Jump to content

Doom Patrol - 2019 - DC Universe

Shen

Recommended Posts

• Replies 73
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
Posted

Bardzo fajny trailer, widzę, że seriale DC zapełnią mi lukę po tych netflixowych. Arrowverse to jednak poziom power rangers.

No i mam słabość do tej laski z orange is the new black

• Downvote 2
  • 2 weeks later...
Posted

Po trzech odcinkach stwierdzam, że uwielbiam ten serial. Inny klimat niż w Titans, z jajem. Takie seriale to DC może robić.

• Downvote 2
Posted

Potwierdzam, serial jest świetny! 

Dobrze zrealizowany, zagrany i przede wszystkim mega odjechany (coś na co liczyłem w przypadku The Umbrella Academy, ale się nie do końca udało).

Kurde, co odcinek mówię sam do siebie 'co to tutaj się odyebało?' :pawel:

Humor naprawdę do mnie trafia i często ryję na głos. Cycki, gore i ciężkie bluzgi w serialu superbohaterskim od DC? 

Nokórwa jeszcze jak.

Obok Legiona mamy coś naprawdę świeżego na tym poletku. 

POLECAM gorąco i jak utrzymają ten poziom, to będzie 8 rajtuz na 10 rajtuz.

• Upvote 1
  • Thanks 1
Posted

Czwarty odcinek też za(pipi)isty, ta wyrocznia :D no i Crowleya dawno nie widziałem.

Chyba muszę się komiksami zainteresować.

• Downvote 2
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Super serial. No nie spodziewałem się tak fajnie rozbudowanych charakterologicznie postaci po serialu na podstawie komiksu. Każda postać dostaje tutaj swój czas antenowy. Na razie jestem po 8 odcinkach ale już mogę powiedzieć że to najlepszy serial na podstawie komiksu jaki widziałem. Na pewno przebija te DC z Arrow i flashem bo je odpuściłem szybko ale też przyjemniej mi się to ogląda nawet od daredevila. 

P.s. odcinek 8 i ta scena oraz piosenka jak świetnie wkomponowane w serial. (W ogóle tak zwykła pioseneczka tu nabiera głębszego znaczenia) 

Spoiler

• Like 1
Posted

No goty serial, ale na forumku chyba  niedoceniony.  Co do postaci to troche mi Cyborg odstaje od reszty, może ten marny kostium mnie tak razi po oczach.

Posted
37 minut temu, Shen napisał:

No goty serial, ale na forumku chyba  niedoceniony.  Co do postaci to troche mi Cyborg odstaje od reszty, może ten marny kostium mnie tak razi po oczach.

Tu się zgadzam cyborg najsłabszy i mam wrażenie dodany troszkę na siłę.  Taki rozwydrzony smarkacz wśród dorosłych:)

Posted

Też skończyłem ostatnio cały sezon i pozostaję zachwycony.

Top 3 seriali superrajtuziarskich ever.

W finale to już w ogóle odlecieli na maksa po narkotykach scenarzyści :pawel:

8+/10.