Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

sziit do list sprzedanych kopii trzeba teraz bedzie doliczać wyniki sciagniec z ps plus by zaczać nadążać za tymi wariatami ;/

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 306,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

Niestety, wszystko wskazuje na to, ze twarde dane w przyszlosci beda coraz rzadziej publikowane. A szkoda.

Opublikowano
40 minut temu, YETI napisał:

5mln graczy na 30mln xboxow i miliard pc, hahahah, ta grę kupiło mniej ludzie, niż najnowsza płytę ich troje. 

Logika taka że nioh powinnien sprzedać się 1500000000 mln egzemplarzy

Opublikowano
50 minut temu, YETI napisał:

5mln graczy na 30mln xboxow i miliard pc, hahahah, ta grę kupiło mniej ludzie, niż najnowsza płytę ich troje. 

Robic beke z Xbox i 5mln graczy, jak przy 82.2 mln ps4 god of war sprzedal 5 mln* odwaznie Yeti. To nagle pc ma znaczenie? :dynia: klapy to maja ladny bipolar 

*news z 25 maja 2018.

Edytowane przez Wolfie_

Opublikowano

klapy i matematyka, czy wy za dużo nie wymagacie? przeciez to debile :)

Opublikowano

3mln BB na 82 mln konsol xD czemu klapy to takie je.bane bezguścia? To już głupi Donkey Kong sprzedał się w dwa miechy w 1,4mln XDD nie mówiąc o ponad 10mln Super Mario Odyssey

Opublikowano

Wymagać od klapa coś więcej niż oddychanie, w miarę skoordynowane ruchy kończyn i klepanie bzdur na klawiaturze... Nie przesadzajmy panowie :reggie:

Edytowane przez Bzduras

Opublikowano

klapy? już nie mam siły nawet nad nimi płakać, bo świat nie wierzy łzom

Opublikowano

Design w sot jest  O D P Y C H A J Ą C Y

Opublikowano

co kto woli,  ja nie oceniam 

4dpmqog7zrk01.jpg

ab83ee10-4057-4738-b68c-afb04f4972f1.PNG

Opublikowano
38 minut temu, Wolfie_ napisał:

Robic beke z Xbox i 5mln graczy, jak przy 82.2 mln ps4 god of war sprzedal 5 mln* odwaznie Yeti. To nagle pc ma znaczenie? :dynia: klapy to maja ladny bipolar 

Primo, liczba graczy dzis =/= ilosc sprzedanych kopii, secundo, GoW ustanowil rekord sprzedazy juz w tydzien i tak dobra premiera spowodowala podbicie prognoz Sony na ten rok, a PC, no nie oszukujmy sie, ilosc platform na jakich dostepna jest gra ma znaczenie dla sprzedazy. To jest jakas abberacja, ze sie zestawia takie dane, ale coz, MS innych nie podaje.

Opublikowano
3 minuty temu, oni napisał:

co kto woli,  ja nie oceniam 

4dpmqog7zrk01.jpg

ab83ee10-4057-4738-b68c-afb04f4972f1.PNG

który screen z forcika a który z sea of guwno? :) 

Opublikowano

Zgadzam się z ofermo. Na 5mln sprzedanych pudełek grę pewnie ograło 20 mln klapow.

Opublikowano
12 minut temu, Pupcio napisał:

który screen z forcika a który z sea of guwno?

twoj stary z plecakiem na piramidzie to forguwno

Opublikowano
8 minut temu, hav7n napisał:

Zgadzam się z ofermo. Na 5mln sprzedanych pudełek grę pewnie ograło 20 mln klapow.

XDDDD

Opublikowano

wspaniale jest patrzeć jak sukces piratów wciąż triggeruje niebieskie robactwo :banderas: 

ocean wciąż jest pełen ich łez

VacantHoarseIndianelephant-size_restrict

Opublikowano

PchlitargStation: For the Składka

Opublikowano

68%, to jest sukces w zielonym szambie, no to crapdown, kolejny hit w bibliotece xsmiecia, jak przekroczy 70%, to będzie mesjasz na poziomie TLoU. Zapomnialem, że w świecie tych narkomanów, SO to jedna z lepszych gier, łapiecie, tytuł na poziomie infamous. Standardy na xboxie są wprost proporcjonalne do tej menelskiej społeczności.

Opublikowano

podoba mi się jak przykład Piratów powoduje zwarcie zwojów u Yetiego. Nie poddawaj się chłopak, może kiedyś uda Ci się zrozumieć dlaczego tylu ludzi w to gra ;) Mogę tylko podpowiedzieć że ma to coś wspólnego z zabawą, czyli czymś co coraz trudniej znaleźć na plejstejszyn

Edytowane przez oni

Opublikowano

Na ps4 taki dobrobyt że establishment zaczyna narzekać nawet na nadchodzące 91%-owe gry.

Opublikowano

Po odjęciu bonusu za wyłączność wyjdzie jakieś 76, GoW 2018 mi świadkiem.

Swoja drogą gdzie jest andrew69? Sony podało wyniki finansowe i tak bez brandzlowanka do cyferek? Jestem rozczarowany jak exami od Sony.

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano
3 minuty temu, milan napisał:

Na ps4 taki dobrobyt że establishment zaczyna narzekać nawet na nadchodzące 91%-owe gry.

no jesli gow dostal 94% i byl chuyowy to co dopiero ex na 91% xd niech sie ciesza ze chociaz branza im daje fory

Opublikowano

Chyba już wszyscy spisali go na straty.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.