Skocz do zawartości

Usługi Abonamentowe (Xbox Game Pass, Origin Acess, Uplay+)

Featured Replies

Opublikowano

Psst blant - apka jest w fazie beta. 

• Odpowiedzi 43
  • Wyświetleń 7,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Abonamenty to chyba najlepsza rzecz jaka spotkała branże w tej generacji, z kilku powodów:   - można bez czekania na recenzje sprawdzić gierke ze paczkę gruszek i samemu wyrobić sobie opinie

• Teraźniejszość.

Opublikowano

W tej apce Xbox GP na PC najbardziej wnerwia mnie brak głupiej alfabetycznej listy gierek. To nie jest chyba takie trudne do zrobienia bo na konsoli jest. Pomijam już takie bajery jak podgląd osiągnięć albo własne tagi dla produkcji.

Opublikowano
2 godziny temu, Dante napisał:

W tej apce Xbox GP na PC najbardziej wnerwia mnie brak głupiej alfabetycznej listy gierek. To nie jest chyba takie trudne do zrobienia bo na konsoli jest. Pomijam już takie bajery jak podgląd osiągnięć albo własne tagi dla produkcji.

8 godzin temu, _Be_ napisał:

Psst Dante - apka jest w fazie beta. 

Bluber zakazuje wytykać błędów bo skoro beta to trzeba brać to co jest bez jakiejkolwiek krytyki. Zawsze myślałem że bety są po to aby właśnie wymieniać się bugami czy niedoróbkami. No ale co ja tam wiem

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Jak błędy masz w pobieraniu możesz zawsze spróbować przez MS Store.

Czasami w ogóle się z serwerami nie chce łączyć nawet na storze, ja pobralem wszystko co mnie interesowało i nawet za specjalnie nie używam. Do osiągnięć, podglądu progresu, służy inna aplikacja przecież.

Pomocnik kinsoli Xbox - tam masz chyba wszystko o czym piszesz Dante.

Dodatkowo zawsze w Win juz domyslnie włączony jest Game Bar, Win+G, brakuje tam za to mocno licznika fps.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Licznik fps możesz włączyć w Nvidia Experience

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie wiem czy to znany hack, ale skończyła mi się subskrypcja Game Pass na PC a dalej mogę grać we wszystko co mam z tej usługi zainstalowane. :reggie:

Opublikowano

O to ciekawe. Zastanawia mnie jak długo będzie to możliwe bo miałem podobnie kiedyś na klocku ale tylko przez dwa dni.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Pytanie za sto punktów - czy ta beznadziejna aplikacja Xbox Game Pass zapisuje to co ściągnąłem? Od dwóch dni pobieram Forzę Horizon 4, w nocy ściągnę max 25 GB, wyłączam laptopa, potem uruchamiam od nowa i cały pobrany rozmiar znika i muszę rozpoczynać ściąganie od zera, choć pokazuje na dysku, że te 20 GB gdzieś jest zapisane... 

Opublikowano

Przeliczy sobie chwilę to co już masz na dysku i będzie pobierać dalej.

Edytowane przez Bzduras

Opublikowano

Na razie tak się nie stało - próbowałem dwukrotnie i dwukrotnie rozpoczynało ściągać od zera. 

Opublikowano

To masz jakiegoś buga, u mnie po pauzie zaczyna od punktu w którym skończyło.

Opublikowano

Spróbuj zresetować Windows Store w opcjach programów w panelu sterowania.

Opublikowano
4 godziny temu, lukas_k96 napisał:

Gdzie to jest konkretnie? Bo nie widzę tego w panelu sterowania. 

W Ustawieniach, tych do których dostajesz się z poziomu Startu. W panelu tej opcji nie znajdziesz.

• 1 rok później...