Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Oczywiście ze niektóre gry wyjdą tez na PS5 ale jakim trzeba być debilem żeby je kupować na PS5 mogąc je mieć za 4zl w Game Passie, aaaaaa już wiem, trzeba być klapem.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
21 minutes ago, lpcl said:

No tak mam te kilkadziesiąt mln nabitych punktów za które mógłbym kupić dziesiątki tych paczek ale trwa to wieki. Ja prdl idź może pograć w coda. Wszystkie skiny były do zdobycia za walutę z gry i postęp. Sam mam 152 poziom ale będziesz, mi tłumaczył, że to jakieś skomplikowane bo trzeba było grać. Aha typie, niezły z ciebie Janusz. I to pisanie o braku ludzi po pół roku od premiery. xdxdxd

Haha no cyrk 

Ja ci pisze o paczkach w Warzone które dawały realną przewagę a ten broni tej mechaniki mówiąc ,ja mam miliony pkt i 150 lvl Xd XD 

Nie pisałem nigdzie o braku graczy po premierze, pisałem o matchmaking który kompletnie po pół roku się zesrał,to jakby Nadal w tenisa grał z gościem co dopiero zaczyna i według botów wszystko ok , wszystko działa XD

Nadal ograł typa 6-0 6-0 mówiąc "niezły z ciebie Janusz" a chłop nawet nie umie rakietki trzymać XD bo matchmaking poprostu wrzucił typa w pierwszą ligę XD

Chłop przegrał miliony godzin ma 150 lvl a nawet nie rozumie logiki tej gry i kto tu jest Januszem? XD

Opublikowano
Teraz, KarolJanuszGejmingu napisał:

Haha no cyrk 

Ja ci pisze o paczkach w Warzone które dawały realną przewagę a ten broni tej mechaniki mówiąc ,ja mam miliony pkt i 150 lvl Xd XD 

Nie pisałem nigdzie o braku graczy po premierze, pisałem o matchmaking który kompletnie po pół roku się zesrał,to jakby Nadal w tenisa grał z gościem co dopiero zaczyna i według botów wszystko ok , wszystko działa XD

Nadal ograł typa 6-0 6-0 mówiąc "niezły z ciebie Janusz" a chłop nawet nie umie rakietki trzymać XD bo matchmaking poprostu wrzucił typa w pierwszą ligę XD

Chłop przegrał miliony godzin ma 150 lvl a nawet nie rozumie logiki tej gry i kto tu jest Januszem? XD

Trudno się z tobą rozmawia bo piszesz jakieś głupoty. Za granie w każdy tryb dostajesz punkty, za pkt kupujesz paczki z broniami, skórkami itd. Jak gameplay jest dobry jak w h5 to grasz z przyjemniścią i szybko gromadzisz pkt bo tu nie ma ściany, która powoduje, że musisz grać mln godz. by to zdobyć. Ale widocznie dla ciebie grane w gry to odpierdalanie pańszczyzny u Pana na polu i grasz po to, żeby pojeździć skorpionem w warzone, dlatego musisz kupować za walutę te mityczne paczki. I nie po pół roku nie było żadnego problemu z matchmakingiem z podobnymi klasowo graczami z naszego regionu. Takie problemy pojawiły się po kilku latach. Tak więc albo byłeś słaby i zrzucasz to na matchmaking albo miałeś niesamowitego pecha ale jako osoba grająca regularnie (chociaż ostatnio już sporo mniej) od 6 lat to raczej stawiam na pierwsze. 

Opublikowano
42 minuty temu, Jakim napisał:

No dobra, ten MFS faktycznie na wakacje wam sie przyda, przynajmniej coś zwiedzicie.

