Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem - Epizod IV: Nowa Szajba

Featured Replies

Opublikowano

Człowiek się ogarnia ze sprzątaniem i przygotowaniami do jutrzejszego Sylwka, a tu nagle powiadomienie, mail i co ukazuje się moim oczom? :dance:

eUDJWD9.jpg

@Velius A mówiłeś wariacie, że już dajesz sobie spokój :D 

Sky Force chętnie ogram bo zawsze lubiłem arcade'owe klimaty, a po wklepaniu kodu miło się zaskoczyłem, bo wprawdzie kupiłem kiedyś The Crew, choć potem okazało się, że to nie była gierka, a konto także tym bardziej dziękować :D

Nie róbcie mi tak, bo jak widzę maila zaczynającego się: "You've received a gift..." to aż robi mi się ciepło

giphy.gif

Także raz jeszcze DZIĘKUJĘ! :D I tym samym zmotywowałem się podwójnie do swojej cichej "dywersji".

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 78,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moi drodzy, wracam z dziadkiem, z wigilii od Mamy, chciałbym wam życzyć abyśmy jako ludzie nie tracili wiary w siebie, aby dobro gościło w naszych sercach już zawsze. Chciałbym Wam podziękować za to

• Co sie odyebało tutaj jezu ja juz moge sie zwijac z imprezy @tomzacz jaka bomba atomowa. Rayos i tomzacz wysadzili mi pol osiedla w powietrze wlasnie.

• Nie no tego to sie nie spodziewalem. Tzn spodziewalem sie ze Rayos jak zwykle oszukuje i cos tam komus kupi ale odrazu gierka nr 1 prosto w ryj, siedze w robocie wlasnie, pisze raport i wyskoczylo pie

Opublikowano

No to Finiszhym na  Matriksa bo znalazł się sposób jak dawać gierki komuś, kto nie ma wishlisty.

A Sky Force przyjemne i można fanie pograć przez parę godzin. 

Edytowane przez Dante

Opublikowano

Ale nie mów mi jak mam żyć, Papo :frog:

Opublikowano
8 minut temu, Bzduras napisał:

Ale nie mów mi jak mam żyć, Papo :frog:

@Rayos już by pewnie chciał żeby było po wszystkim bo boi się, że będzie musiał przerabiać tą już przygotowaną infografikę :nosacz3:

Opublikowano

Rayos już kupił loty na Madagaskar, wie dobrze co go czeka :shotgun:

Opublikowano

Gaben zobaczył, ze gra Bzduras Vs Gejben ma takie oceny i odblokował gift

@Bzduras dziękuje serdecznym paprykarzem!

an0KrJj.png

Opublikowano
  • Autor
2 minuty temu, Velius napisał:

U mnie nadal nic :nosacz3:

u mnie tez :nosacz:

@Bzduras infografiki, powtarzam, nie będzie, nie wiem nawt czy uda mi się zrobić zwykłe podsmowanie, taie tu bomby altają, że zliczać nie nadążam :obama: 

Opublikowano

Wiedziałem, że to kłamstwo... Podziel się danymi po zliczeniu, może coś uda się wymyślić. 

Opublikowano

@Matriks_1111 wzmógł moją psychozę, poyeby wy! Se siedzę i podjudzam do strzelania w siebie nawzajem a ten we mnie postanowił uderzyć, najpierw tym AsXRaav.png

a w kodzie było to...
t1Zun8Q.png

czyli chooy wielki i bąbelki z mojego poczucia bezpieczeństwa <3

jeszcze taka mała refleksja na temat mojego poczucia bezpieczeństwa

Opublikowano

Widzę, ze ktoś napatrzył się na filmy o 2 Wojnie Światowej i idzie z ostrzałem w tą stronę.

Opublikowano

Poczekam po prostu do końca eventu z uzupełnieniem listy życzeń, bo się boję waszych pomysłów

Opublikowano

Holy Moly!

Edytowane przez Starh