Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Deathloop

Featured Replies

Opublikowano

Mi brakuje ze 3 trophy ale ciężko wrócić po pół roku przerwy .
Dla mnie gra była mega zaskoczeniem, in plus.
Tym bardziej że na początku tak średnio bardzo się grało.

Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka

• Odpowiedzi 352
  • Wyświetleń 36 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Deathloop Backstory Z góry zaznaczę, że jest ogrom nieścisłości w określaniu tej gry. Spotkałem się z nazywaniem jej roguelitem, na co teraz mogę zareagować ogromnym XD To nie jes

• No i skończyłem, ale nic nie napiszę, bo gra jest w złym dziale.     

• Ale Sony z Bethesda spartolili marketing tej gry. Od pierwszej zapowiedzi nie do końca było wiadomo czym ta gra chce być i jawiła się (przynajmniej mi) na wariację Dishonored z komponentem multi i rog

Opublikowano

Za mna niecałe 6h, bawię się swietnie. Juliana wpadła dwa razy do tej pory i zginęła moze w 6-7sek. Bardziej własnie licze na to, że pojedynki z nią staną się wymagające bo teraz mam wrazenie ze wręcz wbiega pod lufę. Strasznie mi siadła ta gierka.

Opublikowano
53 minuty temu, pawelgr5 napisał:

Za mna niecałe 6h, bawię się swietnie. Juliana wpadła dwa razy do tej pory i zginęła moze w 6-7sek. Bardziej własnie licze na to, że pojedynki z nią staną się wymagające bo teraz mam wrazenie ze wręcz wbiega pod lufę. Strasznie mi siadła ta gierka.

Jest do rozjebania szybko ale czasem pojawia się z taką czerwoną poświtą i jest to tabliczka amoku co drastycznie zwiększa jej poziom hp. 

Ja wczoraj skończyłem i w sumie się ciesze bo zabijanie wszystkich bossów od nowa już mnie irytowało. Wykryli mnie w updam i już była napierdalanka, a aleksisa przypadkiem zabilem xd z resztką życia udało się dotrzeć do tej rakiety. Zakończenie historii nie daje satysfakcji i mało co wiadomo o co chodziło. Ja postanowiłem

Spoiler

zastrzelić sukę i skoczyć w przepaść aby zamknąć pętle i później z cutscenki wynika, że wszyscy zaczeli się wynosić z wyspy.

Gra z pewnością jest pomysłowa ale czasem staje się też męcząca kiedy musimy powtarzać to samo. Muszę obronić ją jednak jesli chodzi o system strzelania, nie rozumiem jak można gadać, że jest płaskie i bez satysfakcji. Dualsense może podbija odczucia, ale generalnie strzela się świetnie.

Jak ocenić grę? Kiedy mnie wkurwiała to 6/10 a kiedy bawiłem się dobrze to 8/10 więc dam 7/10.

Edytowane przez PanKamil