Hades też na plejke przypominam ;)

Ale nie za pringelsy. xd

Opublikowano
20 minut temu, KarolJanuszGejmingu napisał:

Haha no cyrk 

Poczekaj, czyli wychodzi na to ze boty drące ryja o skillowym multi w halo z wezyrem na czele nie maja specjalnie pojęcia o tej grze? Kurwa kisne

Opublikowano

A i bym zapomniał. Kamilek i rozalia nie zesrajcie się typy. 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano

Zieloni ciagle grupa wsparcia i to już nawet post pod postem wspierając samych siebie i przekonując samych siebie, że jest dobrze:yao: tymczasem kalka chojzy, cwalo czyli to samo o 20 lat:yao: I jeszcze w tym smieciu nie ma nawet ray tracingu bo to kuwa przerasta tego technologicznego bubla :dynia:

20210614_225010.jpg

Opublikowano
7 minut temu, LiŚciu napisał:

Poczekaj, czyli wychodzi na to ze boty drące ryja o skillowym multi w halo z wezyrem na czele nie maja specjalnie pojęcia o tej grze? Kurwa kisne

Gówno to wie Karol, ale takim gamoniom jak Ty co to nawet w gry nie grają wszystko jedno. :) Z resztą, Karol najwięcej czasu spędził w uber casualowym WarZone które nawet rang nie ma, więc i zasady gry są w sumie luźne.

Halo = Arena, reszta jest tylko dodatkiem.

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Gówno to wie Karol, ale takim gamoniom jak Ty co to nawet w gry nie grają wszystko jedno. :) 

Okazuje się ze nie tylko ja nie gram w gry XD

Opublikowano

Ja perdole, właśnie zobaczyłem kręgle i piniate w chojzie 5:yao: i to kuwa robia te boty przez 1000 godzin w tym crapiszczu?:yao: no to ja się nie dziwię, ze się dobrze bawią jak to rozrywka dobra dla downów :yao:

Opublikowano
3 minuty temu, LiŚciu napisał:

Okazuje się ze nie tylko ja nie gram w gry XD

No nie Karol jednak coś tam grał, a ty pieprzysz głupoty jak zwykle. xd

Opublikowano
4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Z dedykacją.

16237420048423464714894927139414.jpg

A a a le mam 21 dni przegrane w halo. I co kurwa z tego jak Karol was wyjaśnił a ty pewnie 21 dni na spectatorze siedziałeś :)

Opublikowano
1 minutę temu, LiŚciu napisał:

A a a le mam 21 dni przegrane w halo. I co kurwa z tego jak Karol was wyjaśnił a ty pewnie 21 dni na spectatorze siedziałeś :)

Karol wyjaśnił jedynie, żę każualowy Warzone zawiera płatne paczki które kupują Ci broń (jednorazowo), ale nie skilla. Nie wątpie, że chłopak swoje ograł, ale Halo w PvP to Arena i to na tej zasadzie toczy się oś multiplayera, turnieje i tu się wyrabia SKILL oraz RANGI. 

Opublikowano
21 minutes ago, LiŚciu said:

Kolega nie rozumie istoty problemu,

W arenowych skill shooterach jak halo bardzo ważne znaczenie ma matchmaking.

Jeśli jesteś przeciętny chciałbyś grać z ludźmi na swoim Poziomie skila.Zeby znać mapy,przewagi itp

Nie chcesz grać z typem co ci wali buły z końca mapy ani z takim co nie umie trzymać pada.

I jeszcze raz powtarzam,halo to świetna gra ale tylko wtedy kiedy Matchmaking działa,na premierę w to grało się świetnie ale im dalej tym gorzej,mecze z wyrównanych zamieniały się w totalna dominację jednych z drużyn.

Gdyby to był BF czy cod to nikt by się tyn nie przejmował ale to jest arena shooter.

Ja im staram się to wytłumaczyć a ci od Januszy mnie wyzywają XD 

Opublikowano
4 minuty temu, KarolJanuszGejmingu napisał:

I jeszcze raz powtarzam,halo to świetna gra ale tylko wtedy kiedy Matchmaking działa,na premierę w to grało się świetnie ale im dalej tym gorzej,mecze z wyrównanych zamieniały się w totalna dominację jednych z drużyn.

