Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

Co w tym dziwnego, Sony odleciało w tej generacji trzeba być głupim lub ślepym żeby tego nie zauważyć, zachłanność w czasach kryzysu ich zgubi.

PS.

Mam tylko nadzieję ze xbox za bardzo nie odleci wciskaniem też we wszystko 120fps bo cofniemy się w rozwoju grafiki....

spacer.png

Edytowane przez eX4cT_PL

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 362,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
1 minutę temu, eX4cT_PL napisał:

Co w tym dziwnego, Sony odleciało w tej generacji trzeba być głupim lub ślepym żeby tego nie zauważyć, zachłanność w czasach kryzysu ich zgubi.

Pewnie zamiast usprawniać wsteczna jak MS skupia się na nowych grach. Co w tym złego ze lecą do przodu gdy konkurencja się u”wstecznia”???:dunno:

Opublikowano
  • Autor
9 minut temu, szejdj napisał:

ru,chanie u sony odcinek 151231

Ale gdzie tu wina Sony?

Opublikowano

Pewnie MS im zapłacił, żeby nie było takiej możliwości na playstation.

Opublikowano

Niesamowite jak ludziom jest trudno przełknąć możliwość, że obie konsole mogą być dobre. 

Opublikowano
10 minut temu, eX4cT_PL napisał:

spacer.png

To Driveclub?

8 minut temu, ListuniO napisał:

skupia się na nowych grach.

Mówisz o tym DLC mającym usprawiedliwić pełną cenę za remaster Spidermana za 2018 czy remake'u gry z 2009 roku? Czy może o 14 części Ratcheta czy kolejnych zapowiedzianych open-worldach? Nowe w przypadku Sony oznacza tylko datę wydania, bo gameplayowo i gatunkowo to ciemne wieki gamingu.

Konsola anty-konsumencka, pod casuali, coś co nie może zainteresować gracza corowego.

Opublikowano
6 minut temu, Square napisał:

Ale gdzie tu wina Sony?

co? xdd kupuje gre na xboxa z 2017 i gram w 2020 w najlepszej jakosci na kazdym mozliwym xboksie, kupuje gre na ps4 i w 2020 gram tylko na ps4 xdd TO NIE WINA SONY ZE NIE MOGE ODPALIC GRY Z PS4 NA PS5!!!111

Opublikowano
  • Autor

Przecież odpalisz tego Watch Dogsa z PS4 na PS5. News jest o braku darmowego patcha na PS5, a to w całości zależny od wydawcy gry. Więc spytam ponownie, gdzie tu wina Sony?

Opublikowano
8 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Konsola anty-konsumencka, pod casuali, coś co nie może zainteresować gracza corowego.

Myśle ze aktualnie gracza corowego może tylko zainteresować portfolio na PC a nie na konsole. Konsole zawsze były domena mas a nie core graczy. Ja zreszta tez tak gram ale  sobie ”core łatki” nie przyszywam bo kompleksów z powodu grania na konsolach nie mam.:)

Edytowane przez ListuniO

Opublikowano
4 minuty temu, Square napisał:

Przecież odpalisz tego Watch Dogsa z PS4 na PS5. News jest o braku darmowego patcha na PS5, a to w całości zależny od wydawcy gry. Więc spytam ponownie, gdzie tu wina Sony?

Kto wie jakie tam są zapiski w umowach :dunno:

Opublikowano
9 minut temu, ListuniO napisał:

Myśle ze aktualnie gracza corowego może tylko zainteresować portfolio na PC a nie na konsole.

JanuszStation niekoniecznie, ale Xbox jest już bardzo dobrym wyborem co też tłumaczy dlaczego wiele osób zainteresowanych do tej pory PC spróbuje nadchodzącego XSX. :) Corowca ciągnie do core console. :) 

Opublikowano
14 minut temu, Square napisał:

Ale co mnie jako konsumenta interesuje czyja to wina? Bo mnie osobiście zupełnie nic, ja jedynie jestem potencjalnym klientem, gdzie kolejny raz dociera do mnie przekaz: na Xboxie odpalam wszystko bez dodatkowych opłat, na PS5 (pipi) wie, albo dopłacaj Pan. Wnioski wyciągam sam..

Opublikowano

Zastanówcie się dwa razy co piszecie o playstation. To nie wina Sony, nie chce bana.

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano

TO NIE WINA SONY ŻE NIE ODPALE GRY Z PS4 NA PS5 W LEPSZEJ JAKOŚCI.

Opublikowano

Sony nie wiedziało o obozach

Opublikowano

To też nie wina Sony, że w grach crossgenowych nie można sejwów przenosić :/ Ale ci developerzy się na nich uwzięli.

Opublikowano
1 minutę temu, Ma_niek napisał:

To wszystko dla dobra graczy. 

4ThePlayers! ;)

Opublikowano

Zielone chuyki nie chcą dac zarobić twórcom i najlepiej kupić raz grę i grać na jednej kopii przez 3 generację  :/

Opublikowano
52 minuty temu, ListuniO napisał:

Ja zreszta tez tak gram ale  sobie ”core łatki” nie przyszywam bo kompleksów z powodu grania na konsolach nie mam.:)

Jak ty soulsów nie umiesz przejść, to śmiesznie by było, gdybyś siebie tak określał xD

Opublikowano

Już Ci mówiłem ze te gry mnie nudzą a nie ze są trudne. Jakbym był No lifem z nieograniczona ilością czasu to bym sobie wciągał te gry nosem.:)

Opublikowano

Przez weekend potestowalem PS NOW i mi sie odechcialo przez to Gamepassa. Za duzo rzeczy do sprawdzenia az sie nie chce w nic grac. Zaczalem od sprawdzania gierek takich srednich, oczywiscie na liscie wyboru spedzilem chyba z 20 minut bo sie nie moglem zdecydowac az w koncu sciagnalem Medievil, pogralem godzinke i troche taki nie za dobry ten remake, to sciagnalem sobie Borderlandsy bo nigdy nie gralem i nagle mi sie przypomnialo ze nie gralem w RE7 :obama: Koniec koncow nie zaczalem zadnej z nich. Jak teraz tak ma wygladac moj gejming to slabo to widze.

Opublikowano

Granie w soulsy=bycie nolifem xD

To kim są fani exów sony? Kinomaniakami?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.