Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

FIFA 19 Ultimate Team

Featured Replies

Opublikowano

Okej, Gold 3 znowu wbity.

Pro trip. Zostawcie kilka meczy na poniedziałek rano jak macie czas. Drugi tydzień z rzędu sprawdzone. Typ dostanie 1-2 gole i ucieka z meczu bo coraz mniej czasu do końca turnieju, więc względnie łatwo nadrobić wygrane.

Dziś 2 jumbo + 2 rzadkie mega paczki i syf taki, że głowa boli. Chyba po Maradonie już nic mi w tej edycji nie wyleci...

• Odpowiedzi 448
  • Wyświetleń 52 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• I co leszcze? [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

• Rozyebalem juz 3 pady odkad wprowadzili fut champions w 17stce  ostatnio kupilem nowego i obicalem sobie ze juz nigdy wiecej.  A denerwuja mnie w sumie tylko dwie rzeczy. Jak mam mega pecha i obi

• Ten pressing jest podkrecony w tej fifie ale zrobili to po to zeby ukrocic gre na czas. Jak w fut champions ktos prowadzil 1-0 i gral od 60min na czas i nie dalo rady mu odebrac pilki to doprowadzlo t

Opublikowano

Sprzedałem ikonę Gattuso. Jakoś nie czułem wartości 600 tys. Poluje na Dybale z LM ale cena też powyżej 600 tys.

Edit : wpadł i dybala [emoji16][emoji16][emoji16]

3a50b6bd0505f21ea8d87790675485b7.jpg

Opublikowano
  • Autor

To chyba najbardziej przeplacony sklad ever xD btw dzisiaj pewnie wychodza sbc waznych meczy z LM i karty z LM straca na wartosci wiec tez mogles zaczekac xd

edit; sa i sbc o pilkarzy z LM xD Ale czemu do ciezkiej kur wy serwery na ps4 leza i kwicza od paru godzin. Z tego co czytalem na reddicie to grubsza awaria bo wiekszosc gier o ea sie wywalila, nie tylko fifa

Edytowane przez schabek

Opublikowano

Czemu przepłacony?

Na co miałem czekać? Paczki z 2 z LM są nie wymienne. A paczki z meczy LM nie mają zawodników LM. Więc Dybala nie stanieje.

Opublikowano

Lepsze to niz 99% składu przeciw ktorym sie gra to Lucas, Sane i obesrane :facepalm:

Yebac pileczke, "gram tymi co silnik pyerdoli grę i pozwoli zdobyc paczuszki". :yao:

Opublikowano

E tam, miałem Balotelli scream i to takie drewno, że głowa boli. Typem ciężko w bramkę trafić. Gram ze strzełem ustawionym na częściowy manual. Icardi i Immobile to inna liga.

Faktycznie ostatnio Lucas, Sane i Neymar to niemal w każdym składzie [emoji1787][emoji1787][emoji1787] Słabe to w ch uj.

Opublikowano

I przy okazji spyerdoli co innego. 

Co to EA mówiło? Ze patchy nie bedzie? Październik dopiero a tu juz dwa :yao:

Opublikowano

Jeżeli chodzi o przepłacony skład, to schabkowi chyba chodziło o tych zawodników UCL. W obecnej formie uważam, że kompletnie nie są warci swojej ceny. Leciutko podbite statystyki, a sporo kart jest wartych kilkaset tysięcy więcej niż podstawowe wersje. 

Opublikowano

No pewnie, że nie są warte swojej ceny. Ale ładnie wyglądają[emoji16][emoji16] Mi skład musi się też podobać wizualnie, a złote są pospolite [emoji3526][emoji3526]

Zresztą to, że nie są warte, nie zmienia faktu, że po tyle chodzą, więc dużo się nie traci.

Opublikowano

Czy Wy też widzicie jakąś manię w tej edycji na ligę włoską, piłkarzy włoskich i Juventus? 70-80% meczów gram z takimi typami :D

Opublikowano

Ja niestety często na angielską trafiam z tymi kozakami po 90 kilka... Jak wyszedł piłkarz miesiąca z Niemiec w sbc to też zacząłem na niemieckie trafiać. Więc to raczej kwestia przypadku :)

Opublikowano

Ależ epicki szajs z paczek z nagród za DR i FutC... 3 mega, 2 rzadkich piłkarzy i 2 złote jumbo i nic! No nie wierzę...

Opublikowano

W takim razie chyba powinienem się cieszyć, że moich nagród nie mogę otworzyć bo w klubie czeka na sprzedaż około 400 kart 84.. Lepiej pożyć dłużej nadzieją.