Może to też na tym polega? Że po prostu są mecze gdzie goście o wyższym skillu są akurat na etapie pięcia się po szczeblach rankingu i zaszczyt obskoczenia wpierdolu 17 do 50 przypadł właśnie Tobie. Albo grają premade? Piszesz, że ojeju jak ten zły matchmaking nie działa, a opisana przez Ciebie sytuacja zdarzyła mi się niejednokrotnie i w Destiny i w Titanfallach czy nawet CoDzie.

Także pisanie, że matchmaking ssie, bo grałeś w gry gdzie ktoś Cię wyjaśnił... no sorry, ale to brzmi jakbyś płakał, że nie możesz przeskoczyć golda. 

Opublikowano
16 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Z dedykacją.

widzę jeden cykl na tabsach antykoncepcyjnych można na xboxie pierdolnąć z dindu i hermano

Opublikowano
10 godzin temu, Donatello1991 napisał:

Medium, Forza5, MFS 30 fps. Czy to są jakieś jaja? 12 flopów? Chyba ujów w pupie spermera. Halo pewnie też w 30 będzie.

Opublikowano

Akurat matchmaking był bardzo ok przez długi czas dopóki była odpowiednią baza graczy w EU. Oczywiście mogłeś trafić np. na iroli, którzy się teleportowali albo kolesi z netem z ziemniaka ale to bolączka wszystkich gierek online. Potem z odpływem było coraz gorzej ale tak jak piszę nastąpiło to po wielu latach. A ja się akurat piąłem od rangi Silver i na początku było bardzo łatwo dojść do onyx w slayerze. Teraz to jest dopiero męczarnia chłopie więc bez kitu nie narzekaj Karol. 

3 minuty temu, YETI napisał:

Fh w 60, hi w 120 ale dalej wypisujcie brednie. 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano

Chojza 60 fps w 1080p :dynia: oczywiście bez ray tracingu bo ten czarny murzyński szrot by się spalil:kaz:  regres graficzny i regres w plynnosci:obama: 

MAGICY Z PLAYGROUND:dynia::dynia:

Opublikowano

Czy któremuś klapowi udało się już poruszyć krzaczkiem w Raczecie czy ta gra to jednak wydmuszka? :reggie: i oni maja czelność bełkotać na temat Forzy i Halo 

Opublikowano

Spokojnie Returnal wycisnął z ps5 max. Full HD i 40 fps, game over, lights out. A klapy się plują o gry na xboxa. xdxdxd

Opublikowano
53 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Z dedykacją.

Ty ale ja mam przegrane prawie 3000h w Destiny, co nie robi mnie zaraz znawcą gry, a samo PvP w D2 cierpi właśnie na te bolączki, o których pisze Karol - zjebany MM, gdzie zamiast SBMM włączyli CBMM, a w najbardziej kompetetywnym trybie gry, jakim są weekendowe Trialsy, w ogóle jest MM na podstawie ilości wygranych meczy pod rząd, co jest jakąś kpiną, bo kompletni amatorzy w pierwszym meczu trafiają na top playerów bo akurat wyzerowali kartę i mają też pierwszy mecz. Gra cierpi aktulanie na mały player base graczy PvP, stąd też radykalne decyzje o wyłączeniu SBMM, bo try-hardy w kółko ze sobą grali i płakali na stremach, że nie mogą już stompować noobów. Tak więc z tego co pisze Karol, w Halo naturalnie zrobiło się to samo. Dopóki jest player base to SBMM działa i jest spoko, a potem już się robi cyrk.

Jezuuuu ale mi się chce spróbować tego multi w Halo co tak chwalicie. Może Series S pod to tylko kupię... Tylko skąd wziąć czas na multi znów.

Opublikowano
7 minut temu, Donatello1991 napisał:

Ma ktoś do sprzedanie TV FullHD, bo kupuje XSX i by mi się odpowiedni TV przydał. Teraz ciężko kupić taki. ktoś coś??

Klapy już błagają o stare używane telewizory ze śmietnika bo całe kieszonkowe poszło na gry za 3,5 bomby na 7 godzin :yao:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.