Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano
6 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

No Czezar naprawdę fajny gość chociaż uwielbienia do tych sieciowych raków nigdy nie zrozumiem. :( 

W dniu 4.01.2019 o 11:57, Paolo de Vesir napisał:

Bardzo, bardzo dużo grałem w gry sieciowe (Halo5, Destiny2, World of Warcraft)

tenor.gif?itemid=5026719

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 262,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

Ty nie masz czasem jakiej matury z BFa do napisania?

Opublikowano
2 minuty temu, Hum napisał:

Matura z BF jest w jego sferze marzen. :)

Opublikowano
4 minuty temu, Hum napisał:

Miałem już mature, twoją mamę :) 

Opublikowano

Czemu każdy xbot nie zna się na grach? 

Opublikowano

ale to klapy grają w jakieś yakuzy pupcio :) 

Opublikowano

Jeśli mam być szczery to uważam że jestem jedyną osobą z dobrym gustem na tym forum :) 

Opublikowano
12 minut temu, Pupcio napisał:

Jeśli mam być szczery to uważam że jestem jedyną osobą z dobrym gustem na tym forum :) 

Grałeś w fortnajta tak więc no nie bardzo bym powiedział

Danny-Glover-No.gif

Opublikowano
12 minut temu, Pupcio napisał:

Mocne słowa jak na gościa, który gra w fortnite i szanuje sony. 

Opublikowano

sory że próbuje nowości ;) wiem że starzy ludzie boją się nowych rzeczy i np. takie pyerdolone zielone karaluchy grają w 3 serie od 20 lat, a nie sory przecież wasza konsola xbox nie istniała 20 lat temu :) 

Ktoś kto zna się trochę na grach dobrze że wie że konsola sony jest jedynym sprzętem jaki potrzebuje gracz z wyższych sfer

Opublikowano

Za RDR2 gówniarza szanuje 

Opublikowano

No jasne, że potrzebuje. Do przejścia trzech - czterech gier. Następnie cyk do szafy lub na olx. 

Opublikowano

Sony? Ja szanuje. Swietne odkurzacze kiedys robili przed Dysonem.

Opublikowano

Może kiedyś zmądrzejecie ;) chociaż jak w tej generacji dalej nie przejrzeliście na oczy to chyba już dla was za późno 

Opublikowano

Xboksowi jedyne co się udało to ta apka do zamawiania pizzy

A nie sorry zapomniałem że w pl nie działa xd

Opublikowano

Xboksowi się udało coś, co nie udało się nikomu z konkurencji.

Jest to pad.

Opublikowano
1 minutę temu, krupek napisał:

Xboksowi się udało coś, co nie udało się nikomu z konkurencji.

Jest to pad.

Wlasnie otworzyles puszke pandory. :)

Opublikowano
3 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

Sony zrobiło już 3 i dalej im się ta sztuka nie udała. Niebiescy partacze. :pawel: 

Dobra, zeby wyjasnic ostatecznie, to na polu rozdzialki dominuje KoX, bo stosunek cena/jakosc jest OP, pozniej PC, pozniej PS4. Bluber rzecz jasna klamie i koloryzuje ( nie ma natywnego 4K w Nier ) a odnosnie DMC5 to poki co sa spadki framerate niestety.

Ale nic to, bo w 2019 premiera niezapowiedzianej jeszcze gry od JAPAN STUDIO, tworcow mesjaszy GR czy Astrobot :)

https://www.playstationlifestyle.net/2018/12/29/sony-games-2019-tease-sie-japan/#/slide/1

Bębny,bębny w głębinach...

3 godziny temu, easye napisał:

Bo sa tez gry, w ktorych na PC jest tyle użytkownik online co na Xboxie, a lubie jak mi jednak przeciwnikow w takim PESie czy NBA znajduje... :dunno:

XD PC Does Only SinglePlayer, na Xboxie jest lepiej, ale dalej bieda. (pipi)onko o komjunity mozecie sobie wsadzic, bo z dobrym ziomkiem to nawet szachy czy rozmowa o ksiazce potrafia byc zayebista. Kumatych gosci na PSN, w tym Polakow jest od groma wiec nie wymyslajcie juz.

4 godziny temu, ASX napisał:

No trzeba przyznać że developerzy Microsoftu pokazują klasę.

W jaki sposob ? Porazka za porazka, ogloszenie o prace ze szukaja kserokopisty Horizon Zero Dawn ? Rozdzialka to nie wszystko, Wy gracie czy  walicie konia do graficzki blacho-boty ?

Opublikowano

MS malo innowacyjne  i  umiera. :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.