Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano
3 minuty temu, ASX napisał:

piękny cherrypicking Yetiego, wybrał sobie tylko najlepsze cytaty aby pasowały do jego propagandy xd

Wybrał te nieopłacone 

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 364 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
16 minut temu, ASX napisał:

piękny cherrypicking Yetiego, wybrał sobie tylko najlepsze cytaty aby pasowały do jego propagandy xd

te są moje ulubione :kaz:

unknown.png

unknown.png

unknown.png

SPENCER TY CHVJU, CZEMU MI GENERACJE PRZEŚLADUJESZ!!!!!!!!

Opublikowano

tak jak pisałem wcześniej i tak sam deweloper przyznał, gra musi działać w natywnym 4k/60 fps już na Series X i nie będzie takiego problemu

jak dla mnie bardzo dobrze to rozegrał MS, a deweloperzy trochę popłaczą teraz na początku to nic się nie stanie

Opublikowano

Czyli najładniejsze gry dalej na PlayStation a najwyższa rozdzielczość na Xboxie, nic się nie zmienia, w czym wiec problem?

Opublikowano

No nie wiem byczku. Najładniejsze jak na możliwości Plejaka pewnie tak, ale sufitem generacji jest wciąż XSX. :) Pewnie Rockstar znów zdziała jakieś czary i najładniejszą grą generacji będzie multiplatforma na BeastBoxa.

Opublikowano

Trzymaj Wezyrek większe autorytety. 

ID Software 

Infinity

No i pojawiło się wideo DF, podobno warto obejrzeć. :kaz:

Opublikowano

Yeti jak przeszukuje twittera, żeby tylko coś złego znaleźć o xboxie xDDD Żenujący typ.

Opublikowano

Płaku płaku, a potem znów 99% gier będzie najładniej wyglądało na XSX i tytuł najpiękniejszej gry generacji znów przypadnie tej platformie. :pawel: 

Oj pali się pod dupką klapom, elegancko. YETI jeszcze nie wyszedł z szoku po masakrze Plejśmiecia w jego 25-cio lecie.

SPENCER GNOJU PRZESTAŃ MI KLAPÓW PRZEŚLADOWAĆ!!!!

Opublikowano

na PS5 zrobią masakratory graficzne, w 1440p i pokazem slajdów :kaz:

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Płaku płaku, a potem znów 99% gier będzie najładniej wyglądało na XSX i tytuł najpiękniejszej gry generacji znów przypadnie tej platformie. :pawel: 

Oj pali się pod dupką klapom, elegancko. YETI jeszcze nie wyszedł z szoku po masakrze Plejśmiecia w jego 25-cio lecie.

SPENCER GNOJU PRZESTAŃ MI KLAPÓW PRZEŚLADOWAĆ!!!!

1 minutę temu, Lokomotywa napisał:

na PS5 zrobią masakratory graficzne, w 1440p i pokazem slajdów :kaz:

200.gif

Opublikowano

Klapy to są jednostki: jadą po konsoli która ma kosztować 1300zł że taka słaba, a sami zapominają, że ta pokraka PS5 jest znacznie słabsza od XSX :yao:. Pięknie się miotają :banderas:

Opublikowano

O chuj, ta Ska nowa XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD A już myślałem to ścierwo kupić XD

Opublikowano
10 minut temu, Shago napisał:

Klapy to są jednostki: jadą po konsoli która ma kosztować 1300zł że taka słaba, a sami zapominają, że ta pokraka PS5 jest znacznie słabsza od XSX :yao:. Pięknie się miotają :banderas:

Ale XSX się nie sprzeda bo wszyscy fanatycy MS kupią XSS. Wiec hamulcowy jak chvuj...

Opublikowano

Hamulcowy to mógł wcisnąć Twój stary jak Cie tworzył ;)

Opublikowano

Ale przesrane jarać się xboxem. Co generację dostawać wpierdol nie może być zbyt miłym doświadczeniem  :)

Opublikowano
2 minuty temu, Pupcio napisał:

Ale przesrane jarać się xboxem. Co generację dostawać w(pipi) nie może być zbyt miłym doświadczeniem  :)

Słyszałeś o syndromie sztokholmskim?

Opublikowano

Już widze ta przepaść między multiplatformami muszącymi działać na series S i na każdej innej konsoli a exy na Ps5, działające tylko na jednej, domyślnie 2 i pół raza mocniejszej konfiguracji.

Opublikowano

Exy sony to już wygląd żyćka. Exy ms? No poza tym że to nie exy to chyba wszyscy wiemy jak wyglądają  :)

Opublikowano

2Kz6Is.jpg

Edytowane przez Lokomotywa

Opublikowano
7 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Taka Forza Horizon 4 to najpiękniejsze wyścigi w historii, ale skąd klapy mają to wiedzieć jak dla nich "nieosiągalny poziom" to kohwa martwy DriveClub z 2014 roku? :pawel: 

Wyścigi kuzwa? Sportowa fura to wole w realu pojeździć. Na konsoli chce dobra grę akcji. Graliście w dobre gry akcji które są tylko na Waszej konsoli? 

Opublikowano

4 minuty temu, ListuniO napisał:

Wyścigi kuzwa? Sportowa fura to wole w realu pojeździć. Na konsoli chce dobra grę akcji. Graliście w dobre gry akcji które są tylko na Waszej konsoli? 

tak, Gears of War, tam masz akcje, a nie lizanie ścian żeby znaleźć 2 naboje

Edytowane przez Lokomotywa

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.