Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

SAMURAI SPIRITS/SHODOWN

Featured Replies

• Odpowiedzi 142
  • Wyświetleń 38,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Europa ma dostać taką oto fizyczną limitkę:     Ciekawe kiedy zaczną się preordery u nas. Mam nadzieję że niedługo w perfectblue będę mógł dostać.

• Nowy zwiastun!

• Trailer Ukyo:     SNK naszą ostatnią nadzieją.

Opublikowano

Lepsze 6 mieczy niż prysznic i inne gówna w Tekken/Soul Calibur :) Coraz bardziej mam ochotę na pre ordera ( z jakimś steelbookiem najlepiej) :) W sumie na chwilę obecną po obejrzeniu trailerów/pojedynków wszystko mi się podoba. Jedynie loadinigi są sporym minusem, ale to w sumie wina Japończyków (nie ogarniają UE4) a także (głównie) hdd 5400.

Opublikowano

Trailery fajnie zmontowane, turnieje już tak dynamiczne nie są. Samo to, że daja season pass za darmo na premiere juz kusi.

Opublikowano
  • Autor

Mi po obejrzeniu tych wszystkich turniejów całkowicie przeszło. Nadal mogę grać w SS2 czy SS5Sp bo tam system gry współgra z grafiką i tak nie razi w oczy. Chciałbym się mylić ale szykuje się drewniana kupa i pustynia online.

Opublikowano

Pustynią online po miesiącu jest wszystko oprócz tekkena, sf i mortala.

Mordobicie to nie drużynowy fps 8vs8 tu wystarczą dwie osoby żeby grać.

Edytowane przez devilbot

Opublikowano

Jaką opinię? O tym, że gry 2d z najlepszej ery arcade są bardziej grywalne i ładniejsze niż obecne w taniej tandetnej grafice 3d?

Oczywista sprawa. 

Opublikowano

Basara wg plotek ma być w dlc. W starych częściach podczas jego animacji chyba wygranej walki pojawiała się naga kobieta i podobno jest mowa o tej kobiecie w opisie jakiegoś ratingu opisującego za co kategoria wiekowa. Nie mam linka do źródła.

Opublikowano
2 godziny temu, devilbot napisał:

Basara wg plotek ma być w dlc. W starych częściach podczas jego animacji chyba wygranej walki pojawiała się naga kobieta i podobno jest mowa o tej kobiecie w opisie jakiegoś ratingu opisującego za co kategoria wiekowa. Nie mam linka do źródła.

Ta naga kobieta to...jego ukochana, a raczej jej duch z tego co pamiętam.

Opublikowano

chcecie nadal?

Opublikowano

Imo (pipi)owa postać. Walczy z samurajami bo Amakusa ukradł kamień z jego wioski. Tam Tam:

Opublikowano
  • Autor
W dniu 6.06.2019 o 09:54, Dave Czezky napisał:

chcecie nadal?

Za ile będziesz to sprzedawał?

Opublikowano

Typowa postać dla mangoz(pipi)ów. Infantylne to coś, piszczące, irytujące. Chyba w 3 albo 4 się pojawiła.

Opublikowano

W sumie jest niepotrzebna, skoro istnieje Nako, ale Nako pewnie wyglądała zbyt staro i japońska stulejka nie miała przy czym pracować.

Opublikowano
  • Autor

(pipi)a! Jaki ja jestem głupi! Zamówiłem!

Opublikowano

:ragus: