone,pusta gra,pusty swiat, 3 rodzaje przeciwnikow na krzyz, brak fabuly, mechaniki ktorymi jaraja sie ludzie nieznajacy praw fizyki. Bieganie po pustym swiecie bez celu zeby znow zrobic to samo, fascynujace.

Przepychanie tej gry to upadek mediow growych, ktore samo sobie wykopalo grob,ale juz sie konczy parasol ochronny.

ciesze sie ze jestes krytyczny wobec zeszlorocznego god of war

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 262,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano
2 minuty temu, Pupcio napisał:

no a złe są te ich gerki? no dobre przecież 

soulsy leprze!11

Opublikowano

Ficus, zeby Ci bylo Ficus. Opowiesci Mimira sa lepsze niz BOTW jako caloksztalt, przykro mi.

Opublikowano

Bylo wiadomo ze w 2018 pojedynek rozegra sie miedzy gowem a rdr2 i wybor ktorejkolwiek z nich na swoje goty jest jak najbardziej ok. Zaden inny tytul nawet nie zblizyl sie do tych produkcji

e: w wiekszosci glosowan pewnie bedzie albo 1. rdr2 2. gow, albo 1. gow 2. rdr2 :usmiech:

Edytowane przez teddy

Opublikowano
Teraz, aphromo napisał:

Ficus, zeby Ci bylo Ficus. Opowiesci Mimira sa lepsze niz BOTW jako caloksztalt, przykro mi.

ty grałeś w ogole w zelde czy dla beki piszesz?

Opublikowano

po co? zrobil przeciez analize kiedys, ze to polaczenie ubi gierki, wiedzmina3 z skryptami zamiast fizyki i to wystarczylo

zapytaj sie lepiej czy gral w cokolwiek od nintendo kiedys

Opublikowano

Mimir. xD Aphromo stracil glowe. Fanom Fortnite moze sie podobac.

Opublikowano

oho, opowiedz nam o tym jakim to Ty jestes wielkim znawca Nintendo :yao: 

Opublikowano

Niestety mam 65 4K TV wiec Switch nie jest kompatybilny z moim telewizorem:( Na domiar zlego durnie nawet w HDR nie umieja. No ale dzieki odwaznym ludziom, nawet na forum, wiemy, ze gra jest gow.nem.

Wez ktos wrzuc gif z tym skakaniem z deski w Zeldzie, bo nie moge znalezc, a pamietam ze bylo srogo.

Opublikowano
Teraz, Rayos napisał:

nadal lepiej niż ciepły witek :yao: który nadal boi się pokazać psn profilu

Opublikowano
1 minutę temu, Rayos napisał:

A Ty jestes niewolnikiem i co kto ma gorzej :)

ps - mam nadzieje, ze pan moderator pomoze i znajdzie gifa z ta deska :)

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Co się szykuje za nową generacja :obama:

Ofermo z dziurami w mózgu przekonuje ludzi do kupna xboxa swoją głupota + Ficus na pokładzie wreszcie może ogra trylogię Gearsow we wstecznej na Scarlett Pro :fsg:

Tylko nie kombinuj z profilami :ogor:

Edytowane przez hav7n

Opublikowano
8 minut temu, hav7n napisał:

Ficus na pokładzie wreszcie może ogra trylogię Gearsow we wstecznej na Scarlett Pro :fsg:

No jesli nikomu sie konsolka nie wyyebie na podloge i nie odda zlomu, to pewnie tak.

Xbox ? Taki dobry, ze boty kijem przez szmate nie dotykaja, wiecej gier Sony niz MS ogrywaja :)

A w nastepnej generacji powtorka bociego piekla z lat 2013-2017, tylko bedzie jeszcze gorzej.

