Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano
3 minuty temu, _Be_ napisał:

230 tysiecy? xD W Warszawie za tyle to kurnika nie kupisz 

Ceny rosna:kaz: Ja tam wole na swoim bez kredytowego kaganca, no wymienilem ogolnie cale RTV/AGD juz, przyjdzie pora na mebloscianke.

Wpis do ksiegi wieczystej jest, reszte yebac.

Edytowane przez aphromo

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 263,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

Mam czekac, az rodzice sie wyprowadza, czy mozesz podeslac oferte kupna w weekend?

Opublikowano
Teraz, Mojave napisał:

Mam czekac, az rodzice sie wyprowadza, czy mozesz podeslac oferte kupna w weekend?

Nie:dunno:

Opublikowano

to moze lista innowacji w days gone?

Opublikowano
Teraz, Ficuś napisał:

to moze lista innowacji w days gone?

chlopie, takiej matury to nawet mi sie nie chce pisac.

Opublikowano

jak ta gierka przekroczy 80 na mc to bedzie cud, pewnie zaraz klapy zaczna ja bronic ze mc nikogo by nie wyszlo ze hajpowali sie do slabej/sredniej gierki i wyjdzie na to, ze robia to samo co boty jarajace sie do xboxowych (pipi)n

Opublikowano

Mnie to nawet bawi że pod przykrywką niesamowitej różnorodności exów 1st party od Sony następne 3 tytuły to będą open-worldy, zapewne z milionem znaczków. :pawel: 

- Days Gone

- Ghost of Fukushima

- DHL Stranding

Za darmo bym nie chciał.

Opublikowano

days gone dostanie +10 punktow bo ex sony a połowa pismaków napisze recenzje nie kończąc gry :) 

Opublikowano

230tys? Fajnie, mam tyle w funtach :)

Opublikowano
25 minut temu, Ficuś napisał:

jak ta gierka przekroczy 80 na mc to bedzie cud, pewnie zaraz klapy zaczna ja bronic ze mc nikogo by nie wyszlo ze hajpowali sie do slabej/sredniej gierki i wyjdzie na to, ze robia to samo co boty jarajace sie do xboxowych (pipi)n

może zakład o konto?

Opublikowano

Jak ty chcesz się zakładać o konto skoro i tak niedługo polecisz? :)

Opublikowano
4 minuty temu, Figaro napisał:

może zakład o konto?

1

W twoim przypadku o konta.

Opublikowano

no słyszałem, że nie przeżyję do wigilii, a tu zaraz walentynki ;))

Opublikowano

jak będzie 80+ na meta to leci figaro, jak będzie poniżej 80 na mc to leci figaro

ZAKLEPANE!!!!

Opublikowano
Teraz, _Be_ napisał:

jak będzie 80+ na meta to leci figaro, jak będzie poniżej 80 na mc to leci figaro

ZAKLEPANE!!!!

dobrze, ale pod warunkiem, że ty policzysz średnią, bo wszyscy wiemy jak dobry jesteś z matmy

Opublikowano

O konto zakladac sie z tym multikontowym, alterowym karakanem co jeszcze chwile temu twierdzil ze gierka moze zaskoczy i bedzie miec srednia 90mc xdddd

Opublikowano

nie wiem o co chodzi z tymi multikontami, mam tylko jedno konto. To co, cykasz się Figuś? Może byś miał w końcu czas na Smasha.

Opublikowano
45 minut temu, Ficuś napisał:

Gwarantuje Ci ze ta gierka przekroczy 80 na mc. 

Opublikowano

no nie cykam sie bo 80mc + jest realne w jakims tam malym stopniu, wg mnie bedzie to cud ale exy sony sa forsowane wiec nie jest to jakies nierealne, figar pisales o 90mc, proponuj zakladzik moze o ta srednia karakanie, choc z drugiej strony po co sie zakladac z lupiezem tego forum

Opublikowano

Niewolnicy metacritic, juz Wam tak rozum odjelo ze nie potraficie sami ocenic gry bez wyroczni :)

Co mnie obchodzi zdanie jakiegos typa na smieciowce z gazetki :yao: Przeciez oni graja w stylu jak najszybciej napisy koncowe, jak najwiecej za wierszowke, i tak znajdzie sie paru karakanow ktorzy wlepia bezsensowne ocenki dla klikow xd

a idea trzeba sie delektowac.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

dobrze ze ty tak gierki przechodzisz ze nawet boisz sie psnid odblokowac by to skonfrontowac delektujac sie spyerdolinami z komorek aka secret of mana siedzac po turecku na obsranym arabskim dywanie

Opublikowano
4 minuty temu, Ficuś napisał:

z lupiezem tego forum

giphy.gif

Opublikowano
2 minuty temu, aphromo napisał:

Niewolnicy metacritic, juz Wam tak rozum odjelo ze nie potraficie sami ocenic gry bez wyroczni :)

Napisal gosc, ktory dal rozczarowanie roku grze, oceniajac ja po screenshotach. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.