Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Noob kupuje telewizor bądź monitor pod PS5/XSX

Featured Replies

Opublikowano
1 godzinę temu, WisnieR napisał(a):

A tobie jest HGIG przypadkiem? Ta trefna aktualizacja nie miała miejsca w EU. Zorientowali się w KOR i zanim poszła dalej została zablokowana. Dlatego w EU nowy Tizen OS wpadł dużo później do wersji B i C. Może że D już wyszło od razu z tym błędem ale wiem że na pewno to już przywrócili, sam ostatnio tego szukałem w 90C.

Edit: A w sumie to mi się pojebało bo ja mam przecież D. To był błąd w nowym Tizenie gdzie ta funkcja zniknęła a TV w wersji F startowały z nowym Tizenem. Poszła aktualizacja w KOR na stare serię i zanim doszło do EU to została zablokowana. Pamiętam, że właśnie czekałem na nowego Tizena dość długo.

Jaki masz model i jaką wersję oprogramowania? Masz w menu normalnie opcje HGiG? Bo ja mam wersje softu 1400 a mam możliwość do pobrania 6400 (to jest ten nowy Tizen One) i zastanawiam się czy go instalować właśnie.

• Odpowiedzi 20 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Wyobraźcie sobie że pracujecie w takim Media Markecie i przychodzi taki typ nazwijmy go dla przykładu BiBOlino (postać fikcyjna, zbieżność nazw kompletnie przypadkowa) po telewizor, wyciąga z torby pł

• Bartolinsky
    Bartolinsky

@gtfan jak te kropki po edycji postów są wołaniem o pomoc w alfabecie morsa, bo żonka zobaczyła co wypisujesz to tu masz ściągę byczku.       

• 5 złych decyzji w pakiecie. 

Opublikowano
6 minut temu, Redmitsu napisał(a):

Jaki masz model i jaką wersję oprogramowania?

S90D i jakiś najnowszy soft. W Samsungu nie ma w opcjach HGIG, bo to się po prostu tak nie nazywa. Kryje się to pod nazwą HDR/HDR10+ Gaming. Masz to do wyboru? Na 100% zostało to przywrócone.

Font Screenshot Multimedia Software

Opublikowano
1 godzinę temu, WisnieR napisał(a):

S90D i jakiś najnowszy soft. W Samsungu nie ma w opcjach HGIG, bo to się po prostu tak nie nazywa. Kryje się to pod nazwą HDR/HDR10+ Gaming. Masz to do wyboru? Na 100% zostało to przywrócone.

Font Screenshot Multimedia Software

To też takie mam opcje ale kiedyś był normalnie HGiG (to jest fota z jakiegoś modelu z 2024r tv)

IMG_2567.jpeg

Edytowane przez Redmitsu