...zabarykadowaliśmy bramę... ...utrzymamy się długo, jeśli... ...straszliwe i cierpienie... Nie możemy się wydostać. Nie możemy wyjść. Zajęli most i drugą salę Frar, Lóni i Nali polegli tam... ...pięć dni temu... Woda podchodzi pod mur przy Zachodniej Bramie. Czatownik z wody porwał Óina. Nie możemy się wydostać. Nadchodzi koniec... bębny, bębny w głębinach... ...nadchodzą.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano
7 minut temu, hav7n napisał:

Ofermo z dziurami w mózgu

Opublikowano
12 minut temu, aphromo napisał:

A Ty jestes niewolnikiem i co kto ma gorzej

Kosmopolita PS4. :)

Opublikowano

ofermo widze ostre narkotyki ostatnio wciaga z odbytu kochanka z ktorym pije te 0,7

nastepna generacja to bedzie totalna beka z sony, pieknie wyjdzie ich zacofanie, dwa studia gdzie zostaly same pedaly nie uciagna tego bajzlu bo kumaci ludzie juz dawno stamtad uciekli, zostali wyrobnicy z amsterdamu i jakies no name'y, a japonia juz dawno skrecila w kierunku multiplatformowym

Opublikowano
Godzinę temu, aphromo napisał:

Nie, najgorsze jest to ze nie konfabuluje i nie piernicze glupot, nie moge sie wtopic w tlum:(

Nie, Ty nie pierniczysz głupoty... Ty po prostu (pipi)ISZ głupoty. 

Opublikowano

Akurat sie zgadzam, strasznie sie wyrozniasz aphromo. :)

Opublikowano
2 minuty temu, Shagohad napisał:

Nie, Ty nie pierniczysz głupoty... Ty po prostu (pipi)ISZ głupoty. 

NO nareszcie sie pokazales, bezimienny kolego! Czekalem na Ciebie :) Zapraszam do dyskusji.

Znalezione obrazy dla zapytania netflix junk bonds

Teraz, Mojave napisał:

Akurat sie zgadzam, strasznie sie wyrozniasz aphromo. :)

Wyzsza kultura na forumku, owszem.

Opublikowano
39 minut temu, aphromo napisał:

Wiesz, jak sie potwierdzi, ze Sony wyda kosiory w 2019

Takie jak Gays Done, Concrete Gene i Dreams? :pawel: Niesamowita konsola, tyle gier i praktycznie same gó,wno. Nie jestem zaskoczony że od miesięcy leży w szufladzie.

Opublikowano

dreams......aphrorno juz nie moze sie doczekac, razem z kochankiem stworza sobie w nim wszystkie gierki z nintendo

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Takie jak Gays Done, Concrete Gene i Dreams? :pawel: Niesamowita konsola, tyle gier i praktycznie same gó,wno. 

Days Gone - innowacja.

Concrete Genie - bardzo dobrze pomyslany i wykonany indyk, 10/10 i ragus pierwszy chwali.

Dreams - kosior VR :)

1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Niesamowita konsola, tyle gier

No a jak, fajnie, ze wreszcie zaczynasz czegos sie uczyc, powoli dostrzegasz klamstwa innych. Trzymaj tak dalej a spotkamy sie wreszcie na PSN :):thumbsup:;)

2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Nie jestem zaskoczony że od miesięcy leży w szufladzie.

Ja wiem, ja wiem, nawet Ty wiecej eksow Sony ograles niz wiekszosc posiadaczy PS4:) Szkoda tego Xboxa, ehh.

Opublikowano

days gone - alez to bedzie innowacyjna gra, growy odpowiednik rewolucji jaka sie dokonala przy psp go

Opublikowano
Teraz, Ficuś napisał:

days gone - alez to bedzie innowacyjna gra, growy odpowiednik rewolucji jaka sie dokonala przy psp go

Pojedynek z BOTW w tym aspekcie bedzie ciekawy...

Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Jesteś psychiczny.

Dwa kroki naprzod,jeden do tylu, trudna sztuka nauki tak wyglada. Ale jest juz dla Ciebie swiatelko w tunelu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.