Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 1 godzinę temu, WisnieR napisał(a):A tobie jest HGIG przypadkiem? Ta trefna aktualizacja nie miała miejsca w EU. Zorientowali się w KOR i zanim poszła dalej została zablokowana. Dlatego w EU nowy Tizen OS wpadł dużo później do wersji B i C. Może że D już wyszło od razu z tym błędem ale wiem że na pewno to już przywrócili, sam ostatnio tego szukałem w 90C.Edit: A w sumie to mi się pojebało bo ja mam przecież D. To był błąd w nowym Tizenie gdzie ta funkcja zniknęła a TV w wersji F startowały z nowym Tizenem. Poszła aktualizacja w KOR na stare serię i zanim doszło do EU to została zablokowana. Pamiętam, że właśnie czekałem na nowego Tizena dość długo.Jaki masz model i jaką wersję oprogramowania? Masz w menu normalnie opcje HGiG? Bo ja mam wersje softu 1400 a mam możliwość do pobrania 6400 (to jest ten nowy Tizen One) i zastanawiam się czy go instalować właśnie.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 6 minut temu, Redmitsu napisał(a):Jaki masz model i jaką wersję oprogramowania?S90D i jakiś najnowszy soft. W Samsungu nie ma w opcjach HGIG, bo to się po prostu tak nie nazywa. Kryje się to pod nazwą HDR/HDR10+ Gaming. Masz to do wyboru? Na 100% zostało to przywrócone.
Opublikowano 11 minut temu11 min 1 godzinę temu, WisnieR napisał(a):S90D i jakiś najnowszy soft. W Samsungu nie ma w opcjach HGIG, bo to się po prostu tak nie nazywa. Kryje się to pod nazwą HDR/HDR10+ Gaming. Masz to do wyboru? Na 100% zostało to przywrócone.To też takie mam opcje ale kiedyś był normalnie HGiG (to jest fota z jakiegoś modelu z 2024r tv) Edytowane 10 minut temu10 min przez Redmitsu