Opublikowano 21 grudnia 20186 l 15 minut temu, Velius napisał: Co sie stało Co kiedey jak to sie stalo WTFFFF. Slicznie dziekuje, zatkało mnie Swoją drogą po patchach bardzo dobra gra z tego co czytałem.
Opublikowano 21 grudnia 20186 l Slyszalem ze Homer mial zawał i odwiezli go na operacje, bawimy sie o jednego mniej.
Opublikowano 21 grudnia 20186 l 1 minutę temu, Velius napisał: Slyszalem ze Homer mial zawał i odwiezli go na operacje, bawimy sie o jednego mniej. jestem na granicy. co tu sie odjaniepawla to ja nie mam pytań. człowiek ledwo zaczął ogrywać mocarnego gifta od Velsacza a tutaj obywatel @WolfVeto ładuje swój muszkiet i strzela dobrem prosto w serducho no po prostu nie wiem co ze sobą zrobić. pięknie dziękuje - zdrowia i wytrzymałości drogi Kolego!
Opublikowano 21 grudnia 20186 l Dobra, co inposcik wyplacil za uszkodzenie przesylki to rozdane, dobranoc forumku
Opublikowano 21 grudnia 20186 l krwa miało być skromnie tym razem Panowie xD Rayos już pewnie zlicza Edytowane 21 grudnia 20186 l przez Starh
Opublikowano 21 grudnia 20186 l 2 minuty temu, Starh napisał: krwa miało być skromnie tym razem Panowie xD :o Nie prowokuj
Opublikowano 21 grudnia 20186 l No i (pipi), no i czesc. Specjalnie sie w tym roku nie wychylalem, bo nawet wish listy dobrej zrobic nie potrafie. Ale @Velius musiał mnie namierzyc mimo wszystko. Dzięki <3 O hui, jeszcze Dishonered. Pogieło cie??? Edytowane 22 grudnia 20186 l przez El Loco Chocko
Opublikowano 22 grudnia 20186 l 5 minut temu, El Loco Chocko napisał: O hui, jeszcze Dishonered. Pogieło cie??? No słaba lista byla, dawno nie aktualizowana, a jak lista jest słaba to zawsze biore numerek 1 dla bezpieczeństwa
Opublikowano 22 grudnia 20186 l Wchodze na steama, żeby wbić karty, a tam Cuphead od Veliusa. Kolego, musimy porozmawiać.
Opublikowano 22 grudnia 20186 l Ten prezent to na wypadek gdyby święta okazały się zbyt spokojne, mam rację? Aleeż będzie kułwione po wigilijnej kolacji Dziękuję pięknie
Opublikowano 22 grudnia 20186 l Ileż ja się w nagrałem za gówniaka to nie zliczę, ale nigdy chyba nie skończyłem. Może teraz się uda A pod kodzikiem kryło się... Dziękuję serdecznie, pan @Grabek!
Opublikowano 22 grudnia 20186 l Pan @WolfVeto mnie wzruszył i przy okazji obdarował zacnym klasykiem Jeszcze raz dzięki i wesołych Świąt!
Opublikowano 22 grudnia 20186 l Człowiek sobie siedzi, rzuca w was pociskami dalekiego zasięgu i dostaje rykoszetem od @Frantik Edytowane 22 grudnia 20186 l przez WolfVeto
Opublikowano 22 grudnia 20186 l Znowu ja... ludzie najpierw Rise of Tomb Rider od @Frantik a teraz @Bzduras przypomnieć mi, że ja też nie jestem bezpieczny Edytowane 22 grudnia 20186 l przez WolfVeto
Opublikowano 22 grudnia 20186 l @Grabek dziękuję za prezent widzę że coś dostałem odbiorę późniejszym wieczorem i wkleje zdjęcie. Obecnie w Toruniu po babcie pojechałem:) jak wrócę do olsztyna to odpalam kompa. Widzę że niezłe gifty dzisiaj lecą. Szalony forumek
Opublikowano 22 grudnia 20186 l i bardzo dobrze, człowiek może w spokoju ducha poczekać ze swoimi pozostałymi kapiszonami do Wigilii
Opublikowano 22 grudnia 20186 l Ja się nawet jeszcze nie rozgrzałem Panowie, już kręcę hajsy na następne bomby atomowe
Opublikowano 22 grudnia 20186 l widze że wariat-użytkownik @WolfVeto nie pozostawia nam żadnego wyboru i zmusza po sięgnięcie karty alarmowej.... "halo, provident?"