Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano
3 minuty temu, ASX napisał:

piękny cherrypicking Yetiego, wybrał sobie tylko najlepsze cytaty aby pasowały do jego propagandy xd

Wybrał te nieopłacone 

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 409,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
16 minut temu, ASX napisał:

piękny cherrypicking Yetiego, wybrał sobie tylko najlepsze cytaty aby pasowały do jego propagandy xd

te są moje ulubione :kaz:

unknown.png

unknown.png

unknown.png

SPENCER TY CHVJU, CZEMU MI GENERACJE PRZEŚLADUJESZ!!!!!!!!

Opublikowano

tak jak pisałem wcześniej i tak sam deweloper przyznał, gra musi działać w natywnym 4k/60 fps już na Series X i nie będzie takiego problemu

jak dla mnie bardzo dobrze to rozegrał MS, a deweloperzy trochę popłaczą teraz na początku to nic się nie stanie

Opublikowano

Czyli najładniejsze gry dalej na PlayStation a najwyższa rozdzielczość na Xboxie, nic się nie zmienia, w czym wiec problem?

Opublikowano

No nie wiem byczku. Najładniejsze jak na możliwości Plejaka pewnie tak, ale sufitem generacji jest wciąż XSX. :) Pewnie Rockstar znów zdziała jakieś czary i najładniejszą grą generacji będzie multiplatforma na BeastBoxa.

Opublikowano

Trzymaj Wezyrek większe autorytety. 

ID Software 

Infinity

No i pojawiło się wideo DF, podobno warto obejrzeć. :kaz:

Opublikowano

Yeti jak przeszukuje twittera, żeby tylko coś złego znaleźć o xboxie xDDD Żenujący typ.

Opublikowano

Płaku płaku, a potem znów 99% gier będzie najładniej wyglądało na XSX i tytuł najpiękniejszej gry generacji znów przypadnie tej platformie. :pawel: 

Oj pali się pod dupką klapom, elegancko. YETI jeszcze nie wyszedł z szoku po masakrze Plejśmiecia w jego 25-cio lecie.

SPENCER GNOJU PRZESTAŃ MI KLAPÓW PRZEŚLADOWAĆ!!!!

Opublikowano

na PS5 zrobią masakratory graficzne, w 1440p i pokazem slajdów :kaz:

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Płaku płaku, a potem znów 99% gier będzie najładniej wyglądało na XSX i tytuł najpiękniejszej gry generacji znów przypadnie tej platformie. :pawel: 

Oj pali się pod dupką klapom, elegancko. YETI jeszcze nie wyszedł z szoku po masakrze Plejśmiecia w jego 25-cio lecie.

SPENCER GNOJU PRZESTAŃ MI KLAPÓW PRZEŚLADOWAĆ!!!!

1 minutę temu, Lokomotywa napisał:

na PS5 zrobią masakratory graficzne, w 1440p i pokazem slajdów :kaz:

200.gif

Opublikowano

Klapy to są jednostki: jadą po konsoli która ma kosztować 1300zł że taka słaba, a sami zapominają, że ta pokraka PS5 jest znacznie słabsza od XSX :yao:. Pięknie się miotają :banderas:

Opublikowano

O chuj, ta Ska nowa XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD A już myślałem to ścierwo kupić XD

Opublikowano
10 minut temu, Shago napisał:

Klapy to są jednostki: jadą po konsoli która ma kosztować 1300zł że taka słaba, a sami zapominają, że ta pokraka PS5 jest znacznie słabsza od XSX :yao:. Pięknie się miotają :banderas:

Ale XSX się nie sprzeda bo wszyscy fanatycy MS kupią XSS. Wiec hamulcowy jak chvuj...

Opublikowano

Hamulcowy to mógł wcisnąć Twój stary jak Cie tworzył ;)

Opublikowano

Ale przesrane jarać się xboxem. Co generację dostawać wpierdol nie może być zbyt miłym doświadczeniem  :)

Opublikowano
2 minuty temu, Pupcio napisał:

Ale przesrane jarać się xboxem. Co generację dostawać w(pipi) nie może być zbyt miłym doświadczeniem  :)

Słyszałeś o syndromie sztokholmskim?

Opublikowano

Już widze ta przepaść między multiplatformami muszącymi działać na series S i na każdej innej konsoli a exy na Ps5, działające tylko na jednej, domyślnie 2 i pół raza mocniejszej konfiguracji.

Opublikowano

Exy sony to już wygląd żyćka. Exy ms? No poza tym że to nie exy to chyba wszyscy wiemy jak wyglądają  :)

Opublikowano

2Kz6Is.jpg

Edytowane przez Lokomotywa

Opublikowano
7 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Taka Forza Horizon 4 to najpiękniejsze wyścigi w historii, ale skąd klapy mają to wiedzieć jak dla nich "nieosiągalny poziom" to kohwa martwy DriveClub z 2014 roku? :pawel: 

Wyścigi kuzwa? Sportowa fura to wole w realu pojeździć. Na konsoli chce dobra grę akcji. Graliście w dobre gry akcji które są tylko na Waszej konsoli? 

Opublikowano

4 minuty temu, ListuniO napisał:

Wyścigi kuzwa? Sportowa fura to wole w realu pojeździć. Na konsoli chce dobra grę akcji. Graliście w dobre gry akcji które są tylko na Waszej konsoli? 

tak, Gears of War, tam masz akcje, a nie lizanie ścian żeby znaleźć 2 naboje

Edytowane przez Lokomotywa

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.