Opublikowano 4 września 20195 l Co tu dodawać? Aha... Premiera w Q4 2022 Edytowane 4 września 20195 l przez Frantik
Opublikowano 4 września 20195 l No niestety długo każą czekać ;(Jest to dla mnie jednak nius roku, czekam mocno, po krótkim zwiastunie i obrazkach od razu widać, że wiedzą co robią.
Opublikowano 9 lutego 20241 r Raczej nie warto pobierać. Jest tylko tutorial + tryb szybkiej potyczki w multi której nawet nie udało mi się jeszcze odpalić. Wyszukiwarka gier pokazywała mi maksymalnie dwie rozgrywki do których i tak nie udało się wejść po kilku minutach czekania. Sama gra wygląda i rusza się cudownie dlatego ja teraz odpuszczam za to czekam z gotowym portfelem na premierę fulla.
Opublikowano 30 października 202430 paź https://cdaction.pl/newsy/homeworld-3-tworcy-ukradkiem-zrezygnowali-z-denuvo To już niedługo pewnie premiera na gog.