Wredny 9879 Posted March 13, 2019 Posted March 13, 2019 Gierka na PeCetach i XBOX znana już od 2016, kiedy to pojawiła się w ID@XBOX w swojej wczesnej wersji, natomiast PeCetową premierę miała dokładnie rok temu. Wczoraj wskoczyła na sklepiki M$ i Sony (niestety chyba tylko cyfrówka), więc zakładam temat, bo może ktoś o tym nie słyszał. Na wiki określają to mianem "independent action-roleplaying game", choć gameplaye pokazuja głównie skradanie i unikanie starć. Gra robiona jest przez garstkę ludzi, z czego większość roboty wykonuje jeden koleś, niejaki Lionel "Seith" Gallat. Pamiętam, jak kiedyś widziałem jakieś materiały i bardzo chciałem w to zagrać, bo wygląda prześlicznie - główny bohater jest przeuroczy, gierka zebrała bardzo dobre oceny, a całość ma bardzo fajny klimacik. Trochę szkoda, że konsolowy release nastąpił właśnie teraz, gdy dookoła pełno dużych tytułów, ale trzeba będzie dać myszaqowi szansę Grał ktoś już, jakieś wrażenia? 2 1 Quote
Wredny 9879 Posted March 13, 2019 Author Posted March 13, 2019 Na PS Store za 104zł jest. Powyżej stówki za cyfrówkę to dla mnie wciąż psychologiczna bariera, zwłaszcza teraz, w obliczu The Division 2 i Sekiro... Czekałem tyle czasu to i do najbliższej promocji dotrwam 1 Quote
_Red_ 12103 Posted August 2, 2022 Posted August 2, 2022 https://www.metacritic.com/game/playstation-4/ghost-of-a-tale Dobre recki, po Strayu dla odmiany teraz pogram szczurem . Zupełnym przypadkiem to zobaczyłem w PSN, jest w abonamencie. Quote
Wredny 9879 Posted August 3, 2022 Author Posted August 3, 2022 Lata temu kupiłem to w cyfrze, a niedawno także pudełeczko dokupiłem do kolekcji - cudowny tytuł Quote
Square 8897 Posted August 3, 2022 Posted August 3, 2022 W dniu 2.08.2022 o 22:01, _Red_ napisał: Dobre recki, po Strayu dla odmiany teraz pogram szczurem Jeszcze możesz pograć lisem, też jest w Extra. 1 Quote
_Red_ 12103 Posted August 4, 2022 Posted August 4, 2022 O, a jaka gra? Nie chodzi chyba o Crasha. Quote
balon 5395 Posted August 4, 2022 Posted August 4, 2022 Rozumiem, że skoku pod buttonem tu nie uświadczę? Quote
Recommended Posts