Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem - Epizod IV: Nowa Szajba

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 78,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moi drodzy, wracam z dziadkiem, z wigilii od Mamy, chciałbym wam życzyć abyśmy jako ludzie nie tracili wiary w siebie, aby dobro gościło w naszych sercach już zawsze. Chciałbym Wam podziękować za to

• Co sie odyebało tutaj jezu ja juz moge sie zwijac z imprezy @tomzacz jaka bomba atomowa. Rayos i tomzacz wysadzili mi pol osiedla w powietrze wlasnie.

• Nie no tego to sie nie spodziewalem. Tzn spodziewalem sie ze Rayos jak zwykle oszukuje i cos tam komus kupi ale odrazu gierka nr 1 prosto w ryj, siedze w robocie wlasnie, pisze raport i wyskoczylo pie

Opublikowano
26 minut temu, WolfVeto napisał:

@Matriks_1111 zapytuje się kolegi ja, skromny człek, czy to ładnie jest mieć tak skromną listę życzeń na steamie? :)

Jak pisałem wcześniej, gram tylko na konsoli, a PC używam tylko do przeglądania forumka :D 

Opublikowano
1 minutę temu, Matriks_1111 napisał:

Jak pisałem wcześniej, gram tylko na konsoli, a PC używam tylko do przeglądania forumka :D 

ehhhh :(

Opublikowano

A ja powiem tak: Entliczek...pentliczek ...

Edytowane przez Mild_smoker

Opublikowano

Tak patrzę i nawet nie wiedziałem, że tu tylu Szczecinian jest ;O

Opublikowano
2 minuty temu, Starh napisał:

Tak patrzę i nawet nie wiedziałem, że tu tylu Szczecinian jest ;O

PAPRYKARZ POWAH

Opublikowano

Ee akurat nasz paprykarz to już za komuny był określany produktem premium nawet poza granicami Polski : O

Opublikowano

Dlatego takie zdrowe z nas wariaty. Zdrowie najważniejsze :nosacz2:

Opublikowano
Teraz, Velius napisał:

Ja nie jadlem to dlatego pewnie chory jestem.

My zdrowi w ciele, chorzy natomiast na umyśle :Coolface:

Opublikowano

No ja nie bardzo, Gripexy łykane jak cukiereczki za małolata przez ostatnie dwa dni. Ale za to gram w sztosiwa takie, że aż chce się być chorym :banderas:

Opublikowano
17 minut temu, Mild_smoker napisał:

A ja powiem tak: Entliczek...pentliczek ...

Ciekawe na kogo wypad-

PM8by4Q.png

giphy.gif

Wreszcie nadrobię klasyka VN-ek, dziękuję z całego serca :banderas:

Opublikowano

Ale bomba na ryj :banderas:No propsuje taki gust pana Ciemaki (nie wiem dlaczego ale zawsze czytam "ciemniaki").

Opublikowano

A mówili mi: Nie wyjeżdżaj do tego Szczecina bo tam nawet RMFfm zawraca. I tak już 8 lat...a ja przez ten czas ani razu paprykarzu nie jadłem... Za to paszteciki...:)

1 minutę temu, Velius napisał:

Ale bomba na ryj :banderas:No propsuje taki gust pana Ciemaki (nie wiem dlaczego ale zawsze czytam "ciemniaki").

Takiej opcji nie słyszałem. Rozumiem : na co dzień Ciemny, na steam Ciemaki, Od nawalonych świeżo poznanych znajomych Czarny... Chyba Ci się od tych prezentów wzrok popsuł:D A może to ta choroba?...:D

Opublikowano

Tomzacz juz dawno w swiecie nowelek, polecil mi Doki Doki Literature Club, ktore narazie ma hiatus bo ogrywam Kara no Shoujo od Rayosa (co tam sie dzieje w ogole, dobrze ze steam zniosl cenzure na VN) :obama:

Opublikowano
2 minuty temu, Dante napisał:

To kolejna osoba wpadnie do świata VNek i nie będzie dla niej ratunku?

Po części i tak wpadłem, pierwsze dwie Danganronpy już skończone :kaz:

Opublikowano

kf6QUXE.png

tenor.gif?itemid=5043119

Co sie stało w tej chwili? Siedze, patrze na forumek i nagle wyskakuje to co widac. Kiedy co gdzie jak :mog: 

Kurrrła NO CO SIE STALO JAK ZE CO. @Mild_smoker jaki ninja, dziekuje (pipi), alez mi ludziska rozjasniliscie dzisiaj dzien. BARDZO DZIEKUJE, alez podjarka, ile grania bedzie w 2019 roku :banderas:

Opublikowano

Ja tu naładowałem magazynek, a tu lufa Steam odmawia posłuszeństwa;/ Przegrzał się j(pip)ny chyba :(

Opublikowano
13 minut temu, Velius napisał:

:banderas:

ZIrzVGU.jpg

Opublikowano

No i Steama wysadziło w powietrze. Mam nadzieję, że jesteście dumni ze spalenia gabenowych serwerów :kaz:

edit: protip... nie podliczajcie hajsu wydanego na event :frog:

Edytowane przez Bzduras