Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem - Epizod IV: Nowa Szajba

Featured Replies

Opublikowano

.No akurat gierki które chcę kupić w prezencie już mają obniżkę

Drogi forumku odpowiedz mi - kupić gifty na teraz czy na ten 22 grudnia?

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 69,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moi drodzy, wracam z dziadkiem, z wigilii od Mamy, chciałbym wam życzyć abyśmy jako ludzie nie tracili wiary w siebie, aby dobro gościło w naszych sercach już zawsze. Chciałbym Wam podziękować za to

• Co sie odyebało tutaj jezu ja juz moge sie zwijac z imprezy @tomzacz jaka bomba atomowa. Rayos i tomzacz wysadzili mi pol osiedla w powietrze wlasnie.

• Nie no tego to sie nie spodziewalem. Tzn spodziewalem sie ze Rayos jak zwykle oszukuje i cos tam komus kupi ale odrazu gierka nr 1 prosto w ryj, siedze w robocie wlasnie, pisze raport i wyskoczylo pie

Opublikowano

Jak Ci w duszy gra, nikt nikomu rąk nie wiąże sznurkiem :)

Opublikowano

Nie no, akurat pytam się tylko i wyłącznie dlatego, że sam nie wiem ;)

Opublikowano

Rok temu o tej porze moja ofiara już chyba gierkę miała, bo wypaliłem za wcześnie z moździerza. Ja czekam do pierwszej gwiazdki (przy czym gwiazdka = screen) ;)

Opublikowano

Pamiętam, że w zeszłym roku umawialiśmy się na początek akcji 22.12, a pierwsze gifty zaczęły latać jakoś późnym popołudniem 21-ego. Później już wszystko tradycyjnie wymknęło się spod kontroli :D

Opublikowano

Nie powiem, liczyłem na trochę większe % promki

Opublikowano

Nie no tego to sie nie spodziewalem. Tzn spodziewalem sie ze Rayos jak zwykle oszukuje i cos tam komus kupi ale odrazu gierka nr 1 prosto w ryj, siedze w robocie wlasnie, pisze raport i wyskoczylo piekne okienko rkuwa jak ja chcialem ta gierke miec koniec z udawaniem opanowanego :fsg:

tenor.gif

4HNpm8I.png

Ale bedzie grane kurłaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :obama::banderas: Dzieki poyebie

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Capture-49-1200x672.jpg

Dopiero zauwazylem co dziaek w gifie mówi po "CO?" i musze chyba zmienic :cool:

Opublikowano

enhanced-buzz-28895-1301694293-0.jpg

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

vNELDE9.pngY

Rayos znowu "nie bierze udziału" z przytupem :obama:

Opublikowano
11 godzin temu, Rayos napisał:

w tym roku naprawdę nie biorę [*] 

No skąd ja to wiedziałem? :kaz:

Opublikowano
  • Autor

No przepraszam, już nie będę skoro macie marudzić :/ 

Opublikowano

Jakby to powiedzial Irek - pomalutku.

COOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO TOMFGAMZKCZ TOMZACZ MI PRZYSLAL PREZENT COKUR AAW

Opublikowano

tenor.gif?itemid=10652374tenor.gif?itemid=10652374

hNinUo3.png

Co sie odyebało tutaj jezu ja juz moge sie zwijac z imprezy :obama:@tomzacz jaka bomba atomowa. Rayos i tomzacz wysadzili mi pol osiedla w powietrze wlasnie.

Edytowane przez Velius

Opublikowano
  • Autor

Tak blisko :obama: mi przycisk już wisiał nad kupnem Veliusowi DraQue XI, ale zmieniłem zdanie i wziąłem nr 1 z listy 

Opublikowano

Ja podczas kupowania prezentu Veliusowi

giphy.gif?cid=3640f6095c1bfa966965753449

Opublikowano

Ano... obudź ktoś mojego "wybrańca" ;)