Opublikowano 20 grudnia 20186 l .No akurat gierki które chcę kupić w prezencie już mają obniżkę Drogi forumku odpowiedz mi - kupić gifty na teraz czy na ten 22 grudnia?
Opublikowano 20 grudnia 20186 l Rok temu o tej porze moja ofiara już chyba gierkę miała, bo wypaliłem za wcześnie z moździerza. Ja czekam do pierwszej gwiazdki (przy czym gwiazdka = screen)
Opublikowano 20 grudnia 20186 l Pamiętam, że w zeszłym roku umawialiśmy się na początek akcji 22.12, a pierwsze gifty zaczęły latać jakoś późnym popołudniem 21-ego. Później już wszystko tradycyjnie wymknęło się spod kontroli
Opublikowano 20 grudnia 20186 l Nie no tego to sie nie spodziewalem. Tzn spodziewalem sie ze Rayos jak zwykle oszukuje i cos tam komus kupi ale odrazu gierka nr 1 prosto w ryj, siedze w robocie wlasnie, pisze raport i wyskoczylo piekne okienko rkuwa jak ja chcialem ta gierke miec koniec z udawaniem opanowanego Ale bedzie grane kurłaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Dzieki poyebie Edytowane 20 grudnia 20186 l przez Velius
Opublikowano 20 grudnia 20186 l Dopiero zauwazylem co dziaek w gifie mówi po "CO?" i musze chyba zmienic
Opublikowano 20 grudnia 20186 l 11 godzin temu, Rayos napisał: w tym roku naprawdę nie biorę [*] No skąd ja to wiedziałem?
Opublikowano 20 grudnia 20186 l Jakby to powiedzial Irek - pomalutku. COOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO TOMFGAMZKCZ TOMZACZ MI PRZYSLAL PREZENT COKUR AAW
Opublikowano 20 grudnia 20186 l Co sie odyebało tutaj jezu ja juz moge sie zwijac z imprezy @tomzacz jaka bomba atomowa. Rayos i tomzacz wysadzili mi pol osiedla w powietrze wlasnie. Edytowane 20 grudnia 20186 l przez Velius
Opublikowano 20 grudnia 20186 l Autor Tak blisko mi przycisk już wisiał nad kupnem Veliusowi DraQue XI, ale zmieniłem zdanie i wziąłem nr 1 z listy